Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleaa jak po wizycie?
Bita,zielono-zolta, niebiesko-szaro-zolta, niebiesko-biala, i kolorowa bo ma troche niebiesiego żółtego zielonego, taka laciatka;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
O mamusiu,tyle kotełów o fuuuu,ja nie lubić i mieć nigdy nie będę no po za tym w głowie,mam dwa yorki i styka.Przerobiłam już rybki,dwa chomiki,i masę biedronek,żuczków ,koników pasi...bleee
Kurde tez bym naszczała w sodę..
Byłam na szpitalu,przebadali mnie i ...mam za mało luzu w dupce,mam czekać samo pójdzie,bez stresu,no to czekamy...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Camille tez kocham sznaucery i nie lubię siersciuchow
Aleala; proponuje usiąść na dupce z zamiarem obejrzenia filmu i relaksu- wyskoczy
Moje wredne dziecię urodzone w 42 tc nie reagowało na prośby, skakanie po łożku i po mężu. Kiedy w końcu postanowiłam ze ten dzien spędzę na relaksie- ta zołza zaczela wyłazić ^^
Pepsunieczka, przykro czekać na to co sie wydarzyoby szybko i bezbolesnie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille - tak, bedzie corka
Tez kocham sznaucery, rozrabiaki, ale bardzo madre i pocieszne psy. Niestety, w tym roku nasza Nikusia odeszla. Pozniej jakis okres czasu zastanawialam sie nad Yorkiem, corka codziennie prosila o psa albo dzidziusia, a potem w sierpniu wyszla ciazunia, i pies musi poczekac
Pepsa - lepsze czekanie niz ginekologiczne gmeranie, trzymaj sie dzielnie.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kocham kundle
Wg gina do wtorku bedzie po wszystkim :pojejku, bita_smietana, Ania-nowa, Arwi, Jagah, pepsunieczka, emaj, marzusiax, Paolala, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozwarcie z centymetra poszlo na 2cm, ale szyjka zmiekla i sie skrocila a glowa siedzi juz nisko w kanale rodnym
ojejku, bita_smietana, emaj, Arwi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby u Ciebie to był wyznacznik
Emma siedziała w kanale rodnym 6 tyg przed porodem... masakra to była ta moja końcówka
Aleala życzę aby poszło szybciej i bez upartego zapierania się rękami i nogami przez dzidziusia!
Miałam kiedyś sznaucerkę, niestety odeszła... a teraz mam mieszankę yorka i sznaucera... Kupowałam szczeniaka od babki która miała parę sznaucerów i yorków... i jej nie wyszłomówię Wam, jako szczeniak wyglądała jak piękny sznaucer a potem zonk... ma 5,5 roku i waży 2,9 kg
ale wygląda jak mini mini sznaucera, tylko oczy ma yorkowe, wagę i miękki włos
-
nick nieaktualny
-
Proponuje na wode w muszli xd po czym udaj sie na drzemke ;*
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
Patrzcie co mi dziś listonosz przyniósł
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14469721_1239407302768211_4354360952356126292_n.jpg?oh=64d1c8769db6afd1cc7fda91ff1012af&oe=58A0BDC7
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14479795_1239407219434886_4254046615123553802_n.jpg?oh=822a63cc616b06d30a6fb078bfcfb3b9&oe=5861BEC7
Paolala wrote:Ktosiowa głowa do góry, bedziesz cudowną matką
Jesli obstawianie plci to tak:
- Ojejku od poczatku twierdze ze bedzie chlopak, w koncu mam obiecaną cionrzunie za trafny wynik;]
- Marzu córka
- Jagah córka
- Smietana córka
- Qasha syn
- Demsik córka
a wszystkim niezacionrzonym dwie krechy w padzierniku;]
lwd dla Was nie mam bo calusieńki mi wyleciał, nie ma ani grama, ale jak tylko nazbieram to sie podziele:)
a tutaj nasz maluch:
edit: Karolczyk wrzucaj zdjecie koci:) tyle radosci dają te maluchy:)A jaki piękny kotek
emaj, bita_smietana, Paolala, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc