Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:Madziulla wiekszosc psiaków w tym wieku ma zwyrodnienie, nie martw sie, objawy mogą nasilać się przy takiej pogodzie jaką mamy, a badania krwi zrobiliście?
Kochane psiaki, widać na zdjęciu ze są szczesliwe razem!
Wsumie to rodzicow nie pytałam ale napewno mu robili.
Rodzice jeżdżą z nimi 40 km do jednej z lepszej kliniki w trojmiescie a konkretnie do Gdańska. Kiedyś z berckiem jak te oczka miał chore i skręty w szyji to rodzice tak codziennie jeździli. Nie jeden człowiek by się poddał i uspil. Fakt faktem stać ich też na to bo kupę pieniędzy kosztowało ich wyleczenie Bercika. Nawet moja siostra mówiła ze czemu go nie uspili jak miał te wrzody na oczach. Fakt wycierpial swoje ale teraz jak ma oczka usunięte przeżywa druga młodość. Bawi się biega! Oczywiście po salonie gdzie się czuje pewnie i zna teren na pamięć. Widać że szczęśliwy! I pomyśleć że jego miało by nie być
Teraz trzeba czekać 10 dni na wyniki punkcji rafcia...masa czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 17:43
-
Susanna fajnie ze zmienilas nastawienie na pozytywne, życie Cie szybciutko zaskoczy dobrą nowiną
Kjopa fajny bobas:)
Ania może jakiś inny gin na nfz by Cie przyjął?Kjopa3 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Dziękuje za kciuki. Pomimo moich czarnych myśli, porannej biegunki stresowej, dziedzic żyje. Intensywnie pchał paluszek do buzi. Jak na moje oko to coś mu między nogami dynda, ale gin nic nie mówiła. Jak będę schizować to mam przyjść na Dopplera. Podobno mieli pacjentkę, która codziennie przychodziła, a w weekendy chodziła do szpitala słuchać. Mam nadzieje, że aż tak nie sfiksuje.
Impresja, Madziulla, ZakreconaŻona, Arwi, Demsik, bita_smietana, Jagah, Paolala, ktosiowa, Ania-nowa, emaj, Kjopa3, ojejku, Dagn_, Corcula, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ania-nowa wrote:Ala gratulacje:* Madziulla kciuki i zdrówka dla pieska:*. Wczoraj nic nie pisalam, ale byłam na wizycie u gin. Niestety nie dostałam skierowania na usg, stwierdziła że nie ma na razie potrzeby:( Masakra po prostu... Ok.miesiąc muszę czekać, myślałam że dowiem się co z moim krwiakiem i czy dzidziuś dobrze się rozwija... Zastanawiam się czy nie iść gdzieś prywatnie na usg.
. Dziwna polityka. Po 14tc usg robi się rzadziej, ale podsłuchuje się na dooplerze.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:Susanna fajnie ze zmienilas nastawienie na pozytywne, życie Cie szybciutko zaskoczy dobrą nowiną
Kjopa fajny bobas:)
Ania może jakiś inny gin na nfz by Cie przyjął?
Mam nadzieję, ze nastawienie się utrzyma
Madziulla - aha, no jak nie wiedziałaś to lipa...czasem w nieświadomości łatwiej ale wszystko boli tak samo.
marzusiax - super bobo, ta kobitka to mogła już w detektor tętna zainwestowaćmarzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Dziękuje za kciuki. Pomimo moich czarnych myśli, porannej biegunki stresowej, dziedzic żyje. Intensywnie pchał paluszek do buzi. Jak na moje oko to coś mu między nogami dynda, ale gin nic nie mówiła. Jak będę schizować to mam przyjść na Dopplera. Podobno mieli pacjentkę, która codziennie przychodziła, a w weekendy chodziła do szpitala słuchać. Mam nadzieje, że aż tak nie sfiksuje.
Też wyczuwam chłopcamarzusiax lubi tę wiadomość
-
Sluchajcie ja tak sobie mysle ze aleala sie rozpakowala wiec rownowaga musi być i ktoras z was w tym miesiacu juz zachodzi,wiec sie dogadajcie ktora a w listopadzie juz reszta i gra gitara;)
Ja mam dzisiaj jakis dzien ze jak o czyms mysle to mi sie ryczec zaraz chce.moj organizm dzis troche sie dotlenil-pojechalam kupic dziecku kurtke i pare rzeczy.moj maz jakby mogl to miedzy regaly by wjechal autem zebym tylko za duzo nie chodzila.zaraz odwiozl mnie spowrotem do domku i grzecznie do lozeczka.
Tesciowej dzis robilam pazurki bo jutro DEN a ona w szkole pracuje.znowu dostanie nagrode a ja w stowarzyszeniu(nauczyciel w placowce niepublicznej) to jedynie damski ..uj;)
Quasha jutro ty wprawiasz nas swoja wizyta w pozytywny nastroj;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Sluchajcie ja tak sobie mysle ze aleala sie rozpakowala wiec rownowaga musi być i ktoras z was w tym miesiacu juz zachodzi,wiec sie dogadajcie ktora a w listopadzie juz reszta i gra gitara;)
Ja mam dzisiaj jakis dzien ze jak o czyms mysle to mi sie ryczec zaraz chce.moj organizm dzis troche sie dotlenil-pojechalam kupic dziecku kurtke i pare rzeczy.moj maz jakby mogl to miedzy regaly by wjechal autem zebym tylko za duzo nie chodzila.zaraz odwiozl mnie spowrotem do domku i grzecznie do lozeczka.
Tesciowej dzis robilam pazurki bo jutro DEN a ona w szkole pracuje.znowu dostanie nagrode a ja w stowarzyszeniu(nauczyciel w placowce niepublicznej) to jedynie damski ..uj;)
Quasha jutro ty wprawiasz nas swoja wizyta w pozytywny nastroj;)
Postaram się, ale na razie jestem kłębkiem nerwów. -
Madziulla wrote:Wsumie to rodzicow nie pytałam ale napewno mu robili.
Rodzice jeżdżą z nimi 40 km do jednej z lepszej kliniki w trojmiescie a konkretnie do Gdańska. Kiedyś z berckiem jak te oczka miał chore i skręty w szyji to rodzice tak codziennie jeździli. Nie jeden człowiek by się poddał i uspil. Fakt faktem stać ich też na to bo kupę pieniędzy kosztowało ich wyleczenie Bercika. Nawet moja siostra mówiła ze czemu go nie uspili jak miał te wrzody na oczach. Fakt wycierpial swoje ale teraz jak ma oczka usunięte przeżywa druga młodość. Bawi się biega! Oczywiście po salonie gdzie się czuje pewnie i zna teren na pamięć. Widać że szczęśliwy! I pomyśleć że jego miało by nie być
Teraz trzeba czekać 10 dni na wyniki punkcji rafcia...masa czasu
To dobrze ze psiaki mają dobrą opieke;) to trzymam kciuki za zdrówko pupila!
edit: Marzu pieeeeknie:D sciskam kochana mocno:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 18:42
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ktosiowa a tak powaznie gdzie go widzialas? masz jakis model czy cos?
Tak poważnie to widziałam w TK Maxie. Rodzinka była, bo mamusia szukała kurtki na teraz.... nawet dziecka nie widziałam, tylko ten wózek przykuł mój wzrok pt. O ładny, o pasowałby mi, o nie gryzły sie z ciuchami))))
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Zawsze dzień przed wizytą łapią mnie czarne scenariusze i w ogóle
A właśnie, dziewczyny! Mega ważna sprawa!
Słomiany kolor włosów to jaki to jest? Jasny blond, czy ciemny blond?
Nie stresuj się ;*