Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratuluje synkow!
Piekne widoki!
Dobra, tez obstawie Waszych dziedzicow
marzusia/kate/bita smietana - na bank dziewczynki
ojejku - siusiak!
My wczoraj mielismy dyskusje o trzecim dziecku, padalam ze smiechuZarzekam sie tu i teraz, ze jesli z obecnej ciazy bedzie SYN to dopilnuje wszeeeelkich staran, aby temat porodowki zostal zamkniety
Juz mysle co zrobic, by jak najdalej w przyszlosc odsunac klopoty z endometrioza. A moze w ogole zdzira nie wroci?! OBY
ojejku, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha mi by sie mogły pośnić Pytongi to może bym ochoty na male co nieco nabrała i przestałabym się tak stresowac !
A ja czuje ze u mnie bedzie córkaa najwazniejsze żeby dzidziol był zdrowy!
Ktosiowa życzę żeby to był ten cykl !ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne
Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta
Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga
A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazneMnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz
PS.
Chcialam jeszcze apelowac do wszystkich tutaj dziewczyn, ze ten temat ma dawac poczucie luzu w dupie, ale nie trzymajcie w sobie swoich emocji, na zasadzie - martwie sie, nie bede nic pisac, po co innym dupe zawracac. Piszcie, zalcie sie, a kto ma wiecej w sobie LwD to bedzie w paczkach wysylal, stawial do pionu i ratowal z opresji, tak to widze tutaj, zwarta i mocna grupa, na dobre i zleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:35
Arwi, ojejku, strawberry juice, bita_smietana, Karolczyk, ktosiowa, emaj, Camille87, pepsunieczka, aleala, kate55, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:Qasha- przyznam szczerze, ze w tej ciazy moje libido jest kosmiczne
Sny mam cudownie erotyczne, pod warunkiem ze bzykam Meza, a nie murzyna czy policjanta
Jak zaczne II trymestr to z przyjemnoscia zaprosze do siebie Pytonga
A jeszcze w kwestii plci dziecka to przeczucia Mamy sa wazneMnie natchnelo na pierwszym USG, kiedy zobaczylam dziecko to po prostu poczulam, ze rosnie moja coreczka. Maz dlugo i uparcie przemawial do brzucha ANTEK, coz
Taaa, mój Marcin od początku mówi Oleńka, Oleńka, a ja wiem, że nam zdrowy chłop rośnieMi się śniło usg z siusiakiem to ja wiem!
bita_smietana, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie ja niedlugo gabinet otwieram - szkole sie u najlepszych - na youtubie
jest cos takiego jak test na plec! hahahah sika sie do pojemnika z soda oczysczona - jak gazuje to chlopak, jak nic sie nie dzieje to dziewczynka!!!! kto zrobi test? tak dla jaj! posmiejemy sie i potem zobaczymy w statystykach co i jak
no ktora nasika ze mna????????
Jagah - chcialabym Amelke, oj chcialabym, robilabym kiteczki i zmuszala do noszenia rozowych sukienekale siusiaka tez pokocham
byle dziecko bylo zdrowe i szczesliwe
ktosiowa - nakopie tobie zaraz!!!! prosze tak nie myslec!!!!! zla matka to bylaby krolowa z krolewny sniezki! czy probowalas kiedys otruc kogos jablkiem? albo czarownica z jasia i malgosi! trzymalas kiedys chlopca w klatce i karmila koscmi? nie! wiec bedziesz dobra matka! mozliwe, ze przed przyjsciem na ziemie wybralas sobie misje ze srednim levelem i poprostu jest kilka przeszkod i musisz je przeskoczyc, tak jak mario skakal w grze!!! jak pokonasz przeszkody, ktore sa i tak czy siak do rozwiazania, to wtedy osiagniesz cel - dziedzic!!! wyobraz sobie, ze jestes na misji i jak teraz zalatwisz dobre skierowanie do przychodni to dostaniesz mega bonus w postaci trojaczkow!nie smutaj sie kocie :* przytulam mocno! bedzie dobrze!!!!!!! kilka przeszkod i juz sie poddajesz? o nie! nie pozwole tobie!
dla Ciebie i kazdej innej z czarnymi myslami!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:00
Paolala, ktosiowa, ojejku, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Madzia ja wyczuwam rok 2017 pod znakiem dziewuszki
bedziem razem buszowac w małych różowych sukienkach
hahaha Zakrecona zona ale wtedy bede juz rozwodkabo moj zartuje ze on nie "produkuje" dziewczynek bo jego pradziadek, dziadek i tata mieli 3 synów
-
nick nieaktualny
-
Karolczyk wrote:Bita- ja mogę sikać, ale sama nie chcę być w tym wyzwaniu!
Karolczyk zapomnialam napisac!!! gratuluje tobie bobo! lekarz potwierdzil, ze to chlopak czy wy chcecie widziec siusiaka?
ja tez nasikam! hahahano i potem zobaczymy czy mozna wrozyc z sikow
Ania84 tak samo gratuluje synka!! czytam was codziennie z busa, z lozka i z innych miejscale nie zawsze napisze
-
takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien
ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!
no wiec kto zgadnie co to jest?!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg
ed. nie umiem wstawic zdjecianosz ku**a
ed1. dziaaaalaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:takie cuda u mnie w pracy, umowe podpisuje dopiero za tydzien
ale juz chodze i mieszam w kotle!!!!!!!
no wiec kto zgadnie co to jest?!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38cf710b61dd.jpg
ło matko co to jest!!!bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Bita Smietanka- zaraz lece na sodowe szczanko do WC i bede pisac
Lyzeczka sody oczyszczonej wystarczy? Poza tym, no pewnie, kazda z Nas pokocha Dziedzica, bez wzgledu na plec, ale czary mary to lubie bardzo
Trudno stwierdzic co jest na obrazku, ale wyglada na miks skladnikow o zabarwienie brunatno zielonym, no sorry, wyglada jak odpadki, fusy albo inne gluty. Nie wiem czy chce poznac prawde -
Jagah, potrzeba dwoch pojemniczkow - do jednego sypiesz lyzeczke, dwie sody a do drugiego siurasz i przelewasz siury do pojemnika z soda i paczysz
tez sikne, tylko czekam az mi sie zachce
"The test itself is easy enough. Put a tablespoon or two of baking soda in a glass. Then add some of your urine to the baking soda. If the combination fizzes, like a soft drink that has been shaken up, then you are having a boy. On the other hand if there is no reaction at all from the baking soda and urine, you're having a girl."Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:24
Jagah, ojejku lubią tę wiadomość