Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Teraz po głowie biegają mi różne myśli, że to przez picie coli, albo lakier hybrydowy zaszkodził, a może za bardzo się wsciekalam i stres zaszkodził zarodkowi. Może to zmywacz do paznokci bo on przecież śmierdzi.
No nic. Ja sobie jakoś poradzę, tylko mi szkoda mojego syna bo on tak marzy o rodzenstwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 23:39
-
MonaM bardzo mi przykro kochana
Mam synka w wieku jak Twój i też marzy o rodzeństwie. Doczeka się !!!! Kochana jak Morwa pisze żaden piesek jeszcze tylko powalcz jeszcze.
Ja byłam na genetycznych i wszystko ok. ale dziś smutno na wątku i nie będę się rozpisywać ani wklejać fotki bo źle się będę czuła w stosunku do dziewczyn. Może jutro.
Kochane jeszcze raz Was wspieramDemsik lubi tę wiadomość
-
O 21:50 po 22 godzinach porodu powitałam na świecie moją Gosie, 10 punktów 54 cm dlugoscji 3350 wagi. Jak tylko sie ogarne to Wam ją przedstawie i opowiem nieco więcej
Madziulla, Impresja, Mona_M, ZakreconaŻona, Camille87, ojejku, Arwi, Demsik, Corcula, Jagah, Paolala, ktosiowa, marzusiax, bita_smietana, mitonia, Morwa, Dagn_, emaj, Kjopa3, Ania-nowa, vitae13, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleala gratulacje wielkie i calusy od forumowej cioci;)
Madziulla ty wogole sypiasz?
Wiecie co koniec zlych wiadomosci,limit wyczerpany.mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej.a te ktorym sie teraz nie udalo za chwile beda sie cieszyc ponownie.
Quasha juz jutro wizyta;)ojejku, Madziulla lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Aleala gratulacje wielkie i calusy od forumowej cioci;)
Madziulla ty wogole sypiasz?
Wiecie co koniec zlych wiadomosci,limit wyczerpany.mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej.a te ktorym sie teraz nie udalo za chwile beda sie cieszyc ponownie.
Quasha juz jutro wizyta;)
Sypiamale wstaje 4.50
Tak limit złych wiadomości wyczerpany!Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Dzięki dziewczyny. Teraz po głowie biegają mi różne myśli, że to przez picie coli, albo lakier hybrydowy zaszkodził, a może za bardzo się wsciekalam i stres zaszkodził zarodkowi. Może to zmywacz do paznokci bo on przecież śmierdzi.
No nic. Ja sobie jakoś poradzę, tylko mi szkoda mojego syna bo on tak marzy o rodzenstwie. -
nick nieaktualny
-
Mona tule mocno, jestem pewna na 10000% że zaraz się uda:* ja bym psa brała też, przynajmniej w moim przypadku zwierzęta bardzo łagodzi...:* Ala pięknie gratulacje dużo zdrowia dla Was i czekamy na wieści! Marzu kciuki zaciśnięte! Dziewczyny na przekór tym wszystkim złym rzeczom nie dajmy się!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
aleala wrote:O 21:50 po 22 godzinach porodu powitałam na świecie moją Gosie, 10 punktów 54 cm dlugoscji 3350 wagi. Jak tylko sie ogarne to Wam ją przedstawie i opowiem nieco więcej
Gratuluję: dla Ciebie, dla Gochy i dla Taty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymajcie kciuki za mojego jednego z dwóch psiurkow
rodzice pojechali z nim do kliniki. Kuleje.. na kaflach łapki mu się rozjezdzaja
ma swoje lata bo 13 lat ma. Jest to malutki piesek york. Jakoś sobie nie wyobrażam ze miało by go nie być. ;( chciałam po wyprowadzce na swoje mieszkanie wziąść je do siebie ale nie mam warunków 10 godz nas nie ma w domku. Nie wyobrażam sobie zeby one miały być cały dzień same. Mama nie pracuje i od małego zawsze ktoś z nimi był... heh
Rafcio :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4f34bcb5289.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego dla psiurka,oby sie wylizal ale wiek tez juz ma ladny;)
Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny