Objawy ciąży jeszcze przed spodziewanym okresem..
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo i ja się dopiszę, choć mną nie ma się zbytnio co sugerować
Objawów innych, niż tych przedokresowych nie miałam wcale, oprócz 8 dnia po owu, kiedy po śniadaniu zrobiło mi się niedobrze. Zrobiłam test bez większej nadziei (nie dość wcześnie, to jeszcze nie z porannej , nawet mało o nim nie zapomniałam, a tu niespodzianka - druga kreska, dość blada, ale jednak widoczna. Dzień później beta z krwi - 50. Mdłości zostały na dłużej, w dniu spodziewanej @ dołączył ból piersi, i to by było na tyle -
U mnie mniej wiecej kilka dni po owu ból podbrzusza który utrzymuje się do teraz (41 dzien cyklu) chociaż w mniejszym nasileniu . Z tydzień przed @ zawroty głowy które też mam do dzisiaj,w dzień @ doszły bóle piersi ale do wytrzymania,sa troche bardziej wrażliwe. Tydzien przed @ test negatywny ,dzien przed @ pozytywny słaba kreska ,dziś jestem 5 dni po terminie @ 2 mocne kreski .Beta 3 dni po terminie @ 932 mlU/ml
Pozdrawiam -
Hej Do okresu zostały 3dni, a czuję się naprawdę dziwnie...Brzuch mnie boli jak na okres, piersi są bardzo bolesne i obrzmiałe (chwilami mam uczucie jakby miały mi rozerwać stanik), widać na nich żyły dość wyraźnie,jestem ciągle zmęczona i senna, bolą mnie plecy, a kilka dni temu pojawił się biały śluz, który nigdy wcześniej nie występował, nie było przy tym żadnego swędzenia ani nic z tych rzeczy...Uprawiłam seks z chłopakiem kilka razy w dni płodne bez zabezpieczenia, ale nie doszedł we mnie. Są jakieś szanse, że to ciąża?
-
nick nieaktualnyMnie tydzień przed datą spodziewanej miesiączki bardzo bolało podbrzusze, pewnie ból implantacyjny.
Piersi bolały mnie cały czas i bolą az do dzis, a normalnie przed okresem 1-2 dni bolą. Budziłam się w nocy spocona. Nie byłam rozdrażniona jak zazwyczaj. -
Niby ten sam stan a kazda kobieta inaczej przechodzi ☺ ja czekam do soboty na testowanie, ale od trzech dni mam bol brzucha taki jak przed okresem ( ktory obecnie sie spoznia 7 dzien). Nic innego nie zauwazylam poza zylami na piersiach ale maz twierdzi ze byly juz wczesnie. No i mam uderzenia ciepla a za chwile jest mi strasznie zimno.
-
Kochane powiedzcie mi prosze jak to jest z lotami samolotem pod koniec 1 trymestru? Ktoras z was leciala moze w pierwszym miesiacach ciazy?Witam mam pytanie okres spoznia mi sie 5 dni.Mam uplawy koloru zoltego jajniki mnie kuja na zmiane czasem tak ze az musze ukucnac.Piersi mam obolale a sutki zaczerwienione i takie biale plamki na nich.Czy to ciaza czy sobie cos wkrecam
-
Witam jestem tu nowa i mam pytanie jestem jakieś 7-8dni przed @ mam obolałe piersi ciężkie i trochę żylaste podwyższoną temp 36.8-37 delikatne plamienia i trochę bolacy noeraz brzuch. Nigdy wcześniej aż tak nie bolały mnie piersi i niebyły takie żylaste na okres. Robiłam test ale wyszedł negatywny czu zrobiłam go za wcześnie czy jest to buć może upragniona ciąża ??[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
no niestety lub stety Pierzynka musisz sie wykazac cierpliwoscia do dnia okresu
wtedy test powinnien byc miarodajny a beta juz na 100%
plamienia moga byc na implantacje zarodka lub wynikac z niedomogi hormonow
a przed kazdym okresem piersi I brzuch moga byc inne
podwyzszona temp jest czesto do dnia okresu
a moze jest wlasnie tak ze daja Ci juz znac na 1sze objawy?
Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:17
-
julka277 wrote:Kochane powiedzcie mi prosze jak to jest z lotami samolotem pod koniec 1 trymestru? Ktoras z was leciala moze w pierwszym miesiacach ciazy?
ja latalam 2x w 1trym I bylo Ok
trzeba tylko pamietac by sie ok nawodnic w samolocie I najlepiej zdjac buty, ruszac stopami, przejsc sie poprawic krazenie I nie dzwigac duzo bagazu -
Pierzynka25 wrote:Witam jestem tu nowa i mam pytanie jestem jakieś 7-8dni przed @ mam obolałe piersi ciężkie i trochę żylaste podwyższoną temp 36.8-37 delikatne plamienia i trochę bolacy noeraz brzuch. Nigdy wcześniej aż tak nie bolały mnie piersi i niebyły takie żylaste na okres. Robiłam test ale wyszedł negatywny czu zrobiłam go za wcześnie czy jest to buć może upragniona ciąża ??
takze moze sprobuj za jakies 10 dni! tzrymam kciuki za pozytywny test:) -
Witam jestem tu nowa. Ostatni okres mialam 2 lutego cykle mam co 28 a tu okresu dalej nie ma. Mam podwyższona temperature, ból piersi, jajników, biały śluz i uczucie mokra. Zrobiłam 3 testy ale na kazdym wynik negatywny. Jak myślicie czy mimo to moge byc w ciaży?Proszę o odp.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was wszystkie już od dłuuuugiego czasu i traktuję użytkowniczki tego forum niemal jak bliskie znajome;) Bardzo proszę Was o pomoc, bo zeświruję. Zawsze miałam regularne cykle 29-dniowe. Spóźnia mi się okres już tydzień. W dzień spodziewanego okresu i kolejnej nocy miałam bóle miesiączkowe, byłam pewna, że idzie @. Ale bardzo zdziwiły mnie wielkie ilości białego śluzu, choć zazwyczaj śluz mam bardzo skąpy. Poczytałam, że są to możliwe objawy ciąży, więc trzy dni po spodziewanej miesiączce zrobiłam beta - negatywna (<0,01). Wszystkie testy sikane oczywiście też. W tym cyklu chorowałam na grypę w tygodniu, w którym powinnam mieć owulacje, więc możliwe, że się przesunęła? I termin okresu jest tak naprawdę później? Okres spóźnia się już prawie tydzień i dziś kolejny test sikany i nic (ewentualnie cienka jak włos druga kreska, która może być tworem mej wyobraźni).
Moje objawy:
- bóle menstruacyjne wcześniej
- bóle podbrzusza
- duże ilości białego śluzu
To objawy najbardziej zastanawiające i realne. Inne mogą być przypadkiem lub wyszukiwaniem objawów:
- odbijanie, zgaga
- podwyższona temperatura do 37, ale tylko wieczorem
- wilczy apetyt
- częstomocz
- migrena nonstop
MOJE PYTANIE DO WAS: Kiedy powtórzyć betę, aby być już na 100% pewna, że to ciąża bądź też nie i MÓC WRÓCIĆ DO SWOJEGO ŻYCIA. Ginekologa mam za 3 tygodnie. Czy 2 tygodnie od ostatniego przytulania z mężem wystarczy? (26dc możliwe zapłodnienie, beta była w 33dc negatywna, a teraz jestem w 36dc) -
Ja kilka dni po owulacji przez jeden dzień bardzo źle się czułam łącznie z zawrotami ale zgoniłam to na intensywną pracę przed Świętami BN:) poza tym stała temperatura nie spadająca jak zazwyczaj przed okresem i brak 'nerwa' oraz pobolewania podbrzusza 3 dni przed okresem. Dzień przed okresem test negatywny i niedobre piwo a dzień później jasna 2 kreska:)
-
Witam was niestety poprzednim razem się nieudało ale cóż postanowiliśmy odpuścić i niemyśleć o tym będzie to będzie w czwartek mam wizyte u ginekologa aby się dowiedzieć czy aby napewno jest wszystko wporządku w październiku miałam robione wszystkie badania i było ok także może to wina poorostu w psychice siedzi już sama niewiem...[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie mamusie a także te z Was, które oczekują dwóch kresek na teście
Mam do Was pytanie, może któras spotkała się z podobnym problemem... Otóż od 3 miesięcy robię testy owulacyjne, niestety codziennie wychodzą negatywne (jedynie w czasie spodziewanej owulacji bardzo blada kreska testowa). Planowałam w związku z tym iść do lekarza, ale okazało się że okres który mial przyjść 18 marca nie pojawił się... Nigdy nie miałam aż tak długiego cyklu, zazwyczaj 27-29 dni, a tu @ spóźnia się już 10 dni... W dniu spodziewanej @ i dzien pozniej testy owulacyjne po raz pierwszy wypadly mi pozytywnie. Myślę, że istnieje jakaś minimalna szansa ze jestem w ciąży, ale testy ciążowe wychodzą negatywne. Czy któraś z tu obecnych miała podobne doświadczenia i mimo negatywnych testów ciązowych w 6 tygodniu, była jednak w ciąży? Wizyte u gin mam dopiero 9 kwietnia -
Pierzynka25 wrote:Witam was niestety poprzednim razem się nieudało ale cóż postanowiliśmy odpuścić i niemyśleć o tym będzie to będzie w czwartek mam wizyte u ginekologa aby się dowiedzieć czy aby napewno jest wszystko wporządku w październiku miałam robione wszystkie badania i było ok także może to wina poorostu w psychice siedzi już sama niewiem...
polkosia lubi tę wiadomość
-
Tak wiem że odpuszczenie jest najlepszym dobrem w tej sprawie u gina było wszystko wporządku będąc na wizycie gina powiedziała mi że akurat mam jajeczkowanie z prawego jajnika mam nadzieje że tym razem się udało do okresu zostało mi jeszcze 4 dni hehe oby go nie było[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
nick nieaktualnyA ja jestem po cyklu z duphastonem i metgorminą. Obecnie 28 dc. Bolą mnie piersi i czuję ucisk w podbrzuszu, mam sporo śluzu biało przezroczystego i ogólnie mi gorąco. Zastanawiam się tylko czy to nie objawy przed miesiączka. Chciałabym nie Ale w to wątpię. Zamierzam testować 31 dc w poniedziałek, o ile los wcześniej mi nie splata figla