Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dopiero wróciłam. 40 minut byłam w gabinecie. Lekarz super, chyba w końcu znalazłam swojego
No więc tak:
Muszę zrobić progesteron i prolaktynę w 21 dc, później Estradiol w 12dc, od 11dc mam robić testy owulacyjne a na 13 dc zapisać się znów do niego na wizytę.
Endometrium 12 mm, widoczny płyn po prawej stronie więc powiedział że podejrzewa że owulacja była ale na 100% tego nie stwierdzi. Kazał mi przytyć 1,5 kg a najlepiej 2,5, powiedział że będzie to sprawdzać. Kazał zapisać mi się do endokrynologa żeby zbić tarczycę.
No i coś co mnie trochę podłamało, wyniki mojego, które poprzedni gin uważał za nienajgorsze ten określił jako złe i powiedział że "cholernie" trudno może nam być zajść w ciążę. Ale mówi żeby się nie załamywać bo te badania były wykonane rok temu i mogły się zmienić, mógł być chory wcześniej itp więc na kolejną wizytę kazał przynieść nowe wyniki.
No to chyba tyle
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Chciałam, powiedziałam mu tylko dwa objawy a on do mnie "Chce Pani zapytać o endometrioze?" A ja, że tak ale on mówi, że z USG nic na to nie wskazuje więc na razie o tym mam nie myśleć ale wrócimy do tematu jak sprawdzimy te wszystkie rzeczy
Isia93 wrote:Dziewczyny bo zapomniałam go zapytać, jak jest jeszcze ten płyn to jeszcze się mamy starac czy to już za późno?
Isia93, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Niby za późno. Ale np niektóre dziewczyny mają płyn w zatoce Dauglasa przez cały cykl , np te z endometriozą magą tak mieć. Także ciężko stwierdzić. Płyn może oznaczać przebytą owulacje , ale nie musi , także seks na zdrowie dobrze wam zrobi działaj na zdrowie a nie pod kontem dziedzica
To przede wszystkim tylko mam żel conceive plus i nie wiem czy go użyć czy już się nie opłaca
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-