Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To smacznego madziulla,zjedz za mnie kawalek.
Aleala szykuj sie na rozpakowanie;)
Ja dzis mam wizyte u gina,trzymajta kciuki;)Madziulla, SusannaDean, ojejku, Kjopa3, Arwi, emaj lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
No to miało być na kwietniówkach
Dopiero zobaczyłam,że nie tu gdzie trzeba napisałam
Z pobieraniem krwi to zależy. Raz byłam to czekałam z 1,5h. Zanim ja doszłam do pobrania to Ci co przychodzili czekali może z 5 min. A ostatnio byłam i nikogo nie było. Jak ktoś przyszedł po mnie to był zdziwiony,że nikogo nie ma
-
Emaj mam podobnie ze stelażem! a jakie badania robilas? bo nie wiem czy pisalas;) ja czesto probuje isc w godzinach gdzie wydaje mi sie ze bedzie malo osob, niestety prawie zawsze jest tłum w diagnostyce:/
Ania trzymam kciuki zeby syt w domu jak najszybciej sie zalagodzila:*
Madziulla wszystkiego dobrego dla Twojego Taty!
Ktosiowa, Kjopa rozdawała LWD, wez troche;) Ktosiowa moze to na te pogode jakos Cie zawialo albo cos?
Demsik kciuki zacisniete, dawaj znaki po wizycie!
a u mnie brak bagnaa buuuu, chyba za bardzo sie zaczelam nakrecac!Madziulla lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Ktosiowa niestety na korzonki/kręgosłup nie umiem nic mądrego poradzić
Ania u mnie jest podobnie - mój się bardziej obraża niż przysłowiowa baba i nauczyłam się przez tych ładnych kilka (naście) lat, że najszybciej działa wtedy moje milczenie. Jak próbowałam załagodzić, porozmawiać to było tylko gorzej i trwało to dłużej. Milczę, nie reaguję, chodzę JA obrażona - pierwszy wyciąga rękę (później oczywiście co innego). Nie mogłam się długo tego nauczyć, bo nie cierpię się kłócić, nie znoszę tej napiętej sytuacji, ale inaczej z nim się nie da.
U mnie to samotez sie obraza gorzej niz baba ale moje milczenie dziala najlepiej on sobie przemysli i wyciaga reke
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9347887c1c2.jpg
Nasza dzidzia ma 2,09mm, 160/min serduszko.z krwiakiem lepiej,ale dalej lezec i odpoczywac.kolejna wizyta 28.10.jestem przeszczesliwa;)))Ania-nowa, Arwi, strawberry juice, pepsunieczka, Kjopa3, emaj, Jagah, ktosiowa, Camille87, ojejku, aleala, Basik122, marzusiax, Madziulla, Impresja, Paolala lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Demsik wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9347887c1c2.jpg
Nasza dzidzia ma 2,09mm, 160/min serduszko.z krwiakiem lepiej,ale dalej lezec i odpoczywac.kolejna wizyta 28.10.jestem przeszczesliwa;)))Demsik lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9347887c1c2.jpg
Nasza dzidzia ma 2,09mm, 160/min serduszko.z krwiakiem lepiej,ale dalej lezec i odpoczywac.kolejna wizyta 28.10.jestem przeszczesliwa;)))
Będę komplementować twojego bąbla gdzie tylko się daStrasznie mi się podoba to, że twój lekarz ma takie dobre usg, moja chyba nie może pochwalić się takim sprzętem
Ps. Na majówkach moda ustawiania swych twarzy na profilowe, więc się mnie nie przestraszcie -
Ha ha emaj masz racje;)ale osiolek ze mnie;)dobrze ze wychwytujecie malutkie bledy;)))
2,09cm!!!!!no a jakze;)
Ania nowa glowa do gory.ja ze swoim tez sie klicilam ostatnio do dzisiaj bo wizyta u lekarza rozladowala napiecie i zaczelismy sie odzywac a tak cisza lub klotnia.juz mialam tego dosc.moj rzadko mnie przeprasza i to wkurza mbie najbardziej.ostatnio stwierdzil ze nie gotuje obiadow a codziennie byl!!!tyle ze kapusniaku nie lubi i byly placki ziemniaczane i tez nie chcial.no jegovstrata-ja sie najadlam;)emaj lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok