X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluje synkow! <3 Piekne widoki! :)

Dobra, tez obstawie Waszych dziedzicow ;)
    marzusia/kate/bita smietana - na bank dziewczynki ;)
    ojejku - siusiak! :P

My wczoraj mielismy dyskusje o trzecim dziecku, padalam ze smiechu :D Zarzekam sie tu i teraz, ze jesli z obecnej ciazy bedzie SYN to dopilnuje wszeeeelkich staran, aby temat porodowki zostal zamkniety ;) Juz mysle co zrobic, by jak najdalej w przyszlosc odsunac klopoty z endometrioza. A moze w ogole zdzira nie wroci?! OBY ;)

ojejku, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha mi by sie mogły pośnić Pytongi to może bym ochoty na male co nieco nabrała i przestałabym się tak stresowac ! ;)

A ja czuje ze u mnie bedzie córka :) a najwazniejsze żeby dzidziol był zdrowy! :D

Ktosiowa życzę żeby to był ten cykl !

ktosiowa lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne ;) Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta :D Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga ;)

A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazne :) Mnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz ;)

PS.
    Chcialam jeszcze apelowac do wszystkich tutaj dziewczyn, ze ten temat ma dawac poczucie luzu w dupie, ale nie trzymajcie w sobie swoich emocji, na zasadzie - martwie sie, nie bede nic pisac, po co innym dupe zawracac. Piszcie, zalcie sie, a kto ma wiecej w sobie LwD to bedzie w paczkach wysylal, stawial do pionu i ratowal z opresji, tak to widze tutaj, zwarta i mocna grupa, na dobre i zle <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:35

Arwi, ojejku, strawberry juice, bita_smietana, Karolczyk, ktosiowa, emaj, Camille87, pepsunieczka, aleala, kate55, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne ;) Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta :D Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga ;)

A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazne :) Mnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz ;)

Taaa, mój Marcin od początku mówi Oleńka, Oleńka, a ja wiem, że nam zdrowy chłop rośnie :D Mi się śniło usg z siusiakiem to ja wiem! :D

bita_smietana, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah jeśli zachcianki maja jakies znaczenie to poza przeczuciem moglabym zreć czekolade non stop :) Pod koniec ciazy to bede sie toczyc !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    a mi co wróżycie?? :D a co tam ze jeszcze nie jestem w ciąży ale powróżyć można :D

yyy sory korekta!! jestem w ciazy w 9 dniu :)
    Madziulla, wróżę Ci dziecko już w 2017 :) na razie płci nie widzę :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

haha trzymam za slowo :D

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja niedlugo gabinet otwieram - szkole sie u najlepszych - na youtubie :D :D :D jest cos takiego jak test na plec! hahahah sika sie do pojemnika z soda oczysczona - jak gazuje to chlopak, jak nic sie nie dzieje to dziewczynka!!!! kto zrobi test? tak dla jaj! posmiejemy sie i potem zobaczymy w statystykach co i jak :D no ktora nasika ze mna????????

Jagah - chcialabym Amelke, oj chcialabym, robilabym kiteczki i zmuszala do noszenia rozowych sukienek <3 ale siusiaka tez pokocham :D byle dziecko bylo zdrowe i szczesliwe :D

ktosiowa - nakopie tobie zaraz!!!! prosze tak nie myslec!!!!! zla matka to bylaby krolowa z krolewny sniezki! czy probowalas kiedys otruc kogos jablkiem? albo czarownica z jasia i malgosi! trzymalas kiedys chlopca w klatce i karmila koscmi? nie! wiec bedziesz dobra matka! mozliwe, ze przed przyjsciem na ziemie wybralas sobie misje ze srednim levelem i poprostu jest kilka przeszkod i musisz je przeskoczyc, tak jak mario skakal w grze!!! jak pokonasz przeszkody, ktore sa i tak czy siak do rozwiazania, to wtedy osiagniesz cel - dziedzic!!! wyobraz sobie, ze jestes na misji i jak teraz zalatwisz dobre skierowanie do przychodni to dostaniesz mega bonus w postaci trojaczkow! :D nie smutaj sie kocie :* przytulam mocno! bedzie dobrze!!!!!!! kilka przeszkod i juz sie poddajesz? o nie! nie pozwole tobie!

dla Ciebie i kazdej innej z czarnymi myslami!!!!!

pad%C5%82a%C5%9B-powsta%C5%84-popraw-koron%C4%99-i-zasuwaj-dalej-1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:00

Paolala, ktosiowa, ojejku, Camille87 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    haha trzymam za slowo :D
    Madzia ja wyczuwam rok 2017 pod znakiem dziewuszki ;) bedziem razem buszowac w małych różowych sukienkach ;)

Madziulla, ojejku lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

i ja tez wroze Madzi dziecko w 2017!!!!!

200.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:59

Madziulla lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u ojejku widze pisiorka!

laski zaraz wam pokaze, co wczoraj wyczarowalam w pracy! padniecie! te co nigdy mdlosci w ciazy nie mialy beda rzygac 2 metry w gore :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madzia ja wyczuwam rok 2017 pod znakiem dziewuszki ;) bedziem razem buszowac w małych różowych sukienkach ;)

hahaha Zakrecona zona ale wtedy bede juz rozwodka :D bo moj zartuje ze on nie "produkuje" dziewczynek bo jego pradziadek, dziadek i tata mieli 3 synów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    hahaha Zakrecona zona ale wtedy bede juz rozwodka :D bo moj zartuje ze on nie "produkuje" dziewczynek bo jego pradziadek, dziadek i tata mieli 3 synów :)
    Hm to faktycznie córka jest dość ryzykowna ;)

Madziulla lubi tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita- ja mogę sikać, ale sama nie chcę być w tym wyzwaniu! :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png

Wysłany: 7 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Bita- ja mogę sikać, ale sama nie chcę być w tym wyzwaniu! :D

Karolczyk zapomnialam napisac!!! gratuluje tobie bobo! lekarz potwierdzil, ze to chlopak czy wy chcecie widziec siusiaka?

ja tez nasikam! hahaha :D no i potem zobaczymy czy mozna wrozyc z sikow :D

Ania84 tak samo gratuluje synka!! czytam was codziennie z busa, z lozka i z innych miejsc :D ale nie zawsze napisze

Wysłany: 7 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien :D ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!

no wiec kto zgadnie co to jest?! ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg

ed. nie umiem wstawic zdjecia :/ nosz ku**a
    ed1. dziaaaala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita mi sie fotka nie otwiera :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien :D ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!

no wiec kto zgadnie co to jest?! ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg

ło matko co to jest!!! :/

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita Smietanka- zaraz lece na sodowe szczanko do WC i bede pisac ;) Lyzeczka sody oczyszczonej wystarczy? Poza tym, no pewnie, kazda z Nas pokocha Dziedzica, bez wzgledu na plec, ale czary mary to lubie bardzo :D

Trudno stwierdzic co jest na obrazku, ale wyglada na miks skladnikow o zabarwienie brunatno zielonym, no sorry, wyglada jak odpadki, fusy albo inne gluty. Nie wiem czy chce poznac prawde :D

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 października 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, potrzeba dwoch pojemniczkow - do jednego sypiesz lyzeczke, dwie sody a do drugiego siurasz i przelewasz siury do pojemnika z soda i paczysz :D

tez sikne, tylko czekam az mi sie zachce :D

"The test itself is easy enough. Put a tablespoon or two of baking soda in a glass. Then add some of your urine to the baking soda. If the combination fizzes, like a soft drink that has been shaken up, then you are having a boy. On the other hand if there is no reaction at all from the baking soda and urine, you're having a girl."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:24

Jagah, ojejku lubią tę wiadomość

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ