Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:ppiegusja
Klio86
Gagaga
Suszone
Robak
Ryjek
czarnaruda
Na kiedy dziewczyny macie termin ?
Chce uaktualnić naszą styczniowa listę.
Ja chętnie się bym się dopisała, ale narazie jestem bardzo sceptyczna wiec chyba poczekam do tego 14.06 ba moja wizytę i dam wam dopiero znać.
Mimo wszystko nie nastawiam się dziewczyny, u mnie wszystko możliwe. -
Właśnie cierpię na bezsenność..
Dziecko wstało, zjadło serek, napilo się wody, przewinięte bo posikało piżamkę, ululało się a ja patrzę w okno i telefon na zmianę.. i mówię do męża co tez ma bezsenność jakąś chwilową że nic mnie nie boli dziwnie właśnie w ogóle teraz.. -
Iga66 wrote:ppiegusja
Klio86
Gagaga
Suszone
Robak
Ryjek
czarnaruda
Na kiedy dziewczyny macie termin ?
Chce uaktualnić naszą styczniowa listę.arjot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu wczoraj słabe wieści.... 😞 bardzo mi przykro dziewczyny! Dużo siły Wam życzę...
My po wczorajszym usg mamy pięknego żelusia, który ma ponad 1 cm 😉❤
Również cierpię na bezsenność 🙈 nie śpię od 5 ... dziś pierwsze urodziny mojej córci 😍😍😍arjot, Ewi28, lotka1990, Klio86, mmalibu, Madziolinka, ppieguskaa lubią tę wiadomość
-
okularnica91 wrote:Ale tu wczoraj słabe wieści.... 😞 bardzo mi przykro dziewczyny! Dużo siły Wam życzę...
My po wczorajszym usg mamy pięknego żelusia, który ma ponad 1 cm 😉❤
Również cierpię na bezsenność 🙈 nie śpię od 5 ... dziś pierwsze urodziny mojej córci 😍😍😍
Super! Gratuluję, ja mam USG dopiero 18.06, chyba zeświruję do tego czasu 😂
Wszystkiego najlepszego dla córeczki!okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
okularnica91 wrote:Ja czekałam caaaały miesiąc. I wiem,że to było najlepsze co zrobiłam 😉 nie stresowalam się wcześniej tylko poszłam, gdy już pięknie wszystko widać 😁 do 18.06 zleci nim sie obejrzysz! Zobaczysz 😉
Ciąża to chyba ciągłe odliczanie i życie od wizyty do wizyty. 18.06 wizyta, a 08.07 prenatalne, tego nie mogę się bardziej doczekać 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlio86 wrote:Ja chętnie się bym się dopisała, ale narazie jestem bardzo sceptyczna wiec chyba poczekam do tego 14.06 ba moja wizytę i dam wam dopiero znać.
Mimo wszystko nie nastawiam się dziewczyny, u mnie wszystko możliwe.
Rozumiem Cię, też na nic się nie nastawiam...Klio86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyokularnica91 wrote:Ja czekałam caaaały miesiąc. I wiem,że to było najlepsze co zrobiłam 😉 nie stresowalam się wcześniej tylko poszłam, gdy już pięknie wszystko widać 😁 do 18.06 zleci nim sie obejrzysz! Zobaczysz 😉
Najlepszego dla Córci!
Ja czekam do 17.06, wtedy już chyba powinno coś być, według OM to będzie 6t6d, ale według rzekomej owulacji co najmniej tydzień wczesniej... Na szczęście po drodze wyjeżdżam na tydzień, to może zajmę czymś głowę...okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda_Paula wrote:Dziewczyny możecie poradzić jakieś książki , poradniki o ciąży i niemowlętach ? Coraz bardziej czuje się zielona 😁
Ja niestety nie pomogę, bo z córką nie przeczytałam żadnej książki, wszystko na czuje. I Mala daje rade, za miesiąc 3. urodziny -
Gagaga wrote:Najlepszego dla Córci!
Ja czekam do 17.06, wtedy już chyba powinno coś być, według OM to będzie 6t6d, ale według rzekomej owulacji co najmniej tydzień wczesniej... Na szczęście po drodze wyjeżdżam na tydzień, to może zajmę czymś głowę...
A kiedy i jakie miałaś bety?
Ja np zobaczyłam serduszko w 5t4d i to było wcześnie, ale jest to możliwe, więc może już coś zobaczysz na usg
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Hej dziewczyny, pożegnałam się już wprawdzie jakiś czas temu, ale teraz już oficjalnie Iga66 usuń mnie proszę z listy. Niestety poroniłam, wczoraj miałam zabieg.
Ale byłam tego swiadoma już od dwóch tygodni więc choć jest ciężko to już pogodziłam się z tą sytuacją. Z całego serca życzę Wam wszystkim powodzenia i spokojnych nudnych ciąż. Jeszcze tu wrócę -
nick nieaktualnySusieOne wrote:A kiedy i jakie miałaś bety?
Ja np zobaczyłam serduszko w 5t4d i to było wcześnie, ale jest to możliwe, więc może już coś zobaczysz na usg
Hej, moje bety niskie, chociaż rosną prawidłowo.
25.05 (12 lub 9 dpo) 19.7
27.05 (14 lub 11 dpo) 56
30.05 (17 lub 14 dpo) 213
Więc teraz mam usg w środę, ale to będzie moim zdaniem jeszcze wcześnie.. Ale może cokolwiek będzie? Bety nie powtarzam, bo to dla mnie za duży stres. -
Gagaga wrote:Hej, moje bety niskie, chociaż rosną prawidłowo.
25.05 (12 lub 9 dpo) 19.7
27.05 (14 lub 11 dpo) 56
30.05 (17 lub 14 dpo) 213
Więc teraz mam usg w środę, ale to będzie moim zdaniem jeszcze wcześnie.. Ale może cokolwiek będzie? Bety nie powtarzam, bo to dla mnie za duży stres.Gagaga lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita