Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrugi piesek to Bercik ma tez 13 lat 3 lata temu przeszedl operacje usuniecia galek ocznych poniewaz mial wrzody na oczach....
cierpial bardzo ale teraz dostal drugie zycie i swietnie sobie radzi w domu i na spacerach!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e790e0d55f8f.jpg
najlepsi przyjacielenie wiem co z drugim bedzie jak jednego zabraknie ;(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b82926192b39.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f8d579a3292.jpgmarzusiax, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:O 21:50 po 22 godzinach porodu powitałam na świecie moją Gosie, 10 punktów 54 cm dlugoscji 3350 wagi. Jak tylko sie ogarne to Wam ją przedstawie i opowiem nieco więcej
-
Madziulla wrote:Wstepna diagnoza to ze cos tam z kregoslupem jest
ale musza dac mu narkoze i zrobic rtg i inne badania...
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ala, obstawiałam poród na 13, urodziłaś prawie
13, czy ktoś obstawił 12? Bo jak nie, to rozumiem, że nagroda jest dla mnie
(mam nadzieję, że to łożysko).
:
:D
Edycja: sprawdziłam, Baronowa ci wywróżyła 12 października.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:32
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Sorry, ze post dzielony na dwie czesci, ale szczesliwe narodziny dziecka to priorytet
marzusia- zycze spokojnej i udanej wizyty, wypatruj nam wszelkich oznak plci, i nie zapomnij nasikac na sode!
StyczniowaNadzieja- a widzisz, po burzliwych przejsciach teraz pora na magiczna torbe lekow, poprawe samopoczucia i wzrost spokoju, pelen luzik i brzuch do przodu
Mona- mocne przytulasy!To nie Twoja wina! Uwierz, nawet jakbys cwiczyla joge, oddychala tylko czystym powietrzem, nie malowala paznokci, nie nakladala makijazu i jadla tylko jedzenie BIO - to problem powstal w podziale komorek, nie w Tobie.. Nie poddawaj sie i znajdz w sobie sile do dalszej walki, dla siebie jako przyszlej Mamy, i syna :*
ojejku- Ty chyba mialas podwojna wizyte, to pewnie podwojna foteczkaKiedy nastepne spotkanie, prosze aktualizowac suwaczek
Madziula- wspolczuje akcji z psem, i zycze po prostu zdrowia
A ja, wg Belly zaczelam 13 tydzien ciazuni!
Wkrotce w sypialni..
ZakreconaŻona, bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagah, miałam wizytę u mojego razem z wizytą nifty - i to było ok.
A wczoraj byłam w luxmedzie, ale pani na wejściu (pani z certyfikatem) powiedziała, ze ona nie robi takiego szczegółowego badania, sprawdziła nt (1,6), główkę, serduszko (158) i jakieś pierdy, ale moje dziecko spało, olało - stwierdziło że pierdzieli takie badania codziennie i się wypięło na nasw ogóle sądzę, ze przestanę do tego luxmedu juz chodzić, najdroższe badania już u nich zrobiłam, resztę chyba zrobię już na własna rękę wg wytycznych mojego prywatnego.
Styczniowa - super wieści
Suzi - w grudniu miałam w poniedziałek betę 8 a w czwartek dopiero dostałam krwawienia (w samego Sylwestra juppi tak mi się rok 2016 zaczął), wiec spokojnie, wszystko przyjdzie, ale przy tej becie naprawdę nie spodziewaj się tragedii, szybko pójdzie, właściwie jak normalny Ridż, a w kolejnym cyklu działaj prężnie :*Jagah, Impresja, Paolala lubią tę wiadomość
-
ojejku- a robiac badania Nifty nie mialas zadnego wpisu o plci dziecka?
Czytalam na forum, ze niektore dziewczyny maja cala ocene badania i od razu okreslony procentowy stopien plci.
Stawiam budyn smietankowy, bo u mnie szaro, buro i ponuro
Czas na legginsy, chyba zimowe i podszyte futerkiemWiecie, myslalam ze w ciazy to bedzie mi cieplej i, ze szybciej krew bedzie krazyla, a jestem taki sam zmarzluch jak zawsze! Brrrrr.
-
nick nieaktualnyJagah wrote:ojejku- a robiac badania Nifty nie mialas zadnego wpisu o plci dziecka?
Czytalam na forum, ze niektore dziewczyny maja cala ocene badania i od razu okreslony procentowy stopien plci.
Stawiam budyn smietankowy, bo u mnie szaro, buro i ponuro
Czas na legginsy, chyba zimowe i podszyte futerkiemWiecie, myslalam ze w ciazy to bedzie mi cieplej i, ze szybciej krew bedzie krazyla, a jestem taki sam zmarzluch jak zawsze! Brrrrr.
Jagah lubi tę wiadomość
-
Ja jutro o 14tej lece na usg. Pierwsze na ktorym bedzie moj maz i po oficjalnym badaniu- dzieci.
Oczywiście juz luz w dupie mnie opuszcze. Juz dumam, czy wszystko ok. Wyobraznia pracuje, dno macicy jakos kiedys szybciej bylo coraz wyzej a teraz jakby w miejscu. Oj te ciazowe hormony robia ze mna co chca. -
nick nieaktualny