Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta do powtórki a luteina w psioche!
Meldunek skladam, że oddział patologii ciąży wymieniłam na blok porodowypepsunieczka, ojejku, Arwi, Corcula, ktosiowa, Demsik, bita_smietana, Jagah, marzusiax, emaj, Morwa, Kjopa3, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna, trzymam kciuki z całych sił.
Styczniowa? jak u Ciebie?
Peps Ty wiesz...:* to nie potrwa długo, obiecujętrzymaj sie dzielnie, masz wolne w pracy mam nadzieję.
Ala, powiem Ci, że 12.10.2016 to najlepsza data jaka ostatnio się trafiła, lepszej nie będzie, korzystaj
Madziulla, pij duuużo płynów, bagno tego potrzebuje. PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 07:06
bita_smietana, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Corcula wrote:Susanna z drugiej strony ktoras z dziewczyn miala tu spadek lub maly przyrost (nie pamietam) i potem wszystko odbilo. To nie bylas Ty Quasha?
Poki nie jest potwierdzone nic trzeba miec nadzieje.susanna trzymamy kciuki.moglas w labo poprosic o cito bo sytuacja tego wymaga,moze bylyby szybciej.
Aleala no mareszcie-dziewczynki dzis zostajemy forumowymi cioteczkami!!!!!!!!
Peps trzymaj sie dzielnie;)ja wogole twoje czy morwy podejscie bardzo doceniam i to ile macie w sobie sily.juz niedlugo bedzie dla was swiecilo slonce.
Witam sie z wami w 11tygodniu;)Corcula lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ala jak sytuacja na porodowce?
Edit: Oho, chyba juz zarty sie skonczyly i dziewczyny sa juz razem
Edit 2: Ojejku no faktycznie jesli mamaginekolog ma racje to Twoj bobo wyglada na coreczke
Mi sie dzisiaj snilo usg i ze bedzie to dziewczyna choc przeczucia mam na faceta. Potem jeszcze snila mi sie cesarka ktora robił mi m.in. sasiad (chirurg zresztą) z ktorym bylam w ciazy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 08:27
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Susanna z drugiej strony ktoras z dziewczyn miala tu spadek lub maly przyrost (nie pamietam) i potem wszystko odbilo. To nie bylas Ty Quasha?
Tak, to ja. Przyrost najpierw był 300%, potem 120%, potem 70%, a potem... 20%. No tu już miałam czarne myśli. Potem ostatnia powtórka, a tam przyrost znowu 70%. Ot, tak sobie Oleńka postanowiła raz zażartować. I dodam, że to badanie z tych 20% było w innym labie!! Potem w tym samym jeszcze raz sprawdziłam i już był ten przyrost 70%. Więc laboratorium MA znaczenie. Zawsze w tym samym!ktosiowa, Corcula, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość