Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka a ktory u CIebie dpo?
Macie wszystkie tutaj pozdrowienia od Morwy!!!
Morwa trochę musi odpoczac od forum, ale na pewno do nas wróci, gotowa do dalszych działań! jest już w domu, fizycznie w porzadku, psychicznie wiadomo gorzej, ale to bardzo dzielna i silna kobieta, powiedziała że nie podda się!!! wiec niech bedzie dla nas wzorem do walki;) spinamy pośłady i działamy;]
odnosnie laktacji, ja to sobie nie moge wyobrazic ze cos z cyckow leci,no nie moge;P
ps. cudem napisalam tem post bo moj kot pisze razem ze mna na klawiaturze!Impresja, Kjopa3, Camille87, ojejku, kate55, bita_smietana, emaj, karolka22, aleala, Karolczyk, ZakreconaŻona, Jagah, ktosiowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Tak Impresja. Mi mniej więcej ok 15 tyg zaczęła się akcja z siara. Tylko wtedy raz na kilka dni jakaś kropla. A teraz czuje nagłe pieczenie z bólem i bahhh.... i jeszcze mega twarde się robią... przy rozmiarze pełne A mało przyjemne. W pierwszej ciąży też to miałam. 4 miesiące przed porodem chodziłam z wkładkami w biustonoszu.
I jeszcze pępek mi już prawie cały wywalilo. Wszystko mnie ciągnie w drugiej połowie dnia. Do niczego się nie nadaje. Chyba jakaś depresja ciążowa się obudziła.
..
Paolala no foty nie wstawie na dowódWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:44
-
nick nieaktualny
-
Rozdaje
póki co mam go sporo
Posłałam chłopa do sklepu i poleciałam zrobić test sodowy. Nie spieniła się to może syn będzie miał wymarzoną siostrę
Aleala ja miałam takie rozwarcie to po 3 dniach zaczął się poród. Więc trzymam kciuki żeby tak było
Paolala też pozdrawiam Morwęmarzusiax, Camille87, bita_smietana, strawberry juice, karolka22, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Morwa kochamy Cię
Apropo siary, ostatnio właśnie zobaczyłam na sutkach takie małe, zaschnięte paprochy pomiędzy tymi gruczołkami ... To chyba to?
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Rozdaje
póki co mam go sporo
Posłałam chłopa do sklepu i poleciałam zrobić test sodowy. Nie spieniła się to może syn będzie miał wymarzoną siostrę
Aleala ja miałam takie rozwarcie to po 3 dniach zaczął się poród. Więc trzymam kciuki żeby tak było
Paolala też pozdrawiam Morwę
Zajebiaszcze
Kjope my idziemy leb w leb z ciazuniamii nam obu soda sie nie zagazowala, trzeba to zapamiętać i zobaczymy czy sie sprawdzi
p.s. tez msm juz synka tylko młodszego
Edit: przyblizylam widok suwaka na telefonie i dostrzegłam u Ciebie 11+6, a bylam pewna ze jest 4musze chyba okulary odkurzyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 22:43
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Camille dwa dni to żadna różnica
W chińskim też córa wychodzi więc zobaczymy
Karolka trzymam kciukiJa powkręcam objawy za Ciebie
No i z tym Jakupem też by się zgadzało -
Ania, mam komus nakopac do dupy?
Edek: juz po 00:00 wiec witam sie w terminie porodu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 00:55
Impresja, Arwi, Camille87, emaj, pepsunieczka, kate55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Mitonia wierzę na słowo, nie musisz foty wstawiać
Karolka jaki ridz w środę przecież Ty zaraz wysikujesz dwie krechy
Kjopa dzięki za lwd przyda się
a mnie się wydaje że Gocha w weekend jeszcze zostanie w brzuchu Ali:]. stelaż mnie obudził pytongowaniem jeje zamierzam go w najbliższych dniach intensywnie wykorzystać
póki co spadam na zastrzyk w dupkę z pregnylu
udanego weekendu!!!
ojejku, ktosiowa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Camille dwa dni to żadna różnica
W chińskim też córa wychodzi więc zobaczymy
Karolka trzymam kciukiJa powkręcam objawy za Ciebie
No i z tym Jakupem też by się zgadzało
U mnie z chinskiego wychodzi synale jak byłam w ciazy z synem to chiński zapowiadal core
-
nick nieaktualny