Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:inne labo. niestety chyba bez sensu pchać luteinę
bierz luteinę !
pepsunieczka, ojejku, aleala, Demsik lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Oszalałaś ?! Betę robimy zawsze w tym samym laboratorium! Metoda badania według lab i normy mogą się bardzo różnic. Także ten twoja beta nie oznacza nic , powtórz betę w tym samym labie a wtedy będziemy coś myśleć
bierz luteinę !
popieram Morwe -
bita_smietana wrote:susanna - a jednostki te same maja oba laboratoria??????????????
bita_smietana, pepsunieczka, ojejku lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Tu nie tylko o jednostki się rozchodzi ,ale również o metodę w jakiej było badanie i o sprzęt na jakim je wykonali
popieram drugi raz Morwe
Morwa na prezydenta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 22:18
ZakreconaŻona, Morwa, ojejku, Corcula, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Oszalałaś ?! Betę robimy zawsze w tym samym laboratorium! Metoda badania według lab i normy mogą się bardzo różnic. Także ten twoja beta nie oznacza nic , powtórz betę w tym samym labie a wtedy będziemy coś myśleć
bierz luteinę !
-
Mam,mam leki,spoko dam radę ,musze.
Oczywiście wiara czyni cuda i ja w nie wierzę,będziemy jeszcze mieć nie tylko spożywcze otyłe brzuchole,tylko bobaskowe.
Wierzę w nas.
Morwa, ojejku, Paolala lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jednostki te same ale w jednym beta hcg a drugi beta hcg total i jakies literki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susana ja też bym nic nie odstawiła tylko powtórzyła badanie, wspieram:* Madziulla ja w ogóle nie miałam bagna a zawsze miałam zajebiste a owulacja potwierdzona monitoringiem, także dobrze robisz napastujac stelaza;). Morwa słyszałam że niektóre miasta z własnego budżetu finansuja in vitro, chyba Łódź i jakieś tam inne, może Twoje miasto też?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Susana ja też bym nic nie odstawiła tylko powtórzyła badanie, wspieram:* Madziulla ja w ogóle nie miałam bagna a zawsze miałam zajebiste a owulacja potwierdzona monitoringiem, także dobrze robisz napastujac stelaza;). Morwa słyszałam że niektóre miasta z własnego budżetu finansuja in vitro, chyba Łódź i jakieś tam inne, może Twoje miasto też?
-
nick nieaktualny
-
Susanna powtórz betę kochana<3 Nic nie odstawiaj i wierz w kropka bo kto jak nie Ty. Tulę
Styczniowa dawaj znać co u Ciebie. Też tulę
Ojejku super,że wszystko ok
Ja byłam u immunologa i kazała zrobić jeszcze badania:
wolne białko S,
homocysteina,
przeciwciała p/beta2 glikoproteinie IgG,IgM,
APC-R.
W moim labie znalazłam trzy poza tą betą. Czy może któraś się zna i może tu znajdzie
http://www.uck.gda.pl/images/cennik2015/LIKTiH.pdf
wydaje mi się że to 4 lub 5 badanie od góry ale nie znam się -
Camille87 wrote:Susanna taki wynik raczej nie rokuje dobrze, ale zrob jak radza dziewczyny, powtorz bete w tym samym laboratorium co pierwsza. Lutki na razie nie odstawiaj. Sciskam mocno !!
bo znowu wyjdzie zamieszanie.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Susanna powtórz betę kochana<3 Nic nie odstawiaj i wierz w kropka bo kto jak nie Ty. Tulę
Styczniowa dawaj znać co u Ciebie. Też tulę
Ojejku super,że wszystko ok
Ja byłam u immunologa i kazała zrobić jeszcze badania:
wolne białko S,
homocysteina,
przeciwciała p/beta2 glikoproteinie IgG,IgM,
APC-R.
W moim labie znalazłam trzy poza tą betą. Czy może któraś się zna i może tu znajdzie
http://www.uck.gda.pl/images/cennik2015/LIKTiH.pdf
wydaje mi się że to 4 lub 5 badanie od góry ale nie znam sięczyli to co jest IgA tam będziesz miała robione IgG i IgM