Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Dzięki !
Co za kicia?
przygarnelismy kocie dziecko jakies 2 tyg temu, ktore zostalo wyrzucone na parkingu przed tesco:) białoczarne cudo:) wstawie jutro fotke;)emaj, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Camille, luz tu czy tam, ale każda mama stresuje sie i drży o zdrowie swojego dziecka. To odruch, instynkt czy jak to nazwiesz... ok, mozna sie nie nakręcać, nie wmawiać sobie.. ale myśle ze każda z nas, choćby najbardziej wyluzowana tak naprawde chociaż zastanawia sie jak i co bedzie
to przecież normalne
Dobranoc dziewczyny, mała spi i ja ide. Bo jeszcze jedna noc z 7 pobudkami a ja nie wyrobiezwłaszcza ze zmęczenie juz mnie dopadło
Racja, ja niestety naleze do tych wkrecajacych sobie rozne różnościale co tam, jakos muszę ze sobą żyć
-
Ania chłopak? Serio? Ja czułam u ciebie dziewczynkę. Coś mi się detektor zepsuł
gratuluje!!!
Peps trzymam kciuki aby w końcu zaczęło się układać. Myślałam, że już jesteś ''po''Może lepiej aby udało się bez pomocy.
Nie wiem która przetrzymuje lwd? Ja trochę potrzebuję. Psychika mi siada. Nie wiem jak wytrzymam do usg. Kupiłabym detektor ale jestem goła i wesoła.
ojejku lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ania chłopak? Serio? Ja czułam u ciebie dziewczynkę. Coś mi się detektor zepsuł
gratuluje!!!
Peps trzymam kciuki aby w końcu zaczęło się układać. Myślałam, że już jesteś ''po''Może lepiej aby udało się bez pomocy.
Nie wiem która przetrzymuje lwd? Ja trochę potrzebuję. Psychika mi siada. Nie wiem jak wytrzymam do usg. Kupiłabym detektor ale jestem goła i wesoła.
Co Twój detektor mówi na temat mojego dziedzica? Mój u Ciebie widzi ewidentnie, bez wątpienia córkę
A co do detektora - to mi dopiero zryło psychę, nie chciałabym abyś zeschizowała tak jak ja, jak chcesz to kup sobie po połówkowym już, jak nie będziesz czuła dłuższą chwilę ruchów to sobie przyłożysz i znajdziesz, teraz to nie wiem... Ja kupiłam, potem to gówno sprzedam, na razie jeszcze daję mu szansę, może spróbuję za miesiąc najszybciej
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Racja, ja niestety naleze do tych wkrecajacych sobie rozne różności
ale co tam, jakos muszę ze sobą żyć
O tak. Ja tez lubie sobie powkrecac. A potem tylko stres, stres, stres.Dlatego przyszlam do Was po troche luzu. Potrzebuje na gwałt !!!!
Camille87 lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Ania chłopak? Serio? Ja czułam u ciebie dziewczynkę. Coś mi się detektor zepsuł
gratuluje!!!
Nie wiem która przetrzymuje lwd? Ja trochę potrzebuję. Psychika mi siada. Nie wiem jak wytrzymam do usg. Kupiłabym detektor ale jestem goła i wesoła.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej kochane cos sie malo odzywam ostatnio ale brakuje mi bardzo LWD.z malzem sie kloce o byle co,leze mam dola i wogole do dupy wszystko...jak ktos ma za duzo to podeslijcie;)
strawberry juice lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
S1985 witaj! Fizycznie oprócz kręgosłupa nic mi nie dolega. Widziałam, że u ciebie walka trwa. Trzymam kciuki by to był TEN moment
Ojejku skoro tak piszesz to nie żaluje że nie mam detektora. W sumie pomóc dziecku i tak nie pomoże. Miałam w planach zimowe kozaczki - a jak wiadomo szczęśliwa mama to szczęsliwe dziecko
A co do płci... myślę...myślę... Twoje przeżycia wskazywały by na płeć piękną a za razem silniejszą. Ale samopoczucie wskazywało by na syna, który jak wiadomo jako urwis powoduje u matki dużo więcej zmartwieńPoczekamy zobaczymy w którą stronę będzie bliżej
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytat z mojej ulubionej pani doktor
"detektor tętna płodu wykorzystuje do badania zjawisko dopplera; żeby je uzyskać, trzeba użyć fal o większej energii niż zwykłe fale ultradźwiękowe usg - to jest dla takiego malucha bardzo duży wzrost temperatury, a co za tym idzie uszkodzenie termiczne genomu i w efekcie zaburzenia organogenezy i zwiększone ryzyko wad
z tego powodu, już od wielu lat mówi się o tym, żeby nie wzbudzać tych fal przy badaniu czynności serca na zwykłym usg do skończonego 12 tygodnia ciąży"Karolczyk lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za tyle dobrych słów! :*
Paolala- my też mamy kocie dziecko!Przygarneliśmy od koleżanki, której córka znalazła te kocie przywiązane do drzewa w lesie... Matko i córko, co za łobuziara mała
Teraz już trochę podrosła, ma ok. 4 miesięcy, ale psoci jak pijany zając
Mamy też ponad dwuletniego kocura, a to prawdziwy wzór, taki typowy "pan kocur"Bardzo śmieszny, bo cierpi na chorobę, przez którą gubi zęby- nie ma już górnych i dolnych jedynek i dwójek i ciągle wypada mu język
Paolala lubi tę wiadomość
-
Mi możecie wróżyć, ja wiem, że moja Oleńka będzie Kubusiem
Dziewczyny, czy jak mi się znowu śniły pytongi, takie piękne, prężne to jest to oznaka jedynie bycia na głodzie, czy jednak początki jakiejś choroby psychicznej?ktosiowa, bita_smietana, Impresja lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Dziewczyny pięknych synów macie! Gratuluję!
Jeśli można to zassę nieco wirusów w tym 1 dc...Ktosiowa - czas start!
Właśnie, właśnie.. piszę do Ciebie od wczoraj, że ja wystartowałam 5 października...
W ogóle to załapałam wczoraj doła: nie wychodzi nam z Dziedzicem, nawet wizyta nie wychodzi...jakby ręka boska nas przed Dziedzicem broniła... Może to informacja, że byłabym złą matką?
Ok, koniec smęcenia (tutaj)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny