Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja dalej wiem ze nic nie wiem. Jewdyny plus to to ze od wczoraj od 12 nie ma juz krwawienia, czysto, przy podcieraniu czasem odrobinka starej krwi. Czekamy...
Peps tule Cie mocno!!!
Susanna trzymam kciuki zeby sie okazalo ze labo ma znaczenie i zeby bylo ok. -
StyczniowaNadzieja wrote:ja dalej wiem ze nic nie wiem. Jewdyny plus to to ze od wczoraj od 12 nie ma juz krwawienia, czysto, przy podcieraniu czasem odrobinka starej krwi. Czekamy...
Peps tule Cie mocno!!!
Susanna trzymam kciuki zeby sie okazalo ze labo ma znaczenie i zeby bylo ok.
Styczniowa a jaką miałaś najwyższą betę? Dobiła do 2000? -
nick nieaktualnyPeps przykro mi.
U mnie mimo iż minął prawie rok, pewien widok nie chce wyjść z głowy.
Ojejku cudny dzidziuś.
Susana to obie czekamy na wyniki bety.
Ala- przyj
Morwa
Przyszłam nałykać się LWD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:38
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:nie mialam badanej bety. Wczoraj pobrali pierwszy raz, wyniku nadal nie mam. Po badaniu doktor stwierdzil ze nie jestem beznadziejnym przypadkiem i ze nie ma niepokojacych objawow, bedzie jeszcze USG pozniej, zobaczymy, czekamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa - trzymam kciuki zeby pecherzyk sie szybko ujawnil
Susanna - dla ciebie kciuki za bete, w ktorym labie w koncu zrobilas bo sie pogubilam?
Pepsi - ehhhhhhh, pamietam jak ja w podobnej sytuacji bralam wtedy zwolnienie z pracy i myslalam, ze na przystanek nie dojde...po kilku tabsach przeciwbolowych....trzymaj sie.....dla pocieszenia dodam, ze w nastepnym cyklu z podwyzszona prolaktyna i rozregulowana gospodarka hormonalna zaszlam chociaz lekarze kazali odczekac miesiac.... trzymaj sie, tule ciebie wirtualnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 10:23
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Styczniowa - trzymam kciuki zeby pecherzyk sie szybko ujawnil
Susanna - dla ciebie kciuki za bete, w ktorym labie w koncu zrobilas bo sie pogubilam?
Pepsi - ehhhhhhh, pamietam jak ja w podobnej sytuacji bralam wtedy zwolnienie z pracy i myslalam, ze na przystanek nie dojde...po kilku tabsach przeciwbolowych....trzymaj sie.....dla pocieszenia dodam, ze w nastepnym cyklu z podwyzszona prolaktyna i rozregulowana gospodarka hormonalna zaszlam chociaz lekarze kazali odczekac miesiac.... trzymaj sie, tule ciebie wirtualnie -
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Styczniowa - trzymam kciuki zeby pecherzyk sie szybko ujawnil
Pepsi - ehhhhhhh, pamietam jak ja w podobnej sytuacji bralam wtedy zwolnienie z pracy i myslalam, ze na przystanek nie dojde...po kilku tabsach przeciwbolowych....trzymaj sie.....dla pocieszenia dodam, ze w nastepnym cyklu z podwyzszona prolaktyna i rozregulowana gospodarka hormonalna zaszlam chociaz lekarze kazali odczekac miesiac.... trzymaj sie, tule ciebie wirtualnie
-
SusannaDean wrote:A jak sie czujesz styczniowa? Mi sie procz mdlosci nic nie dzieje one sa pewnie od dupka
Mi od dupka było niedobrze przez pierwsze dni, ale to może też być ze stresu, bo w takich sytuacjach nie da się go uniknąć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No pewnie stres skoro nie od dupka. Jak sobie tak zobaczylam te wyniki to te labo maja calkiem inne normy dla wynikow... Eh. No ale zobacze za 2h jak to tam jest i wtedy podejme dalsze kroki...