Objawy ciąży jeszcze przed spodziewanym okresem..
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze taki długi post napisałam a tylko część się dodała..wszystko dziś przeciwko mnie.nawet Internet..A więc w daleszej części napisałam że wczoraj robilam test,wyszedł cien.zrobiłam drugi-to samo wiec oczywiście pełna nadzieji ze może coś..I rano p olecialam na betę ale "dziś się pocalujcie w nos" he wróciłam do domu zrobiłam znowu test i zobaczyłam czystą biel,żadnego nawet cienia cienia kreski.usiadłam w kuchni dokończyć kawę z rana która uzupelnilam łzami które laly się strumieniem po policzkach.nie chciałam płakać bo wiedziałam że zaraz wstanie mój ukochany i będzie widać że płakałam ale się nie dało..także znowu pewnie będę musiała wladowac w siebie tonę hormonów żeby mieć okres,żeby mieć okres muszę brać tabletki przez które w ciążę zajść nie mogę i tak się kółko zamyka od lat...
PCO,brak miesiączki i owulacji.
-
nick nieaktualnyoj przykro mi to czytać. smutno mi razem z Tobą bo wiem co przeżywasz. Ja płaczę po każdym nieudanym cyklu, mąż chyba ma już dość moich żali, pretensji(do kogo?) i łez. staram się uśmiechać, wmawiać sobie, że nic się nie dzieje, jestem młoda, to dopiero pół roku starań. ale nic to nie daje, nie wiem czy psychiatra by pomógł...muszę sama się z tym jakoś ogarnąć. to takie niesamowite pragnienie posiadania dziecka, które jest ważniejsze od wszystkiego innego, nie chce wyjść z głowy. ale dobra, nie będę się tak rozpisywać...moja droga, musimy się wziąć w garść(nie wiem jak) ale musimy. ja byłam na prolaktynie i jest w normie, teraz po okresie, który ma być powiedzmy za 2 tygodnie, idę na usg, czy wszystko gra od środka. a Ty zmień nick na: withhope ja mam słoneczko w obrazku bo przypomina mi że po burzy, zawsze wychodzi słońce dalej trzymam kciuki, żeby kolejny test pokazał coś więcej niż cień
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale myślę, że to odpowiedni wątek dla mnie.
Otóż ostatnio mam dziwne objawy, tydzień przed spodziewaną mies., czyli ok tygodna po ow. pojawiły się silne bóle jajników i krzyża, ale takie inne niż na okres, ból zaczynał się w dole krzyża i ciągnął aż do pośladka, po 2 dniach ten objaw zniknął, ponadto miałam silne zawroty głowy i bóle głowy, lekkie mdłości, później te objawy ustąpiły, na 4 dni przed nic... Zrobiłam test w 11 dpo - negatywny, w tej chwili jestem na dzień przed spodziewaną, lekko zaczęły mnie piec piersi, bo bólem ciężko to nazwać i czuje jakby ucisk w krzyżu tak bardziej po prawej stronie, wczoraj bolały mnie też okolice poniżej jajników... Ogólnie wiem, że objawy te nie muszą świadczyć o ciąży, tylko o okresie, ale zdziwiło mnie to, że pojawiają się i znikają i że aż do teraz nie bolały mnie piersi co zawsze pojawia się już na tydzień przed. Aha dodam jeszcze, że bardzo pogorszył mi się stan skóry, ogólnie zmagam się cały czas z trądzikiem, ale tak źle już dawno nie było włącznie z dekoltem i plecami. Może to tylko jakieś zaburzenia hormonalne... Sama nie wiem. Dzisiaj mam zamiar umówić się do lekarza, ale jestem ciekawa co o tym myślicie. -
Hej.okres spoznia mi sie 5 dzien mam uplawy koloru zoltego bolace poersi i sutki na krorych sa biale plamki.jajniko bola mnie ma zmaine brzuch i plecy bola jak na okres moze dostane?mam tez zgage i zawroty glowy. Czy to ciaza?Witam mam pytanie okres spoznia mi sie 5 dni.Mam uplawy koloru zoltego jajniki mnie kuja na zmiane czasem tak ze az musze ukucnac.Piersi mam obolale a sutki zaczerwienione i takie biale plamki na nich.Czy to ciaza czy sobie cos wkrecam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aka poczekaj na termin miesiączki i się okaże. Jest jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić...równie dobrze to mogą być objawy zbliżającego się okresu.
Julka zrób test! 5 dzień spóźnienia to już powinien być wiarygodny. Ja zamiast okresu miałam duuużo białego śluzu i bardzo bolały mnie piersi- zwłaszcza sutki, które też zmieniły wygląd na taki jakby grudkowaty;) -
nick nieaktualny
-
Zrobilam test wyszly dwie wyraźne kreski
kot_bury, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Witam mam pytanie okres spoznia mi sie 5 dni.Mam uplawy koloru zoltego jajniki mnie kuja na zmiane czasem tak ze az musze ukucnac.Piersi mam obolale a sutki zaczerwienione i takie biale plamki na nich.Czy to ciaza czy sobie cos wkrecam -
Trzymam kciuki a kwas foliowy bierzesz? Polecam nowosc inofolicWitam mam pytanie okres spoznia mi sie 5 dni.Mam uplawy koloru zoltego jajniki mnie kuja na zmiane czasem tak ze az musze ukucnac.Piersi mam obolale a sutki zaczerwienione i takie biale plamki na nich.Czy to ciaza czy sobie cos wkrecam
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki Właśnie do Was dołączyłam, z nadzieją na rodzeństwo dla mojej córci... Od tygodnia nie dają mi spokoju pewne objawy, a mianowicie kłucie w prawym jajniku, nawet przy chodzeniu, pobolewanie brzucha, od wczoraj temp. 36.9-37.0, co jakiś czas uczucie, jakby ktoś szpilkę w pierś mi wbijał, częściej biegam siusiu... Okres miałam 18.01, a przytulanko zbiegło się z terminem owulacji, więc jakiś cień nadziei się pojawił. Myślicie kochane, że już mogłabym betę zrobić, czy poczekać ten tydzień do terminu spodziewanej @ ? Pozdrawiam wszystkie ciężarówki, jak również te oczekujące na "zafasolkowanie"
-
Hej dziewczynki
Staram się z moim mężem o dzidziusia. Jak na razie w tym miesiącu są to nasze pierwsze starania Cykle mam 32 dniowe i regularne od roku. Ostatnią @ miałam 18.01.2016 owulacja wypadała 5.02.2016. Przytulanko było ^^ Jak długo będę musiała czekać, żeby zrobić test Już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam cieplutko