Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosiowa
Madziulla - sikaj!!!
noooo, jak mi ktoras jeszcze napisze, ze brak jej LWD to niech sobie przypomni jak sikala do kubka z soda w kibluWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:58
ojejku, Madziulla, ktosiowa, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:jak mi ktoras jeszcze napisze, ze brak jej LWD to niech sobie przypomni jak sikala do kubka z soda w kiblu
i jak Madziulla sikala w 9 dniu cyklu na sode zeby sprawdzic plec dziecka
a tak na marginesie co w sytuacji jak ktoras ma ciaze bliznacza???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:04
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:Qasha - koniecznie musisz zdobyc sode! soda po pierwsze rozpoznaje plec
po drugie zabija wszelkie zapachy!
mozna nia czyscic zeby!
odkwasza organizm!
mozna nia czyscic mieszkanie!
no poprostu soda to cudo
ps. tylko w ciazy nie lykalabym jej jednaka sikala na nia
Demsik - jakie kolory papuzek?
U siebie w domu mam, ale moja mama tego specyfiku nie uznaje i u niej tego dobra nie uświadczyszbita_smietana lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:i jak Madziulla sikala w 9 dniu cyklu na sode zeby sprawdzic plec dziecka
a tak na marginesie co w sytuacji jak ktoras ma ciaze bliznacza???
Wychodzi, że z sodą jest jak tymi badaniami z krwi przy bliźniakach, ale wracając do sody:
1. nie pieni się - 2 chłopaków
2. pieni się - co najmniej jedna dziewucha.bita_smietana, Madziulla lubią tę wiadomość
-
kurde, dopiero zaczelam nauki youtubowe - nie pomoge w przypadku blizniakow ale obiecuje nadal sumiennie sledzic rozne filmiki!!! wszystko dla celow naukowych
ktosiowa - pralka sie pieni bo to dziewczyna, rodzajnik zenskikolejne potwierdzenie szalonej teorii z youtuba
ktosiowa, Madziulla, Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Hmm serio? Ja mam przeczucie, że syn:)
haha nie wiem ja widze same córy u Was, jedynie u Ojejku chłopak:P ale przeczucie matki najwazniejsze;)
ja w cionrzy codziennie mialam inne przeczucia;)Ania-nowa lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Inromuję, że:
1. Wróżę wszystkim siusiaki czyli ogólnopolski wysyp chlopskich narodzeń :p
2. Soda potwierdza Goche :p przypadek? :p
3. Bylam u gina dzisiaj :pJagah, bita_smietana, Paolala lubią tę wiadomość