X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :)
    Ja dzisiaj okna myję bo w tygodniu nigdy nie ma czasu na takie pierdoły, a niebawem już nic nie będzie widać przez szybę ;)
    I koszenie mnie czeka - jak ja to lubię :)

Isia trafił Ci się chyba jakiś konkretny lekarz, bardzo się cieszę - oby tak dalej :)

Isia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Jakie plany na weekendzik? Ja na razie rozważam powrót do łóżka :D

Happy_Mothers_Day.gif
    Dziecko ogarnięte. Śniadanie zjedzone. Zaraz trochę posprzątam i robie hybrydy bo górne i dolne odnoza wyglądają źle ;) i pół dnia pyknie :) a ze jestem przeziebiona to drugą połowę będę odpoczywać na tyle na ile Rabarbar pozwoli :D

• Corcula Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój plan na dzisiaj to powtórzyć bete, znaleźć wino bezalkoholowe i sponiewierac się nim na imprezie u znajomych ;D.

emerald_m lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dobre macie plany :D ja dostaję powoli rozbiegu i ogarniam temat prania...tylko chętnych do prasowania nie ma ;)

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Spadam zaraz do labu badać proga i prl. Później trochę porządków, małe spa w łazience i rodzinna impreza.
    A przed snem ostatni odcinek Nocnego recepcjonisty :)

Miłego dnia, będę zaglądać.

ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posprzątam druga łazienkę zaraz będę wycierać kurze odkurzac. 2 pranie się kończy robić i zaraz będę nas pakować bo na weekend na domek jedziemy. ;D

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, sobota rano, a w labie ludzi jak mrówków :/

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    kciuki za wyniki :*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja posprzątam druga łazienkę zaraz będę wycierać kurze odkurzac. 2 pranie się kończy robić i zaraz będę nas pakować bo na weekend na domek jedziemy. ;D
    Oh Madzia jak ja wam zazdroszczę tego domkowania! utykam w mieście na 2 tyg...niby urlop ale na razie poza górą sprzątania nie widzę dla siebie innych planów :/ trzeba będzie wytężyć umysł i coś wymyśleć

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    U mnie w labie podobno tylko gorzej jest w niedzielę... :O Wiesz jak bardzo mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki
    fingers-crossed.gif

Marmurkowa, Morwa, emerald_m lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloo ja odsypialaam noc od 15 byliśmy bez energii dwa razy pogotowie energetyczne byklo ostatnie 23:40 i wreszcie znaleźli przyczynę jakaś myszka weszła do rozdzielni u nas i podpiela się na krótko :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 12:56

Marmurkowa, itania lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • emerald_m Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, Zakrecona, dzięki za kciuki :)

Morwa lubi tę wiadomość

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    U mnie w labie podobno tylko gorzej jest w niedzielę... :O Wiesz jak bardzo mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki
    fingers-crossed.gif
    Masz całkiem luksusowe laby jak są czynne w niedziele. Mi takiego luksusu nie mogą zaoferować. Ostatnie badanie w tygodniu wypada na piątek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tylko cóż z tego, że są czynni luksusowo jak podobno nie raz robią poważne błędy w wynikach (zanieczyszczenie próbki, nieprawidłowe oznaczenia i takie tam) i takie cuda wychodzą, coś co nie powinno mieć miejsca w akredytowanym laboratorium...a ceny mają wysokie za wszystkie parametry...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Morwa tylko cóż z tego, że są czynni luksusowo jak podobno nie raz robią poważne błędy w wynikach (zanieczyszczenie próbki, nieprawidłowe oznaczenia i takie tam) i takie cuda wychodzą, coś co nie powinno mieć miejsca w akredytowanym laboratorium...a ceny mają wysokie za wszystkie parametry...
    Uuuu to ja bym omijała ich szerokim łukiem. Ja ze względu na kolejki i zbyt długie oczekiwanie na wynik zrezygnowałam z diagnostyki tam gdzie robiłam, bo to nie na moje nerwy ;) teraz robię gdzie indziej i jestem o wiele bardziej zadowolona :)

• Corcula Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a jakie laboratorium polecacie w Warszawie lub okolicach? Teraz korzystam z diagnostyki i generalnie jest ok choć czekanie 4h na wyniki badań cito to dla mnie zbyt długo ;D

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • emerald_m Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Uuuu to ja bym omijała ich szerokim łukiem. Ja ze względu na kolejki i zbyt długie oczekiwanie na wynik zrezygnowałam z diagnostyki tam gdzie robiłam, bo to nie na moje nerwy ;) teraz robię gdzie indziej i jestem o wiele bardziej zadowolona :)
    Też myślę o alternatywie dla Diagnostyki, bo niestety nie jestem do końca zadowolona z ich usług. Tak się jednak składa, że dookoła same punkty pobrań właśnie D. :/

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    Też myślę o alternatywie dla Diagnostyki, bo niestety nie jestem do końca zadowolona z ich usług. Tak się jednak składa, że dookoła same punkty pobrań właśnie D. :/
    Ty z Dolnego Śląska , Wrocław? Jak tak to popytaj Ojejku o namiar na laboratorium, bo ona ma jakieś takie w miarę fajne :) ja badania dotychczas robiłam w Legnicy w Diagnostyce , ale tam kolejki masakryczne i próbki wróżą na Wrocław właśnie (mało co robią na miejscu). Na wyniki hormonów (pobrana krew między 7 a 8) musiałam czekać aż do 23 wieczorem a czasami nawet do następnego dnia. Teraz robię w Alabie w Jeleniej. Badają na miejscu i wynik mam szybko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś mamy kolejny nudny dzień w szpitalu...

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej ;)

A ja wróciłąm z pracy i trzeba brać mis ię za sprzątanie a najchętniej to poszłabym spać, głowa mnie boli ;/ U Was też tak duszno?

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ