X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peps może za mało dalam ci to odczuć na wiedźmach ale bardzo mi przykro że coś takiego cię spotkało. Trzymam mocno kciuki żeby to był ostatni raz. Jesteś silną kobietą i wierzę że twój upór zostanie nagrodzony zdrowym bobasem:-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania <3 gratuluje synka :)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik,przyjęłam przeprosiny na wiedżmach,jest ok,idziemy dalej...

Basik122 lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepsunieczka, my się nie znamy, ale bardzo mi przykro :( takie rzeczy nie powinny się przydarzać.. ale jesteś dzielną kobitką!

Aniu, piękna fota! super stópka :D gratuluję syneczka :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka,poczytywałam czerwiec ...więc wiem ze ty też wiesz że sie zdarzaja ..niestety przekonałaś się o tym nie tylko raz.
    Nie powinny..a jednak..niestety nie ja pierwsza i cholera pewnie nie ostatnia.

Ania...mega..kolo ..

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaa, ile tu nowych koleżanek! ;) Wiedział nasz kawaler, kiedy się ujawnić, żeby poznać tyle babeczek ;)

Wszystko gra i buczy! Witamy się serdecznie, kłaniamy nisko, stopą ojcu i matce pomachał :D

https://naforum.zapodaj.net/d7a2e1aee748.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:55

Pianistka, Ania_84, Impresja, bita_smietana, Madziulla, pepsunieczka, ojejku, emaj, aleala, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, ja juz mam to za sobą, praktycznie to wyparłam. Nie da sie zapomnieć ale mam wspaniałą córkę, ona wynagradza wszystko, każda łzę... :
    Wierze ze i ty prędzej czy pózniej (mam nadzieje ze za chwile) doczekasz sie wspaniałego kluseczka :)
    Ja zachłanna biorę garściami, poki dobra passa trwa :P

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Łaaaa, ile tu nowych koleżanek! ;) Wiedział nasz kawaler, kiedy się ujawnić, żeby poznać tyle babeczek ;)

Wszystko gra i buczy! Witamy się serdecznie, kłaniamy nisko, stopą ojcu i matce pomachał :D

<a href=https://zapodaj.net/e15fd1ba94686.jpg.html>usg.jpg</a>

Gratulacje :D ale niestety foty jego mościa jak sie domyślam nie ma :/

Karolczyk lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka- dziękuję! :) Jest fota, ale ja lebiega, no nie umiem wrzucić!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7a2e1aee748.jpg

Impresja, Pianistka, Camille87, bita_smietana, Madziulla, Corcula, pepsunieczka, Basik122, kate55, ojejku, Ania-nowa, emaj, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, oooo udało się! :D :D :D :D

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż za kawaler! :D świetnie!
    i oby nim został :P

Emma też była kawalerem na tym etapie :x

bita_smietana, Karolczyk, Demsik lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Karolczyk - piekne dzieci! Gratulacje <3 mam nadzieje ze i ja ujrze równie piękny widok w poniedzialek :)

Co do tych smutniejszych tematow, sama jestem po stracie i wiem jak to boli :-( przeczytalam post Abby ktory gdzies tam podnosi na duchu ale ja niestety w swoim otoczeniu znam bardzo wiele kobiet po poronieniu - moja siostra, przyjaciolka, kolezanka z pracy, bratowej dwie kolezanki, bliska kolezanka zdiagnozowana nieplodnosc idiopatyczna 4 in vitro bez ciąży, wg mnie problem z poronieniem lub niemożnościa zajsvia w viaze jest duży. No ale trzeba myslec pozytywnie bo nie da sie inaczej.

Naprawde ciezko sie czyta takie historie jak Peps, Pianistki, Morwy czy inne :-(
    Bardzo mi przykro dziewczyny :-(

Dzisiejszy post ojejku ponownie mnie utwierdzil w przekonaniu ze sama nie jestem z moimi schizami :P nie chcialam o tym pisac w koncu to watek LWD ;)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille, luz tu czy tam, ale każda mama stresuje sie i drży o zdrowie swojego dziecka. To odruch, instynkt czy jak to nazwiesz... ok, mozna sie nie nakręcać, nie wmawiać sobie.. ale myśle ze każda z nas, choćby najbardziej wyluzowana tak naprawde chociaż zastanawia sie jak i co bedzie :) to przecież normalne

Dobranoc dziewczyny, mała spi i ja ide. Bo jeszcze jedna noc z 7 pobudkami a ja nie wyrobie :/ zwłaszcza ze zmęczenie juz mnie dopadło :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :D jakie piekne foty ja tu widze! Gratulacje!

Dziewczyny po stratach, tez niestety wiem co czujecie. Mocno Was tule.

A ja dzisiaj bylam w urzedzie skarbowym.
    Wchodze i mily Pan, całkiem przystojny zreszta, komornik zreszta ;D mowi:
    - ooo pani U. przyszla
    Na co jego kolezanka z biurka obok mowi, ze ma dobra pamiec jak nazwisko moje pamieta. Na co on, ze tak, ale tylko do pieknych kobiet :D. Oczywiscie usmiechnelam sie z udawanym zwastydzeniem na co Pani kolezanka, ze on tak zawsze mowi. Na co ja, ze szkoda, bo przez chwile milo bylo. I wtedy zazdrosnica sie w niej odezwala: to jest urzad, tu nie ma byc milo ;D ;D. No, takze tego.

SusannaDean, Karolczyk, bita_smietana, Camille87, marzusiax, emaj, Arwi, Impresja, Demsik lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk <3 sliczny chlopczyk :)

Karolczyk lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracam do Was z powrotem po krótkiej nieobecnosci, ale dół psychiczny i fizyczny mnie pokonał na jakiś czas ale już sie podnosze!

Peps ściskam mocno, jestem pewna że już niedługo pojawi się u Ciebie zdrowa cionrzunia!

Ania cudowne wieści, gratulacje;) Karolczyk pieknie:)

Ojejku kopniak mocny dla Ciebie, Twój dziedzic jest silny i zdrowy!

Ktosiowa fakt na Kopernika sie trzymaja bardzo tych skierowań, tylko szkoda ze Was nie uprzedzili o tym, ze musi byc skierowanie z nfz, ja zawsze jak tam umawialam sie do endokrynologa to mowili ze skierowanie nie moze byc od lekarza prywatnego...a ktory to lekarz tam jest ginem i andrologiem w jednym? tez tam bylam dzisiaj na monitoringu;)

melduje pęcherzyk na jajniku 16mm, w sobote pregnyl i niech sie dzieje;]

Karolka kupuj testy i wysikuj dwie krechy;)

edit: też jestem po dwóch poronieniach w tym roku, komplet badań własciwie mialam juz po pierwszym poronieniu, niestety trafilam na gina konowala, ktory olal wyniki badan ktore mialam, wiec wlasciwie jest duze prawdopodobienstwo ze jakby mnie obstawil wlasciwymi lekami to moja córcia by żyła, czasu niestety nie cofne, na szczescie mam nowego gina... takie straty bardzo bolą, ale trzeba walczyć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:35

Corcula, pepsunieczka, ojejku, emaj lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy i ja mogę dołączyć do tego luzackiego wątku?
    Nie lubię nakręcania, zamartwiania i przesadzania :) Chce optymistycznie przejść ten etap, i każdy kolejny, ciąży :) Niestety mam znajomą która notorycznie zalewa mnie swoimi ciążowymi zmartwieniami, o mojej nie wie, niech tak zostanie póki co :) LuzWDupce się by przydał :D :D :D

Madziulla, Karolczyk, kate55, bita_smietana, Corcula, pepsunieczka, Camille87, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna pewnie ze mozesz:)

edit: zakochałam sie na zabój w moim kocim dziecku:] właśnie wyleguje mi sie na brzuchu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:49

bita_smietana, ojejku, ktosiowa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Susanna pewnie ze mozesz:)

edit: zakochałam sie na zabój w moim kocim dziecku:] właśnie wyleguje mi sie na brzuchu:)
    Dzięki ! :D

Co za kicia?

• kate55 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, Strawberry witamy !! <3

Karolczyk, Ania, piękne dzieciaki ;)

strawberry juice, Karolczyk lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ