Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:...na ten wątek wbiłam bo założyła go dziewczyna dzięki której nabrałam sił i pewności że może jeszcze warto spróbować...dopingowala mi i jest ze mna nawet teraz kiedy siedzę z pustym jajem i czekam na poronienie( o innych ktore są ze mna nie zapominam).
Mam 11 letniego syna ,mam 39 lat,ch-jowe komórki słabe perspektywy ale jestem tu bo potrzebuje luzu w pośladach,bo inni w realu mnie aż tak nie rozumieją dopinguje te z którymi się znam i te ktore nie.
Ułożyłam sobie w głowie że jeśli sie tak dzieje ..tak musi być,bo z chory,upośledzonym dzieckiem nie dałabym rady,to nie na moją psychike.
Tak jak napisała Ala,znamy sie tu często z różu,od wielu miesiecy,znamy sie i kibicujemy w powodzeniach lub porażkach i to jest super.
Ps.Ala wypychaj Goche juz czas
Mam nadzieje że ja nie zaciążona wam nie przeszkadzam,bo jest mi tu dobrze i czuje jak poślady przegraly z grawitacja tak wyluzowy.trzymaj się
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka. Pozdrawiam serdecznie.
U mnie również brakuje Lwd dlatego dawkuje sobie forum. A czerwiec bez Morwy stracił cały urok.
Chciałabym już zobaczyća potem wmawiać sobie, że nie będzie powtórki z rozrywki. Póki co okropne przeziębienie nie pozwala mi na optymizm. Mam nadzieję, że mój kaszel nie zaszkodzi fasolowi.
Ok to pomarudzilam i ja.
Całuje Was wszystkie bez wyjątku :* -
Dziękuję,dam rade bo kto jak nie ja,/co mnie nie zabije to wzmocni/tak więc już nie mogę się doczekać żeby to /coś /wyszło ze mnie lub liczę ze jutro mu pomogą.
Wyposażyłam się w artylerię supli i już nie mogę się doczekać żeby działać,ja nie odpuszczę o nie.
...Wiecie...nowe życie,młodszy facet,pierwszy mąż, ..ja się nie dam...
ed.literkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 18:18
aleala, Impresja, bita_smietana, karolka22, Mona_M, ojejku, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Wyposażyłam się w artylerię supli i już nie mogę się doczekać żeby działać,ja nie odpuszczę o nie.
...Wiece...nowe życie,młodszy facet,pierwszy mąż, ..ja się nie dam...
dobrze gadasz! poleje tobie! Impra zamknij oczy bo ciebie do alko podobno ciagnie
Impresja, pepsunieczka, karolka22, Corcula, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Nie, nie byłam. A plamienie tak sobie, nie wiem, czy to, co jeszcze przy podcieraniu "znajde" to plamienie, czy resztki po wczoraj. Na razie nic sie poważniejszego nie dzieje, więc po prostu leżę i egzystuję. Doszłam do wniosku, że jeśli zło już się stało to wolę się dowiedzieć później. Do pracy i tak nie będę mogła wrócić, bo wypowiedzenia na mnie czeka, a niczym się nie chcę na razie przejmować, źle się z tym wszystkim czuję po prostu.
-
nick nieaktualny
-
No... zjadłam właśnie obiad. Cały dzień nie miałam na nic smaka i tylko coś tam skubałam. A wybiła 19:30 i mój organizm stwierdził, że nie przeżyje bez ziemniaczków i mizerii. Jezu, ale było dobre.
Wiatry mocne dużo.
Ale nie żałuję. Było warto.Ania_84, Ania-nowa, aleala, ojejku, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa, ZakreconaŻona, karolka22, Basik122, Impresja, emaj, pepsunieczka, Madziulla, strawberry juice, Pianistka, Arwi, aleala, bita_smietana, Camille87, Paolala, Corcula, _Abby_, kate55, ojejku, ktosiowa, marzusiax, Demsik, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Aniu, jak tam mąż na wizycie?
Gratuluję synka!zakochał się
mówi że to całkiem co innego na detektorze tylko posłuchać serca i zobaczyc zdjęcie
nz tak na żywo i widzieć jak sięrusza i wogóle
strawberry juice wtamystrawberry juice, Impresja, pepsunieczka, bita_smietana, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość