Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwonili do Taty z kliniki przed chwila. To Rafcio ma niestety zwyrodnienie kregoslupa...
Bercik niestety tez ma problemy z kregoslupem i jest w tej samej klinice leczony akupunktura i to skutecznie. wiec tutaj zrobimy tak samo. nie bedziemy odrazu go operowac. no i zrobili mu odrazu usg i niestety ma guzki na watrobie. Tata wyraził zgode na punkcje. wiec trzeba bedzie pewnie czekac z tydz na wyniki. -
nick nieaktualny
-
Ala gratulacje:* Madziulla kciuki i zdrówka dla pieska:*. Wczoraj nic nie pisalam, ale byłam na wizycie u gin. Niestety nie dostałam skierowania na usg, stwierdziła że nie ma na razie potrzeby:( Masakra po prostu... Ok.miesiąc muszę czekać, myślałam że dowiem się co z moim krwiakiem i czy dzidziuś dobrze się rozwija... Zastanawiam się czy nie iść gdzieś prywatnie na usg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Ala gratulacje:* Madziulla kciuki i zdrówka dla pieska:*. Wczoraj nic nie pisalam, ale byłam na wizycie u gin. Niestety nie dostałam skierowania na usg, stwierdziła że nie ma na razie potrzeby:( Masakra po prostu... Ok.miesiąc muszę czekać, myślałam że dowiem się co z moim krwiakiem i czy dzidziuś dobrze się rozwija... Zastanawiam się czy nie iść gdzieś prywatnie na usg.
-
AleAla Gratulacje!!!!
Marzusiax kciuki za wizytę
Dzisiaj dobre wiadomości więc przedstawiam małego szkraba:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e290507d1842.jpg
NT 1,97mm, wszystko na miejscu,przepływy prawidłowe, starszy o tydzień. Krwiaka nie ma można szaleć ze stelażemojejku, Madziulla, Jagah, Morwa, bita_smietana, Demsik, ZakreconaŻona, emaj, Impresja, marzusiax, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Już jestem w 12 tyg. A orientujesz się może jaki jest koszt tych badań?
Musisz podzwonić po klinikach prywatnych, ale myslę, ze około 200-300zł może kosztować. To jest szczegółowe badanie usg i tylko teraz w tym, przedziale czasu o którym pisałam wyzej mozna je wykonać. Ja miałam we wtorek w 12t0d. Przy tej okazji mozesz też wykonać test pappa, koszt mniej więcej też tyle co wizyta.
tutaj mniej więcej jest opisane na czym to polega. Na NFZ chyba tez powinni robić przynajmniej to usg, bo na pappę kierują po 35rż, ale każdy lekarz robi co chce...
http://babyonline.pl/badanie-prenatalne-wczesna-diagnostyka-plodu,badania-w-ciazy-artykul,9019,r1.html?gclid=CIOatKbW188CFeLacgodCToH-w -
nick nieaktualnyCześć.
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Już mi lepiej. Trochę mnie głowa od płaczu boli i chyba wyglądam jak upiór bo każdy się w szkole na mnie patrzył ale jest lepiej. Chciałabym tylko już mieć to za sobą i nie czekać.
Ala wielkie gratulacjeniech się Gosia zdrowo chowa.
Innym udanych wizyt też gratuluję -
ojejku wrote:teraz jesteś w 11t0d (wg suwaczka) wg belly zacżęłaś 12 tydzień, wiec za kilka dni dosłownie możesz badanie zorbić.
Musisz podzwonić po klinikach prywatnych, ale myslę, ze około 200-300zł może kosztować. To jest szczegółowe badanie usg i tylko teraz w tym, przedziale czasu o którym pisałam wyzej mozna je wykonać. Ja miałam we wtorek w 12t0d. Przy tej okazji mozesz też wykonać test pappa, koszt mniej więcej też tyle co wizyta.
tutaj mniej więcej jest opisane na czym to polega. Na NFZ chyba tez powinni robić przynajmniej to usg, bo na pappę kierują po 35rż, ale każdy lekarz robi co chce...
http://babyonline.pl/badanie-prenatalne-wczesna-diagnostyka-plodu,badania-w-ciazy-artykul,9019,r1.html?gclid=CIOatKbW188CFeLacgodCToH-w -
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Z ost usg mam termin o tydzień szybciej niż na suwaczku. To będę musiała popytać i iść jak najszybciej, bo czasu niewiele. A słyszałam coś że to pierwsze prenatalne jest tańsze niż następne, to prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny