Objawy ciąży jeszcze przed spodziewanym okresem..
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa_92 wrote:Prosze o pomoc
A kiedy robiłaś test? Bo jesli teraz i wyszła jedna kreseczka to raczej nie powinno byc juz watpliwości, jak tydzien temu to radziłabym powtórzyć, po co masz sie stresowac..? Albo jeszcze cierpliwie poczekaj... Ja zrobiłam w 22 dni cyklu wyszedł negatywny po tyg był pozytywny...
To zależy od tego jak długi masz cykl itp. Zrób jutro kolejny, ale jesli wyjdzie negatywny... To raczej tak jest, bo wynika ze to by był juz 5 tydzien.
Mimo wszystko powodzenia!!!!
A jesli w niedziele miałeas plamienia i od tamtej pory juz nic to tez raczej dobrze wróżyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:58
Krysti lubi tę wiadomość
-
Witajcie, ja od trzech dni mam uczucie pulsowania w brzuchu, po prawej stronie poniżej pępka. W podbrzuszu czuję takie ściągnięcie jak przed okresem i pobolewanie, momentami bardzo nieprzyjemne. Momentami odczuwam też mdłości ale po chwili ustępują. Zrobiłam dziś test i jest negatywny, a data spodziewanej miesiączki to 8.02. Staramy się z mężem już od 8 miesięcy, myślicie że to już?
-
Hey Dziewczny Opisze wam moją historię Współżyłam z chłopakiem w 12 dniu cyklu( cykle mam 28-30dni. Stosunek do końca. Po tygodniu zaczęłam puchnąć tak jakby woda zbierała się mi w brzuchu i na całym ciele. Budziłam się w nocy żeby zrobić siku ale to przez pare dni, tk jak przez te pare dni byłam zmęczona i śpiąca. Mdłości nie miałam lekkie zawroty tak jakbym nie raz pijana chodziła. Nerwówka mnie łapała ale tak mam przed @. Teraz jestem dzień po spodziewanej miesiączce. ( liczyć cykl 30 dniowy) Wczoraj ( w dniu @) bolał mnie strasznie brzuch niby żołądek niby przed @, śluz biały cały czas uczucie mokrości. Mam ogólnie wzmożony apatyt dużo jem w Czwartek idę do gino... Co o tym sądzicie? Udało się zajść ?? ps ( tem w pochwie ciągle 37.4)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:09
Kammi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ostatnia moja miesiaczka 09.01.2015 kochałam sie z partnerem 23 lutego mam okres co 30-32 dni mam mdłosci potrafie sie w nocy obudzic i miec mdłosci temp w pochwie od 3 dni stała 37.5 bola mnie piersi i brzuch na dole . Test robiłam dzisiaj negatywny do okresu 3 dni zostało . Czy sa jakies mozliwosci zebym była w ciazy pomóżcie
-
A ja w szczęśliwym cyklu miałam już tak mało nadziei, że po owulacji przestałam mierzyć temperaturę, zapominałam o kwasie foliowym i nie kupiłam testu ciążowego jak nigdy. Nie miałam żadnych objawów. Brałam duphaston i w dzień odstawienia ZMUSIŁAM się żeby zrobić test i miałam mega niespodziankę! A robiłam go z niechęcią i złością bo byłam przekonana że na marne. Zero objawów. Natomiast w poprzednich nieudanych cyklach miałam mase objawów..
Płatek szkarłatny, astre, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Nasze Maleństwo cs -
Hej,zawsze mialam cykle regularnie co 26-28 dni,dzis moj 31 dzien i miesiaczki brak,robilam 3testy ktore pokazaly 2blada kreske(ale sa 2:))).okazuje sie ze poziom tsh mi wzrosl z 2,6 na 4,75- mala nadczynnosc..czy to moze byc przyczyna zatrzymania okresu i pozytywnego testu?dodam ze zrobilam test owulacyjny z ciekawosci i tez pokazal 2kreski wyrazne tym razem.prosze o odpowiedz
-
Hej jestem tu nowa, mam jeszcze 5 dni do @,ale nie mogę się doczekać i chciałam się zapytać czy któraś z was miała takie objawy jak tylko poranna biegunka, parę razy zawroty głowy piersi jak przed miesiączką troszkę powiększone i lekko bolą, jak szybciej wrócę po pracy to śpię popołudniu, dodam że temp. rano 37,1. ale tem. nie jest dla mnie wyznacznikiem bo nie mierzę jej od początku cyklu. Nie pamiętam czy miałam jakieś objawy w pierwszej ciąży, nawet jak jakieś były to nie zbyt intensywne skoro nie pamiętam Wiem,że muszę poczekać do @ ale z cierpliwością gorzej macie jakieś pomysły. Z góry dziękuję
alicja_ lubi tę wiadomość