X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pies mówi ze pozdrawia i trzyma kciuki za Twojego ;)
    SusannaDean jak tam?

Madziulla, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Mój pies mówi ze pozdrawia i trzyma kciuki za Twojego ;)
    SusannaDean jak tam?

Haha dzieki :D

Dzieki wszystkim :*
    dam znac pewnie cos bedzie wiadomo popoludniu.
    Nawet nie probuje myslec jak ten drugi w domku teskni :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Susanna jak tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi piesek to Bercik ma tez 13 lat 3 lata temu przeszedl operacje usuniecia galek ocznych poniewaz mial wrzody na oczach.... :/ cierpial bardzo ale teraz dostal drugie zycie i swietnie sobie radzi w domu i na spacerach!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e790e0d55f8f.jpg

najlepsi przyjaciele :) nie wiem co z drugim bedzie jak jednego zabraknie ;(

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b82926192b39.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f8d579a3292.jpg

marzusiax, Paolala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Wlasnie Susanna jak tam u Ciebie?
    No wlasnie nic, nic sie nie dzieje, przy zerowej becie juz powinno byc...mam dosc ide do tego lekarza co mi kazal brac luteine/dupka bo sorry....

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziewczyny,

życzę nam żeby dzisiejszy dzień był lepszy, piękniejszy, spokojniejszy od wczorajszego!!!
    Tak ,tak , tak !!! Szczęśliwa 13-tka :D

Corcula lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleala wrote:
    O 21:50 po 22 godzinach porodu powitałam na świecie moją Gosie, 10 punktów 54 cm dlugoscji 3350 wagi. Jak tylko sie ogarne to Wam ją przedstawie i opowiem nieco więcej :)
    Ala gratulacje :*:* całuski dla Gosi od ciotki Morwy :*:* dużo zdrówka dla was :*:*

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Wstepna diagnoza to ze cos tam z kregoslupem jest :/ ale musza dac mu narkoze i zrobic rtg i inne badania... :(
    Mieszam w kociołku za zdrowie dla Twojego pieska :* będzie dobrze musi być :*:* doktory mu pomogą , mojemu kotkowi pomogli , chociaż wcześniej niejeden chciał go uśpić. Trzeba walczyć o zdrowie naszych ukochanych czworonogów :*

Madziulla lubi tę wiadomość

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jak nadrobic. Wpadam tylko zeby napisac ze jestesmy juz w domku, odpoczywam, mam zapas lekow i za tydzien wizyte u gina.

Morwa, Jagah, ojejku, ZakreconaŻona, Demsik, Kjopa3, marzusiax, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Nie mam jak nadrobic. Wpadam tylko zeby napisac ze jestesmy juz w domku, odpoczywam, mam zapas lekow i za tydzien wizyte u gina.

Super ze jestes w domku!! odoczywaj!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Super ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzu kciuki za wizytę :*:* daj znać jak będziesz po :)

StyczniowaNadzieja super wiadomość , odpoczywajcie :*:*

Powodzenia za wszystkie inne wizyty :*:*

• Jagah Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleala - serdeczne gratulacje, dla Ciebie oraz Meza z okazji narodzin Gosiaczka! Duzo zdrowia, szczescia i wspolnej zabawy i radosci z poznawania siebie kazdego dnia! Calusy!

Z+okazji+narodzin+corki232.gif

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala, obstawiałam poród na 13, urodziłaś prawie ;-) 13, czy ktoś obstawił 12? Bo jak nie, to rozumiem, że nagroda jest dla mnie :D (mam nadzieję, że to łożysko). :D::D:D

Edycja: sprawdziłam, Baronowa ci wywróżyła 12 października.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:32

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, ze post dzielony na dwie czesci, ale szczesliwe narodziny dziecka to priorytet ;)

marzusia- zycze spokojnej i udanej wizyty, wypatruj nam wszelkich oznak plci, i nie zapomnij nasikac na sode! ;)

StyczniowaNadzieja- a widzisz, po burzliwych przejsciach teraz pora na magiczna torbe lekow, poprawe samopoczucia i wzrost spokoju, pelen luzik i brzuch do przodu ;)

Mona- mocne przytulasy! <3 To nie Twoja wina! Uwierz, nawet jakbys cwiczyla joge, oddychala tylko czystym powietrzem, nie malowala paznokci, nie nakladala makijazu i jadla tylko jedzenie BIO - to problem powstal w podziale komorek, nie w Tobie.. Nie poddawaj sie i znajdz w sobie sile do dalszej walki, dla siebie jako przyszlej Mamy, i syna :*

ojejku- Ty chyba mialas podwojna wizyte, to pewnie podwojna foteczka ;) Kiedy nastepne spotkanie, prosze aktualizowac suwaczek ;)

Madziula- wspolczuje akcji z psem, i zycze po prostu zdrowia :)

A ja, wg Belly zaczelam 13 tydzien ciazuni! <3
    Wkrotce w sypialni..

Funny-Illustrations-Pregnancy-Struggles.jpg

ZakreconaŻona, bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, miałam wizytę u mojego razem z wizytą nifty - i to było ok.
    A wczoraj byłam w luxmedzie, ale pani na wejściu (pani z certyfikatem) powiedziała, ze ona nie robi takiego szczegółowego badania, sprawdziła nt (1,6), główkę, serduszko (158) i jakieś pierdy, ale moje dziecko spało, olało - stwierdziło że pierdzieli takie badania codziennie i się wypięło na nas ;) w ogóle sądzę, ze przestanę do tego luxmedu juz chodzić, najdroższe badania już u nich zrobiłam, resztę chyba zrobię już na własna rękę wg wytycznych mojego prywatnego.
    Styczniowa - super wieści
    Suzi - w grudniu miałam w poniedziałek betę 8 a w czwartek dopiero dostałam krwawienia (w samego Sylwestra juppi tak mi się rok 2016 zaczął), wiec spokojnie, wszystko przyjdzie, ale przy tej becie naprawdę nie spodziewaj się tragedii, szybko pójdzie, właściwie jak normalny Ridż, a w kolejnym cyklu działaj prężnie :*

Jagah, Impresja, Paolala lubią tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku- a robiac badania Nifty nie mialas zadnego wpisu o plci dziecka? :) Czytalam na forum, ze niektore dziewczyny maja cala ocene badania i od razu okreslony procentowy stopien plci.

Stawiam budyn smietankowy, bo u mnie szaro, buro i ponuro ;)
    Czas na legginsy, chyba zimowe i podszyte futerkiem :D Wiecie, myslalam ze w ciazy to bedzie mi cieplej i, ze szybciej krew bedzie krazyla, a jestem taki sam zmarzluch jak zawsze! Brrrrr.

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    ojejku- a robiac badania Nifty nie mialas zadnego wpisu o plci dziecka? :) Czytalam na forum, ze niektore dziewczyny maja cala ocene badania i od razu okreslony procentowy stopien plci.

Stawiam budyn smietankowy, bo u mnie szaro, buro i ponuro ;)
    Czas na legginsy, chyba zimowe i podszyte futerkiem :D Wiecie, myslalam ze w ciazy to bedzie mi cieplej i, ze szybciej krew bedzie krazyla, a jestem taki sam zmarzluch jak zawsze! Brrrrr.
    tak tak. ale na wyniki nifty jeszcze czekam, wizyta polega na pomiarze jakichś tam parametrów które lekarz wpisuje w ankietę badania, pobraniu krwi i czekam 14 dni na wynik ;)

Jagah lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro o 14tej lece na usg. Pierwsze na ktorym bedzie moj maz i po oficjalnym badaniu- dzieci.
    Oczywiście juz luz w dupie mnie opuszcze. Juz dumam, czy wszystko ok. Wyobraznia pracuje, dno macicy jakos kiedys szybciej bylo coraz wyzej a teraz jakby w miejscu. Oj te ciazowe hormony robia ze mna co chca.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ale ty pewnie nie bralas dupka? A mi kazal lekarz. Dlatego ide tam dzis o 16... Nie ma sensu chyba sama nie wiem moze sie cos zacznie to odwolam

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ