X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluje synkow! <3 Piekne widoki! :)

Dobra, tez obstawie Waszych dziedzicow ;)
    marzusia/kate/bita smietana - na bank dziewczynki ;)
    ojejku - siusiak! :P

My wczoraj mielismy dyskusje o trzecim dziecku, padalam ze smiechu :D Zarzekam sie tu i teraz, ze jesli z obecnej ciazy bedzie SYN to dopilnuje wszeeeelkich staran, aby temat porodowki zostal zamkniety ;) Juz mysle co zrobic, by jak najdalej w przyszlosc odsunac klopoty z endometrioza. A moze w ogole zdzira nie wroci?! OBY ;)

ojejku, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha mi by sie mogły pośnić Pytongi to może bym ochoty na male co nieco nabrała i przestałabym się tak stresowac ! ;)

A ja czuje ze u mnie bedzie córka :) a najwazniejsze żeby dzidziol był zdrowy! :D

Ktosiowa życzę żeby to był ten cykl !

ktosiowa lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne ;) Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta :D Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga ;)

A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazne :) Mnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz ;)

PS.
    Chcialam jeszcze apelowac do wszystkich tutaj dziewczyn, ze ten temat ma dawac poczucie luzu w dupie, ale nie trzymajcie w sobie swoich emocji, na zasadzie - martwie sie, nie bede nic pisac, po co innym dupe zawracac. Piszcie, zalcie sie, a kto ma wiecej w sobie LwD to bedzie w paczkach wysylal, stawial do pionu i ratowal z opresji, tak to widze tutaj, zwarta i mocna grupa, na dobre i zle <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:35

Arwi, ojejku, strawberry juice, bita_smietana, Karolczyk, ktosiowa, emaj, Camille87, pepsunieczka, aleala, kate55, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne ;) Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta :D Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga ;)

A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazne :) Mnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz ;)

Taaa, mój Marcin od początku mówi Oleńka, Oleńka, a ja wiem, że nam zdrowy chłop rośnie :D Mi się śniło usg z siusiakiem to ja wiem! :D

bita_smietana, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah jeśli zachcianki maja jakies znaczenie to poza przeczuciem moglabym zreć czekolade non stop :) Pod koniec ciazy to bede sie toczyc !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    a mi co wróżycie?? :D a co tam ze jeszcze nie jestem w ciąży ale powróżyć można :D

yyy sory korekta!! jestem w ciazy w 9 dniu :)
    Madziulla, wróżę Ci dziecko już w 2017 :) na razie płci nie widzę :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

haha trzymam za slowo :D

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja niedlugo gabinet otwieram - szkole sie u najlepszych - na youtubie :D :D :D jest cos takiego jak test na plec! hahahah sika sie do pojemnika z soda oczysczona - jak gazuje to chlopak, jak nic sie nie dzieje to dziewczynka!!!! kto zrobi test? tak dla jaj! posmiejemy sie i potem zobaczymy w statystykach co i jak :D no ktora nasika ze mna????????

Jagah - chcialabym Amelke, oj chcialabym, robilabym kiteczki i zmuszala do noszenia rozowych sukienek <3 ale siusiaka tez pokocham :D byle dziecko bylo zdrowe i szczesliwe :D

ktosiowa - nakopie tobie zaraz!!!! prosze tak nie myslec!!!!! zla matka to bylaby krolowa z krolewny sniezki! czy probowalas kiedys otruc kogos jablkiem? albo czarownica z jasia i malgosi! trzymalas kiedys chlopca w klatce i karmila koscmi? nie! wiec bedziesz dobra matka! mozliwe, ze przed przyjsciem na ziemie wybralas sobie misje ze srednim levelem i poprostu jest kilka przeszkod i musisz je przeskoczyc, tak jak mario skakal w grze!!! jak pokonasz przeszkody, ktore sa i tak czy siak do rozwiazania, to wtedy osiagniesz cel - dziedzic!!! wyobraz sobie, ze jestes na misji i jak teraz zalatwisz dobre skierowanie do przychodni to dostaniesz mega bonus w postaci trojaczkow! :D nie smutaj sie kocie :* przytulam mocno! bedzie dobrze!!!!!!! kilka przeszkod i juz sie poddajesz? o nie! nie pozwole tobie!

dla Ciebie i kazdej innej z czarnymi myslami!!!!!

pad%C5%82a%C5%9B-powsta%C5%84-popraw-koron%C4%99-i-zasuwaj-dalej-1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:00

Paolala, ktosiowa, ojejku, Camille87 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    haha trzymam za slowo :D
    Madzia ja wyczuwam rok 2017 pod znakiem dziewuszki ;) bedziem razem buszowac w małych różowych sukienkach ;)

Madziulla, ojejku lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

i ja tez wroze Madzi dziecko w 2017!!!!!

200.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:59

Madziulla lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u ojejku widze pisiorka!

laski zaraz wam pokaze, co wczoraj wyczarowalam w pracy! padniecie! te co nigdy mdlosci w ciazy nie mialy beda rzygac 2 metry w gore :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madzia ja wyczuwam rok 2017 pod znakiem dziewuszki ;) bedziem razem buszowac w małych różowych sukienkach ;)

hahaha Zakrecona zona ale wtedy bede juz rozwodka :D bo moj zartuje ze on nie "produkuje" dziewczynek bo jego pradziadek, dziadek i tata mieli 3 synów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    hahaha Zakrecona zona ale wtedy bede juz rozwodka :D bo moj zartuje ze on nie "produkuje" dziewczynek bo jego pradziadek, dziadek i tata mieli 3 synów :)
    Hm to faktycznie córka jest dość ryzykowna ;)

Madziulla lubi tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita- ja mogę sikać, ale sama nie chcę być w tym wyzwaniu! :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png

Wysłany: 7 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Bita- ja mogę sikać, ale sama nie chcę być w tym wyzwaniu! :D

Karolczyk zapomnialam napisac!!! gratuluje tobie bobo! lekarz potwierdzil, ze to chlopak czy wy chcecie widziec siusiaka?

ja tez nasikam! hahaha :D no i potem zobaczymy czy mozna wrozyc z sikow :D

Ania84 tak samo gratuluje synka!! czytam was codziennie z busa, z lozka i z innych miejsc :D ale nie zawsze napisze

Wysłany: 7 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien :D ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!

no wiec kto zgadnie co to jest?! ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg

ed. nie umiem wstawic zdjecia :/ nosz ku**a
    ed1. dziaaaala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita mi sie fotka nie otwiera :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien :D ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!

no wiec kto zgadnie co to jest?! ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg

ło matko co to jest!!! :/

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita Smietanka- zaraz lece na sodowe szczanko do WC i bede pisac ;) Lyzeczka sody oczyszczonej wystarczy? Poza tym, no pewnie, kazda z Nas pokocha Dziedzica, bez wzgledu na plec, ale czary mary to lubie bardzo :D

Trudno stwierdzic co jest na obrazku, ale wyglada na miks skladnikow o zabarwienie brunatno zielonym, no sorry, wyglada jak odpadki, fusy albo inne gluty. Nie wiem czy chce poznac prawde :D

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 października 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, potrzeba dwoch pojemniczkow - do jednego sypiesz lyzeczke, dwie sody a do drugiego siurasz i przelewasz siury do pojemnika z soda i paczysz :D

tez sikne, tylko czekam az mi sie zachce :D

"The test itself is easy enough. Put a tablespoon or two of baking soda in a glass. Then add some of your urine to the baking soda. If the combination fizzes, like a soft drink that has been shaken up, then you are having a boy. On the other hand if there is no reaction at all from the baking soda and urine, you're having a girl."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:24

Jagah, ojejku lubią tę wiadomość

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ