Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolika wrote:Ogólnie to piersi bola mnie delikatnie mdłości są bardzo niewielkie czuje się po prostu dobrze no ale
Jestem po badaniu serce bije ciaza rośnie:) wg usg 9 tc nie wiem ile serce bije ale lekarz pokazywał mi bijące serce na monitorze
Jestem dobrym przykładem że objawy mogą znikać teraz już grzecznie bez paniki czekam na usg po 11 tc
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Endi90 wrote:ehhh ja znowu perypetie...lekko dzisiaj plamilam rano,dzwoniłam do lekarza swojego i mowi żeby podejść na SOR sprawdzić a ginekolog do mnie ze sprawdzą ale dopiero po przyjeciu i tym samym bede znowu na oddziale dwa dni... no dramat powiem wam
Ja w poprzedniej ciąży miałam plamienia, jeździłam na IP,sprawdzali i jak było ok,to do domu. Endi kciuki!!! -
Ryjek wrote:Nie wiem czy chwalić tego lekarza za załatwienie usg, czy opierdalać za robienie Ci stracha. Mógł powiedzieć, że najprawdopodobniej jest ok, ale dla Twojego spokoju zleci usg... Wszystko da się powiedzieć inaczej Trzymam kciuki, dawaj znać.
Dziewczyny proszę Was i siebie - nie panikujmy niepotrzebnie!SusieOne lubi tę wiadomość
-
Karolika wrote:Ogólnie to piersi bola mnie delikatnie mdłości są bardzo niewielkie czuje się po prostu dobrze no ale
Jestem po badaniu serce bije ciaza rośnie:) wg usg 9 tc nie wiem ile serce bije ale lekarz pokazywał mi bijące serce na monitorze
Jestem dobrym przykładem że objawy mogą znikać teraz już grzecznie bez paniki czekam na usg po 11 tc -
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Dziewczyny niestety poroniłam. Serduszko przestało bić także bardzo dziekuję za wspólne chwile i żegnam się. Całe szczęście zabieg będzie dzisiaj więc będe miała to już za sobą. Szczęśliwych,wspaniałych ciąż,buziaczki:*
Trzymaj się mocno ❤️
I znowu dół mnie złapał...
To wszystko jest takie niesprawiedliwe
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Endi90 wrote:Dziewczyny niestety poroniłam. Serduszko przestało bić także bardzo dziekuję za wspólne chwile i żegnam się. Całe szczęście zabieg będzie dzisiaj więc będe miała to już za sobą. Szczęśliwych,wspaniałych ciąż,buziaczki:*
-
nick nieaktualnyEndi90 wrote:Dziewczyny niestety poroniłam. Serduszko przestało bić także bardzo dziekuję za wspólne chwile i żegnam się. Całe szczęście zabieg będzie dzisiaj więc będe miała to już za sobą. Szczęśliwych,wspaniałych ciąż,buziaczki:*
-
-
nick nieaktualnyEndi90 wrote:Dziewczyny niestety poroniłam. Serduszko przestało bić także bardzo dziekuję za wspólne chwile i żegnam się. Całe szczęście zabieg będzie dzisiaj więc będe miała to już za sobą. Szczęśliwych,wspaniałych ciąż,buziaczki:*
Mówi się, że to się zdarza. Nie powinno.
Bardzo mi przykro.
Dół. Brak słów. Tak nie powinno być. -
nick nieaktualny
-
Madziolinka wrote:Czy dr aby trochę nie przesadza? Jak dużu jest krwiak? W ktorym miejscu jest usytuowany?
Też mam krwiaka - 21/15mm i dr nawet nie kazał mi leżeć,ani brać żadnych leków-chyba że zaczęłabym plamić nagle. Zakaz seksu, mam odpoczywać, nie nadwyrężać się i krwiak powinien się wchłonąć. W poprzedniej ciąży też miałam krwiaka i mam zdrową córkę. Nie panikuj - krwiak to nie koniec świata.
To było tak,ze ja opisalam mu objawy i powiedziałam że martwia mnie te bóle i uklucia. Zrobil usg i mówi ze jest maluch,serce ładnie bije. I zaczął szukać,jezdzil tym usg i sie dopatrzył. -
mam wyniki drugiego badania moczu - z innego laboratorium. Pierwsze robiłam w poniedziałek drugie dzisiaj. Dzisiejsze jest idealne a poniedziałkowe było kiepskie. Leczenia nie będzie - ale dziwne...fakt, że wymiotowałam dużo i to mogło wpłynąć na pewne wyniki ale w ciągu kilku dni taka zmiana? eh..Pokornie stosuje się do zaleceń..
-
Czy któraś z Was czuje takie "rozpieranie" w pochwie? Ja do tej pory czasem tak miałam w trakcie okresu, gdy krwawienie było silne, a brzuch bardzo bolał.. Nie wiem czy powinnam sie martwić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 17:24
Klio86 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Nie wiem gdzie usytuowany,zapomnialam zapytać bo tak mnie to zestresowało. Wielkość 2,13cmx0,4cm. Wg niego jest średni. Od wczoraj nic nie Tobie tylko leżę i czytam o krwiakach.
To było tak,ze ja opisalam mu objawy i powiedziałam że martwia mnie te bóle i uklucia. Zrobil usg i mówi ze jest maluch,serce ładnie bije. I zaczął szukać,jezdzil tym usg i sie dopatrzył.