Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:Wpraszam się do Was :] ja tu działa pielęgnacja LWD to idealne miejsce;) nazbierałam sobie sporo LWD i nie chciałabym stracić ani troszkę
Obecnie jestem mniej więcej w minus 6 tygodniu cionżuni objawów brak;]
Ojejku powalilaś mnie wynikiem proga!!! piknie:)
Ania84, jak ten czas leci, już 15tydzien ♥♥♥
dla wszystkich soczek porzeczkowy własnej roboty
A co do soczku to cały dzień robię dzisiaj sok z aronii i powiodła śliwkowe :pZakreconaŻona, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Emerald- odezwę się do Ciebie na priva, jak nie dzis to jutro na pewno
A teraz ogłaszam wyniki wyborów na królową progesteronu. Wiem, ze to trochę nieuczciwe, bo konkurs zorganizowałam ja i powiadomiłam i nim tylko siebie
Ogłaszam, że królową progesteronu dnia dzisiejszego zostałam JA
a oto dowód, jestem w ciężkim szoku, nie mam cyców jak donice, lutka 2x100 i dupek 3x1
http://iv.pl/images/66001911512625840391.png
a tymczasem, walczę z zapaleniem cewki, nieskutecznie, w pn oddaję próbkę na posiew - takie marnotrawstwo, mogłabym sikac na patyka a muszę do pojemnika . Chabetę kazali mi dziś też zrobić, to zrobiłam 18dpo wynik 627, mam nadzieję, ze to ostatnie badanie chabety.
ja miałam bidne 50 fakt bez wspomagaczy ale przy twim sie chowam
Beta piekna
a mi zachciało sie placków ziemniaczanych i placka ..
nooo i placuszki zrobione zjedzone w tym czasie wymieszałam ciasto i chce właczac piekarnik a tu ni chu chu nozez w morde placek gotowy a piekarnik nie chce zaskoczyc
dobrze ze tesciowa za płotem to poratowała przyszedł teciu i co się okazało ze nie miałam ustawionej godziny bo jak nam się myszka podpieła na krótko nie było prądu to wszytsko się zresteowało
czujecie wyszłam na debilke jakich mało a raczej cionszowe zgąbczenie mózgu
Paolala miło cie widziec
yy..no ja nie wiem kiedy to mineło czyje sie jakbym dopiero odebrała bete
Kejsi1988 piekny przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 15:39
ojejku, Paolala lubią tę wiadomość
-
Matko ja Was podziwiam.. ja jeszcze w zyciu żadnych przetworów nie robiłam.... jakoś nie mam weny może jak dzieć sie pojawi to zaczne
-
Jagah wrote:Ania - u mnie juz jedno dziecko na stanie, a przetworow dalej nie ogarniam, zupelnie nie czuje klimatu
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku super wyniki
Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie endometrium po owu? Bo mi lekarz coś mówił, że moje jest dość grube (12 mm wydawało mi się że nie jest grube) i że to może powodować moje długie @
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Ojejku super wyniki
Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie endometrium po owu? Bo mi lekarz coś mówił, że moje jest dość grube (12 mm wydawało mi się że nie jest grube) i że to może powodować moje długie @Isia93 lubi tę wiadomość
-
Isia93 wrote:No czyli tak jak myślałam moje wcale grube nie jest. Dzięki Aniu
za grube tez nie jest dobre u mnie juz dr nawet sie zastanawala ze nie mam przejrzałegoIsia93 lubi tę wiadomość
-
Oo to mnie pocieszyłaś
Tyko zastanawiam się czy taka grubość rzeczywiśćie może powodować moje długie @? Trwają nawet po 9 dni, tzn 6, 7 dni krwawienie a później jeszcze plamienia. Lekarz powiedział że to stanowczo za dużo, po cały okres powinien się zamykać w 7 dniach max razem z plamieniem
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
raczej watpie ja przy takch gruboscach mialam max 7 dni z plamieniami zazwyczaj zamykałam sie w 5 ..ale mialam mega obfite
-
mi dopeiro sie skrócił do max 5 dni okres po histeroskopii i usunieciu polipów ona wydłuzały mi okres pls miałam plamienia sródcykliczne
po hstero mialam okres- normalny krwwiene prawie bez plamien -
Isia93 wrote:Oo to mnie pocieszyłaś
Tyko zastanawiam się czy taka grubość rzeczywiśćie może powodować moje długie @? Trwają nawet po 9 dni, tzn 6, 7 dni krwawienie a później jeszcze plamienia. Lekarz powiedział że to stanowczo za dużo, po cały okres powinien się zamykać w 7 dniach max razem z plamieniem