Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pianistka,poczytywałam czerwiec ...więc wiem ze ty też wiesz że sie zdarzaja ..niestety przekonałaś się o tym nie tylko raz.
Nie powinny..a jednak..niestety nie ja pierwsza i cholera pewnie nie ostatnia.
Ania...mega..kolo ....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Łaaaa, ile tu nowych koleżanek!
Wiedział nasz kawaler, kiedy się ujawnić, żeby poznać tyle babeczek
Wszystko gra i buczy! Witamy się serdecznie, kłaniamy nisko, stopą ojcu i matce pomachał
https://naforum.zapodaj.net/d7a2e1aee748.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:55
Pianistka, Ania_84, Impresja, bita_smietana, Madziulla, pepsunieczka, ojejku, emaj, aleala, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Wiesz co, ja juz mam to za sobą, praktycznie to wyparłam. Nie da sie zapomnieć ale mam wspaniałą córkę, ona wynagradza wszystko, każda łzę... :
Wierze ze i ty prędzej czy pózniej (mam nadzieje ze za chwile) doczekasz sie wspaniałego kluseczka
Ja zachłanna biorę garściami, poki dobra passa trwa -
Karolczyk wrote:Łaaaa, ile tu nowych koleżanek!
Wiedział nasz kawaler, kiedy się ujawnić, żeby poznać tyle babeczek
Wszystko gra i buczy! Witamy się serdecznie, kłaniamy nisko, stopą ojcu i matce pomachał
<a href=https://zapodaj.net/e15fd1ba94686.jpg.html>usg.jpg</a>
Gratulacjeale niestety foty jego mościa jak sie domyślam nie ma
Karolczyk lubi tę wiadomość
-
Pianistka- dziękuję!
Jest fota, ale ja lebiega, no nie umiem wrzucić!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7a2e1aee748.jpgImpresja, Pianistka, Camille87, bita_smietana, Madziulla, Corcula, pepsunieczka, Basik122, kate55, ojejku, Ania-nowa, emaj, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, Karolczyk - piekne dzieci! Gratulacje
mam nadzieje ze i ja ujrze równie piękny widok w poniedzialek
Co do tych smutniejszych tematow, sama jestem po stracie i wiem jak to boliprzeczytalam post Abby ktory gdzies tam podnosi na duchu ale ja niestety w swoim otoczeniu znam bardzo wiele kobiet po poronieniu - moja siostra, przyjaciolka, kolezanka z pracy, bratowej dwie kolezanki, bliska kolezanka zdiagnozowana nieplodnosc idiopatyczna 4 in vitro bez ciąży, wg mnie problem z poronieniem lub niemożnościa zajsvia w viaze jest duży. No ale trzeba myslec pozytywnie bo nie da sie inaczej.
Naprawde ciezko sie czyta takie historie jak Peps, Pianistki, Morwy czy inne
Bardzo mi przykro dziewczyny
Dzisiejszy post ojejku ponownie mnie utwierdzil w przekonaniu ze sama nie jestem z moimi schizaminie chcialam o tym pisac w koncu to watek LWD
-
Camille, luz tu czy tam, ale każda mama stresuje sie i drży o zdrowie swojego dziecka. To odruch, instynkt czy jak to nazwiesz... ok, mozna sie nie nakręcać, nie wmawiać sobie.. ale myśle ze każda z nas, choćby najbardziej wyluzowana tak naprawde chociaż zastanawia sie jak i co bedzie
to przecież normalne
Dobranoc dziewczyny, mała spi i ja ide. Bo jeszcze jedna noc z 7 pobudkami a ja nie wyrobiezwłaszcza ze zmęczenie juz mnie dopadło
-
Heeej
jakie piekne foty ja tu widze! Gratulacje!
Dziewczyny po stratach, tez niestety wiem co czujecie. Mocno Was tule.
A ja dzisiaj bylam w urzedzie skarbowym.
Wchodze i mily Pan, całkiem przystojny zreszta, komornik zresztamowi:
- ooo pani U. przyszla
Na co jego kolezanka z biurka obok mowi, ze ma dobra pamiec jak nazwisko moje pamieta. Na co on, ze tak, ale tylko do pieknych kobiet. Oczywiscie usmiechnelam sie z udawanym zwastydzeniem na co Pani kolezanka, ze on tak zawsze mowi. Na co ja, ze szkoda, bo przez chwile milo bylo. I wtedy zazdrosnica sie w niej odezwala: to jest urzad, tu nie ma byc milo
. No, takze tego.
SusannaDean, Karolczyk, bita_smietana, Camille87, marzusiax, emaj, Arwi, Impresja, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wracam do Was z powrotem po krótkiej nieobecnosci, ale dół psychiczny i fizyczny mnie pokonał na jakiś czas ale już sie podnosze!
Peps ściskam mocno, jestem pewna że już niedługo pojawi się u Ciebie zdrowa cionrzunia!
Ania cudowne wieści, gratulacje;) Karolczyk pieknie:)
Ojejku kopniak mocny dla Ciebie, Twój dziedzic jest silny i zdrowy!
Ktosiowa fakt na Kopernika sie trzymaja bardzo tych skierowań, tylko szkoda ze Was nie uprzedzili o tym, ze musi byc skierowanie z nfz, ja zawsze jak tam umawialam sie do endokrynologa to mowili ze skierowanie nie moze byc od lekarza prywatnego...a ktory to lekarz tam jest ginem i andrologiem w jednym? tez tam bylam dzisiaj na monitoringu;)
melduje pęcherzyk na jajniku 16mm, w sobote pregnyl i niech sie dzieje;]
Karolka kupuj testy i wysikuj dwie krechy;)
edit: też jestem po dwóch poronieniach w tym roku, komplet badań własciwie mialam juz po pierwszym poronieniu, niestety trafilam na gina konowala, ktory olal wyniki badan ktore mialam, wiec wlasciwie jest duze prawdopodobienstwo ze jakby mnie obstawil wlasciwymi lekami to moja córcia by żyła, czasu niestety nie cofne, na szczescie mam nowego gina... takie straty bardzo bolą, ale trzeba walczyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:35
Corcula, pepsunieczka, ojejku, emaj lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny czy i ja mogę dołączyć do tego luzackiego wątku?
Nie lubię nakręcania, zamartwiania i przesadzaniaChce optymistycznie przejść ten etap, i każdy kolejny, ciąży
Niestety mam znajomą która notorycznie zalewa mnie swoimi ciążowymi zmartwieniami, o mojej nie wie, niech tak zostanie póki co
LuzWDupce się by przydał
Madziulla, Karolczyk, kate55, bita_smietana, Corcula, pepsunieczka, Camille87, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Susanna pewnie ze mozesz:)
edit: zakochałam sie na zabój w moim kocim dziecku:] właśnie wyleguje mi sie na brzuchu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:49
bita_smietana, ojejku, ktosiowa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny