Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDemsik, piękny kleszcz
cudowny
oby tak dalej
u mnie dzisiaj walka
migrena : ojejku
1 : 0
ale walczę dalej, rozpoczęłam 14h walki, żadne nie chce się poddać, ale co jakiś czas któreś słabnie, aby wrócić w pełni sił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:27
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Oby ci szybko przeszlo;)
-
ojejku wrote:na "szybko" to ja już nawet nie liczę, marze o tym, aby w ogóle przeszło, zeleżało na chwilę ale wróciło ze zdwojoną siłą niestety, z okropnymi mdłościami i dreszczami... boję się, że nie zasnę z tym gównem.
Witaj w klubie, mam tak od wczoraj -
Oj dziewczyny bardzo Wam współczuję migren. Ja mam póki co , co 3-4 lata. Ostatnio miałam w lutym i są coraz gorsze do tego na początku mam aurę. Oby Wam przeszło bo to chyba najgorsze co może być. A byłam u neurologa chyba tydzień temu i mówiła,że w ciąży szanse na migrenę są zerowe
Ania mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie a raczej mężowi. Mój ostatnimi czasy też nie przeprasza ale przyłazi się przytulić a ja Go wyganiam
Demsik piękne 2cmDemsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Oj dziewczyny bardzo Wam współczuję migren. Ja mam póki co , co 3-4 lata. Ostatnio miałam w lutym i są coraz gorsze do tego na początku mam aurę. Oby Wam przeszło bo to chyba najgorsze co może być. A byłam u neurologa chyba tydzień temu i mówiła,że w ciąży szanse na migrenę są zerowe
Ania mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie a raczej mężowi. Mój ostatnimi czasy też nie przeprasza ale przyłazi się przytulić a ja Go wyganiam
Demsik piękne 2cm
Dziwne bo ja w ciazy z synkiem mialam takie bole glowy i migreny ze w srodku nocy ze snu mnie wyrywalymodle sie oby to sie nie powtorzylo teraz choc bole glowy mam niestety
-
nick nieaktualny
-
U mnie wczoraj plamienie mocniejsze niz ostatnio.cos mi sie wydaje ze po badaniu i naciskaniu brzucha krew znalazla sobie ujscie.od wieczora jest spokoj poki co.
Zycze udanej niedzieliDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Na rwę kulszową polecam ten żel ci impra pisała. Najbardziej mi pomagało leżenie na termoforze i ćwiczenia. Dziadostwo straszne
Niby już nie strzelam zębami z bólu, ale o schylaniu nie ma mowy.
Czy w 2 trymestrze może jeszcze pobolewać brzuch w terminie @? Bo to by się nawet zgadzałoktosiowa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik cudny dziedzic;) wyglada na chłopaka;)
Impra tez jestem migrenowcem z aurą, troche pomoglo mi ograniczenie slodyczy, ale jak aura chwyta to masakra, u mnie to najczesciej nic nie widze a jak widze to potrojnie, kiedys zlapala mnie w trakcie prowadzenai samochodu i widzialam 3 drogi i nie wiedzialam ktora jechac, na szczescie bylam juz blisko domu!
Madziulla skad jestes? u nas w Krakowie słońce;)
Qasha fajne Twoje zdjecie;)
Marzu jak niektore dziewczyny mają ridza w cionrzy to moze i brzuch bolec w tym czasie tak mysle;)
a ja stwierdzam że ten mój cykl chyba bedzie do dupy, wczoraj rano wzielam pregnyl i cisza, nawet ujowego bagna nie ma, wiec mimo wspomagaczy obawiam sie bezowulacyjnego...
nasikalam na testa ale nie z porannego moczu, pojawila sie mega slaba druga kreska, myslalam ze przy pregnylu bedzie silna ehhh a co do testu z sodą hehe to z sody leciały bąbelki:PDemsik lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Na rwę kulszową polecam ten żel ci impra pisała. Najbardziej mi pomagało leżenie na termoforze i ćwiczenia. Dziadostwo straszne
Niby już nie strzelam zębami z bólu, ale o schylaniu nie ma mowy.
Czy w 2 trymestrze może jeszcze pobolewać brzuch w terminie @? Bo to by się nawet zgadzało
Kurcze, ale jak ty ćwiczyłaś z tym bólem? Dzisiaj kładłam się pół h do łóżka... no dobra leżałam, ale po szerokości i chciałam się obrócić i dobić do poduszki... Do tego zimno mi było, a zaległam nie dość, że po szerokości to na kołdrze.... Nie muszę chyba wspominać, że sama byłam....
-
Demsik, gratulacje!
Kawał fasola już!
Ktosiowa, ja na rwę nie polecę nicjedynie przeczekać? ale to chyba lipna pomoc
Marzusia, mnie całą ciążę brzuch pobolewał małpowo. o ile to nie jest jakiś straszny ból to nie powinien być niepokojący. chyba, ze naprawdę mocno boli
A u mnie wczoraj i dziś plamienie -.-Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka a to plamienie konsultowalas z ginem?ja dzis znowu pamilam ale nie tyle co wczoraj pod wieczor.leze sobie spokojnie i juz mnie dupa boli;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;