Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pielęgniarek i położnych też dotyczy tajemnica. Oto artykuł
https://parenting.pl/portal/tajemnica-lekarska
Ojejku oby był 16 tc. Nie potrafie myśleć pozytywnie. Mam za dużą świadomość jak może byćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 23:01
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wszelkim bólom mówie NIE..ja dziś nie spałam bo mąż na meczu był potem...tęsknił pod wpływem i wydzwaniał
Także w dzień odsypialiśmy on kaca a ja 'miłostki'
Trzymam kciuki za wizyty.
Ps.U mnie się zaczęło /chyba/,plamię...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Oddałabym duszę za możliwość wstania z łóżka i pójścia na spacer. Nigdy w życiu nie piłam kawy, a po jednorazowym sprobowaniu wiem, że nie jest to napój dla mnie. Ale sprawdzę jak tam z ciśnieniem
Wiem cos o tym mnie siostra sila wyciagala na dwor a ja trolilam w lozku bez sil. Ale chwala jej za tomnie od kawy odrzucilo szybko wiec na sama mysl i wypiciu mialam mdlosci ale byla wybawieniem. Moj ginekolog zaleca czesto kobietom popijanie kawy wlasnie na cisnienie i bol glowy.
-
Camille87 wrote:Wiem cos o tym mnie siostra sila wyciagala na dwor a ja trolilam w lozku bez sil. Ale chwala jej za to
mnie od kawy odrzucilo szybko wiec na sama mysl i wypiciu mialam mdlosci ale byla wybawieniem. Moj ginekolog zaleca czesto kobietom popijanie kawy wlasnie na cisnienie i bol glowy.
Mam nadzieję, że w piątek okaże się, że krwiaka nie ma i będę mogła powoli wrócić do życia.
A co do ciśnienia to zawsze miałam niskie, moja mama tak samoOna dopiero po 40 przekonała się do kawy, ale za to od 20 lat wypija co najmniej litr coca-coli dziennie^^ A przy tym waży 55kg! Ja nie rozumiem, czemu nie mam po niej tych genów, które odpowiadają za przemianę materii i figurę -,-
-
nick nieaktualnyQuasha to bede trzymac kciuki za wizyte aby okazalo sie ze krwiaka nie ma! Ja tez miewam bole glowy ale sa znosne i mam nadzieje ze nie bedzie gorzej
Co do mamy to powiem Ci ze wszoku jestem przez ilosc jaka wypijaprzeciez cola to takie swinstwo
mam nadzieję ze ze zdrowiem wszystko ok! Mam kolezanke w pracy ktora tez litrami pije cole fante i inne gazowane smieci do tego pochlania slodycze tonami a po ciazy wazy ok 50kg! Tylko zetaka dieta u niej odbila sie niestety na zdrowiu i ma problemy z zoladkiem
-
Camille87 wrote:Quasha to bede trzymac kciuki za wizyte aby okazalo sie ze krwiaka nie ma! Ja tez miewam bole glowy ale sa znosne i mam nadzieje ze nie bedzie gorzej
Co do mamy to powiem Ci ze wszoku jestem przez ilosc jaka wypijaprzeciez cola to takie swinstwo
mam nadzieję ze ze zdrowiem wszystko ok! Mam kolezanke w pracy ktora tez litrami pije cole fante i inne gazowane smieci do tego pochlania slodycze tonami a po ciazy wazy ok 50kg! Tylko zetaka dieta u niej odbila sie niestety na zdrowiu i ma problemy z zoladkiem
No właśnie moja mama nie ma żadnych problemów z żołądkiem, ale poza colą dobrze się odżywia, więc może tu jest klucz do sukcesu
Kurde, pospane... ok 4:00 Marcinowi coś spadło i takiego hałasu narobił, że szok xD On oczywiście już dawno chrapie, a ja już byłam tuż tuż od zaśnięcia, ale... SĄSIAD ZACZĄŁ WIERCIĆ. O godzinie 4:50 w nocy. Nosz... Tzn zajęło mi to może z 5min, ale i tak pewnie obudziło z pół bloku. Co ci ludzie mają w głowach xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuasha ja tez dzis slabo spalam
zaraz jade zawiezc syna do zlobka i do laboratorium na badania potem prosto do pracy.. oczy mam tak zapuchniete ze ledwo widze
nir moglam w nocy zasnac potem moj maz kapnal puszkę metalowa (po perfumach syn sie bawil zeby nie bylo ze po browarze
) i zbudzil i mnie i syna pptem znow zasnac nie moglam.
Sasiadowi nalezy sie karny kutas, zdaje sie ze remonty robi sie od 8-9?
Edit: witam sie w 13 tygodniujuz trzese portami na sama mysl o wizycie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 06:47
-
Peps :* ściskam cię... nie wiem co napisać...
Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wizyty i Dziedziców! Niech łądnie pomachają Rodzicom i niech wszystkie wyniki będą ok
A ja dalej walczę z rwą. Po apapie trochę puściło... nie mam uczucia zacementowania 1/3 części pleców... Wkręciłam sobie, że pytongowanie pomoże i fakt.. wczoraj po czułam się lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 08:56
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Camille kjopa mitonia powodzenia na wizytach i meldowac sie;)
Peps przykro mi..
Quasha ja bym zwrocila uwage tej pielegniarce i basta i tak by wszyscy to slyszeli.
Dolaczam sie do checi wyjscia na spacer choc malutki.nie wiem czy sie nie opatule i usiade chwile przed domem nawdychac sie powietrza.najgorsze ze moje dziecko ma jutro wystepy w naszym kinie i tylko maz pojedzie pierwszy raz mnie nie bedzie...tak mi przykro a boje sie lazic bo dalej plamie.
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Hej kochane
Camille kjopa mitonia powodzenia na wizytach i meldowac sie;)
Peps przykro mi..
Quasha ja bym zwrocila uwage tej pielegniarce i basta i tak by wszyscy to slyszeli.
Dolaczam sie do checi wyjscia na spacer choc malutki.nie wiem czy sie nie opatule i usiade chwile przed domem nawdychac sie powietrza.najgorsze ze moje dziecko ma jutro wystepy w naszym kinie i tylko maz pojedzie pierwszy raz mnie nie bedzie...tak mi przykro a boje sie lazic bo dalej plamie.Demsik lubi tę wiadomość
-
Hej!
Co do tajemnicy lekarskiej to zdecydowanie nie skonczyloby sie to u mnie na zwroceniu uwagi. Napisalabym skarge gdzie tyljo sie da i pomyslalabym jeszcze o jakims zadoscuczynieniu.
Nie wyobrazam sobie zeby ktos mogl udzielic jakichkolwiek informacji na moj badz np moich dzieci temat.
Nie darowalabym nigdy w zyciu!
Tu akurat informacja byla szczesliwa ale to nie ma zadnego znaczenia.
A co jesli info dotyczyloby np nie daj Boze hiv? Napietnowanie murowane.Kjopa3, Demsik, emaj lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizyty!
U mnie dziś 100 dzień mojej ciąży. Szaleństwo...
Nie macie może jakiś sprawdzonych sposobów na wzdęcia? Wypiłam napar z kopru i jest gorzej. Zdecydowanie musze odstawić smażone ziemniakiKjopa3, ktosiowa, Demsik, pepsunieczka, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Pielęgniarek i położnych też dotyczy tajemnica. Oto artykuł
https://parenting.pl/portal/tajemnica-lekarska
Ojejku oby był 16 tc. Nie potrafię myśleć pozytywnie. Mam za dużą świadomość jak może być
Widzę, że masz jak ja, z tygodnia na tydzień, od wizyty do wizyty...
Trzymam kciuki.
Pepsa - dasz radę, a potem z kopyta zachodzisz, dokładnie jak ja ! Pustego jaja pozbyłam się w czerwcu, 2 sierpnia miałam szczęsliwą owulację. Jedz tylko suple i pytonguj i będzie dobrze. Obyś to jak najszybciej przeszłapepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Quasha- na Twoim miejscu nie odpuscilabym tej sytuacji, i jak tylko zdrowie Ci sie polepszy to przejdz sie do tej kobiety i osobiscie podziekuj za dramat, ktory stworzyla w rodzinie starszych ludzi, narazajac Ciebie jak i pozostala rodzine na spiecia i stresy. Mimo wszystko, zapowiedzialabym zlozenie skargi, niech sie kobieta opamieta na przyszlosc. No i kwestia rodzicow, jesli macie dobry kontakt to na pewno wolalabym wyjasnic sytuacje osobiscie, zanim ktos zyczliwy doniesie newsy.
PepsaUsciski!
W temacie migren to powiem tak, dla mnie zupelnie obcy temat. W obecnej ciazy, od rozpoczcia wymiotow, codziennie budzilam sie z bolem glowy, balam sie oczu otwierac, bo mialam wrazenie, ze glowa mi eksploduje. Jedynie cieply oklad jakos odrobine poprawial sytuacje, ale i tak wspolczuje jak ktos nawet okresowo przezywa taki dramat.
marzusia- przy wzdeciach, najczesciej ratuje mnie espumisan albo herbata verdin fix, niby wspomaga procesy trawienia, ale ogolnie polepsza sytuacje w moim brzuchu
Trzymam kciuki za dzisiejsze i najblizsze wizyty!
Jesli chodzi o LwD to moge rozdawac go w wiaderkach! Mam za soba pierwszy poranek bez tulenia porcelany, woooow! Nawet waga mi poszla w gore, wlosy zaczely sie mniej przetluszczac to moze daruje im to sciecie na boba, zobaczymy. W piatek rano mam badania prenatalne, a wieczorem wyjezdzamy do PL. ACHA, i tesciowa juz dzwonila co zrobic dla mnie na obiadNormalnie, jestem pod wrazeniem, bo zazwyczaj trzeba dzwonic dzien wczesniej, zeby nie zapomniala o rozlozeniu i poscieleniu lozka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:46
bita_smietana, ojejku, Arwi, Demsik, pepsunieczka, emaj, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Qasha - babke trzeba opieprzyc! to pewne! jak nie jestes z walecznych lwic to poslij chlopaka i niech pania w labie zjebie z gory do dolu, jak nie bedzie chcial to niech on telefony od dziadka odbiera - przez dwa tygodnie
ty masz teraz lezec i pachniec, dziedzica produkujesz!! pogadalabym z rodzicami na temat dziadkow bo dziadek opieprz tez powinien dostac.....
dziewczyny kciuki, kciuki za wasze wizyty ! wstawiajcie zdjecia lubie patrzec
(Demsik widzialam twoje cudenko! ponad 2cm! kawal chlopa/kobietki)
pepsa - bede szczera - mam nadzieje, ze masz przeciwbolowe bo to bedzie bolesny okresaaaaaale czytalam, ze puste jajo zdarza sie tylko raz! wiec tak jak mowi ojejku, przeczekasz najgorsze i zaczynasz zabawe z pytongiem! i w nastepnym miesiacu po wysikanych dwoch kreseczkach sikniesz na sode dla celow naukowych doktora smietany !
trzymaj sie
Jagah - noooo widzisz! jest coraz lepiej!!!!!!porcelana zrozumie, ze jej nie odwiedzasz tak czesto!
ja bylam w weekend u tesciowej na urodzinach, tesciowa chodzila i krzyczala "bede miec wnuka, bede miec wnuka" i przyniosla mi katalog z ciuszkami dziececymi - przedzial wiekowy 2-14 latjakby czytala mi w myslac, od miesiaca mysle w co ubiore dziecko w pierwszy dzien szkoly hahaha a tak serio to tez ostatnio mam malo lwd ... a do wizyty jeszcze w siusiaka czasu
co do migreny i rwy nie pomoge...mi na bol glowy pomagaja dwie szklanki wody na raz i magnez
Demsik, pepsunieczka, ojejku lubią tę wiadomość