X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, piękny kleszcz <3 cudowny <3 oby tak dalej

u mnie dzisiaj walka
    migrena : ojejku
    1 : 0

ale walczę dalej, rozpoczęłam 14h walki, żadne nie chce się poddać, ale co jakiś czas któreś słabnie, aby wrócić w pełni sił...
    200w.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:27

Demsik lubi tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ci szybko przeszlo;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Oby ci szybko przeszlo;)
    na "szybko" to ja już nawet nie liczę, marze o tym, aby w ogóle przeszło, zeleżało na chwilę ale wróciło ze zdwojoną siłą niestety, z okropnymi mdłościami i dreszczami... boję się, że nie zasnę z tym gównem.

• Arwi Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    na "szybko" to ja już nawet nie liczę, marze o tym, aby w ogóle przeszło, zeleżało na chwilę ale wróciło ze zdwojoną siłą niestety, z okropnymi mdłościami i dreszczami... boję się, że nie zasnę z tym gównem.

Witaj w klubie, mam tak od wczoraj :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny bardzo Wam współczuję migren. Ja mam póki co , co 3-4 lata. Ostatnio miałam w lutym i są coraz gorsze do tego na początku mam aurę. Oby Wam przeszło bo to chyba najgorsze co może być. A byłam u neurologa chyba tydzień temu i mówiła,że w ciąży szanse na migrenę są zerowe :-/

Ania mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie a raczej mężowi. Mój ostatnimi czasy też nie przeprasza ale przyłazi się przytulić a ja Go wyganiam ;-)

Demsik piękne 2cm ;-)

Demsik lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Oj dziewczyny bardzo Wam współczuję migren. Ja mam póki co , co 3-4 lata. Ostatnio miałam w lutym i są coraz gorsze do tego na początku mam aurę. Oby Wam przeszło bo to chyba najgorsze co może być. A byłam u neurologa chyba tydzień temu i mówiła,że w ciąży szanse na migrenę są zerowe :-/

Ania mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie a raczej mężowi. Mój ostatnimi czasy też nie przeprasza ale przyłazi się przytulić a ja Go wyganiam ;-)

Demsik piękne 2cm ;-)

Dziwne bo ja w ciazy z synkiem mialam takie bole glowy i migreny ze w srodku nocy ze snu mnie wyrywaly :-( modle sie oby to sie nie powtorzylo teraz choc bole glowy mam niestety :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 18:13

• Demsik Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj plamienie mocniejsze niz ostatnio.cos mi sie wydaje ze po badaniu i naciskaniu brzucha krew znalazla sobie ujscie.od wieczora jest spokoj poki co.
    Zycze udanej niedzieli

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rwę kulszową polecam ten żel ci impra pisała. Najbardziej mi pomagało leżenie na termoforze i ćwiczenia. Dziadostwo straszne :/ Niby już nie strzelam zębami z bólu, ale o schylaniu nie ma mowy.

Czy w 2 trymestrze może jeszcze pobolewać brzuch w terminie @? Bo to by się nawet zgadzało

ktosiowa lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten niedzielny deszczowy poranek. Kiedy w końcu zagości prawdziwa złota jesień..

Demsik przeslodki ten Twój szkrab! <3

Demsik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, jaka słodka istotka <3 nie mogę się doczekać takiego obrazu na usg <3

Demsik, Arwi lubią tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik cudny dziedzic;) wyglada na chłopaka;)

Impra tez jestem migrenowcem z aurą, troche pomoglo mi ograniczenie slodyczy, ale jak aura chwyta to masakra, u mnie to najczesciej nic nie widze a jak widze to potrojnie, kiedys zlapala mnie w trakcie prowadzenai samochodu i widzialam 3 drogi i nie wiedzialam ktora jechac, na szczescie bylam juz blisko domu!

Madziulla skad jestes? u nas w Krakowie słońce;)

Qasha fajne Twoje zdjecie;)
    Marzu jak niektore dziewczyny mają ridza w cionrzy to moze i brzuch bolec w tym czasie tak mysle;)
    a ja stwierdzam że ten mój cykl chyba bedzie do dupy, wczoraj rano wzielam pregnyl i cisza, nawet ujowego bagna nie ma, wiec mimo wspomagaczy obawiam sie bezowulacyjnego...
    nasikalam na testa ale nie z porannego moczu, pojawila sie mega slaba druga kreska, myslalam ze przy pregnylu bedzie silna ehhh a co do testu z sodą hehe to z sody leciały bąbelki:P

Demsik lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bedzie bezowulacyjny,bedzie zielony i basta;)))))

Arwi, Paolala lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala ja z Gdyni ;)

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Na rwę kulszową polecam ten żel ci impra pisała. Najbardziej mi pomagało leżenie na termoforze i ćwiczenia. Dziadostwo straszne :/ Niby już nie strzelam zębami z bólu, ale o schylaniu nie ma mowy.

Czy w 2 trymestrze może jeszcze pobolewać brzuch w terminie @? Bo to by się nawet zgadzało
    Marzusiax, na twoje pytanie nie pomogę, bo nei znam się...

Kurcze, ale jak ty ćwiczyłaś z tym bólem? Dzisiaj kładłam się pół h do łóżka... no dobra leżałam, ale po szerokości i chciałam się obrócić i dobić do poduszki... Do tego zimno mi było, a zaległam nie dość, że po szerokości to na kołdrze.... Nie muszę chyba wspominać, że sama byłam....

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, gratulacje! :D Kawał fasola już! :D

Ktosiowa, ja na rwę nie polecę nic :/ jedynie przeczekać? ale to chyba lipna pomoc :/

Marzusia, mnie całą ciążę brzuch pobolewał małpowo. o ile to nie jest jakiś straszny ból to nie powinien być niepokojący. chyba, ze naprawdę mocno boli

A u mnie wczoraj i dziś plamienie -.-

Demsik lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 18:13

• Demsik Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka a to plamienie konsultowalas z ginem?ja dzis znowu pamilam ale nie tyle co wczoraj pod wieczor.leze sobie spokojnie i juz mnie dupa boli;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzeba mi trochę luzu w dupie. Podrzucicie trochę? :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ