Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam witam
Ja dzisiaj okna myję bo w tygodniu nigdy nie ma czasu na takie pierdoły, a niebawem już nic nie będzie widać przez szybę
I koszenie mnie czeka - jak ja to lubię
Isia trafił Ci się chyba jakiś konkretny lekarz, bardzo się cieszę - oby tak dalejIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Jakie plany na weekendzik? Ja na razie rozważam powrót do łóżka
i pół dnia pyknie
a ze jestem przeziebiona to drugą połowę będę odpoczywać na tyle na ile Rabarbar pozwoli
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Spadam zaraz do labu badać proga i prl. Później trochę porządków, małe spa w łazience i rodzinna impreza.
A przed snem ostatni odcinek Nocnego recepcjonisty
Miłego dnia, będę zaglądać.ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Ja posprzątam druga łazienkę zaraz będę wycierać kurze odkurzac. 2 pranie się kończy robić i zaraz będę nas pakować bo na weekend na domek jedziemy.
trzeba będzie wytężyć umysł i coś wymyśleć
-
nick nieaktualny
-
Helloo ja odsypialaam noc od 15 byliśmy bez energii dwa razy pogotowie energetyczne byklo ostatnie 23:40 i wreszcie znaleźli przyczynę jakaś myszka weszła do rozdzielni u nas i podpiela się na krótko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 12:56
Marmurkowa, itania lubią tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:U mnie w labie podobno tylko gorzej jest w niedzielę...
Wiesz jak bardzo mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki
-
nick nieaktualnyMorwa tylko cóż z tego, że są czynni luksusowo jak podobno nie raz robią poważne błędy w wynikach (zanieczyszczenie próbki, nieprawidłowe oznaczenia i takie tam) i takie cuda wychodzą, coś co nie powinno mieć miejsca w akredytowanym laboratorium...a ceny mają wysokie za wszystkie parametry...
-
ZakreconaŻona wrote:Morwa tylko cóż z tego, że są czynni luksusowo jak podobno nie raz robią poważne błędy w wynikach (zanieczyszczenie próbki, nieprawidłowe oznaczenia i takie tam) i takie cuda wychodzą, coś co nie powinno mieć miejsca w akredytowanym laboratorium...a ceny mają wysokie za wszystkie parametry...
teraz robię gdzie indziej i jestem o wiele bardziej zadowolona
-
Morwa wrote:Uuuu to ja bym omijała ich szerokim łukiem. Ja ze względu na kolejki i zbyt długie oczekiwanie na wynik zrezygnowałam z diagnostyki tam gdzie robiłam, bo to nie na moje nerwy
teraz robię gdzie indziej i jestem o wiele bardziej zadowolona
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Też myślę o alternatywie dla Diagnostyki, bo niestety nie jestem do końca zadowolona z ich usług. Tak się jednak składa, że dookoła same punkty pobrań właśnie D.
ja badania dotychczas robiłam w Legnicy w Diagnostyce , ale tam kolejki masakryczne i próbki wróżą na Wrocław właśnie (mało co robią na miejscu). Na wyniki hormonów (pobrana krew między 7 a
musiałam czekać aż do 23 wieczorem a czasami nawet do następnego dnia. Teraz robię w Alabie w Jeleniej. Badają na miejscu i wynik mam szybko
emerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny