Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta do powtórki a luteina w psioche!
Meldunek skladam, że oddział patologii ciąży wymieniłam na blok porodowy
pepsunieczka, ojejku, Arwi, Corcula, ktosiowa, Demsik, bita_smietana, Jagah, marzusiax, emaj, Morwa, Kjopa3, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna, trzymam kciuki z całych sił.
Styczniowa? jak u Ciebie?
Peps Ty wiesz...:* to nie potrwa długo, obiecuję
trzymaj sie dzielnie, masz wolne w pracy mam nadzieję.
Ala, powiem Ci, że 12.10.2016 to najlepsza data jaka ostatnio się trafiła, lepszej nie będzie, korzystaj
Madziulla, pij duuużo płynów, bagno tego potrzebuje. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 07:06
bita_smietana, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak bodajze quasha tak miala.Corcula wrote:Susanna z drugiej strony ktoras z dziewczyn miala tu spadek lub maly przyrost (nie pamietam) i potem wszystko odbilo. To nie bylas Ty Quasha?
Poki nie jest potwierdzone nic trzeba miec nadzieje.susanna trzymamy kciuki.moglas w labo poprosic o cito bo sytuacja tego wymaga,moze bylyby szybciej.
Aleala no mareszcie-dziewczynki dzis zostajemy forumowymi cioteczkami!!!!

!!!!
Peps trzymaj sie dzielnie;)ja wogole twoje czy morwy podejscie bardzo doceniam i to ile macie w sobie sily.juz niedlugo bedzie dla was swiecilo slonce.
Witam sie z wami w 11tygodniu;)
Corcula lubi tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ala jak sytuacja na porodowce?
Edit: Oho, chyba juz zarty sie skonczyly i dziewczyny sa juz razem
Edit 2: Ojejku no faktycznie jesli mamaginekolog ma racje to Twoj bobo wyglada na coreczke
Mi sie dzisiaj snilo usg i ze bedzie to dziewczyna choc przeczucia mam na faceta
. Potem jeszcze snila mi sie cesarka ktora robił mi m.in. sasiad (chirurg zresztą) z ktorym bylam w ciazy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 08:27
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Susanna z drugiej strony ktoras z dziewczyn miala tu spadek lub maly przyrost (nie pamietam) i potem wszystko odbilo. To nie bylas Ty Quasha?
Tak, to ja. Przyrost najpierw był 300%, potem 120%, potem 70%, a potem... 20%. No tu już miałam czarne myśli. Potem ostatnia powtórka, a tam przyrost znowu 70%. Ot, tak sobie Oleńka postanowiła raz zażartować. I dodam, że to badanie z tych 20% było w innym labie!! Potem w tym samym jeszcze raz sprawdziłam i już był ten przyrost 70%. Więc laboratorium MA znaczenie. Zawsze w tym samym!
ktosiowa, Corcula, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość