Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu idz do gina prywatnie... Widzialam twoje posty wczesniejsze i uwazam ze tylko jesli mozesz sobie pozwolic warto isc jesli sie niepokoisz. Tak czy inaczej na pewno bedzie dobrze ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:29
-
SusannaDean wrote:Aniu idz do gina prywatnie... Widzialam twoje posty wczesniejsze i uwazam ze tylko jesli mozesz sobie pozwolic warto isc jesli sie niepokoisz. Tak czy inaczej na pewno bedzie dobrze ;*
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Bardzo drogo cos....prenatalne ok moze ryle kosztuja..rzeczywiscie. No ja jednak jesten przekonana ze jest ok! Dziewczyno ciesz sie ! Nic sie nie dzieje jest dobrze
ja sie mega posmuce ale bede gotowa do dalszych dzialan bo jak inaczej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:41
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Wiesz, już raz poronilam, dlatego tak ciężko mi zachować spokój. Jeszcze kilka tygodni temu lezalam w szpitalu, okazało się że mam krwiaka i niewielkie odklejenie kosmowki. Po prostu usg by mnie uspokoilo, no ale muszę uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że jest dobrze.
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Wiesz, już raz poronilam, dlatego tak ciężko mi zachować spokój. Jeszcze kilka tygodni temu lezalam w szpitalu, okazało się że mam krwiaka i niewielkie odklejenie kosmowki. Po prostu usg by mnie uspokoilo, no ale muszę uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że jest dobrze.
Ania mi dzis ginekolg powoedzial ze statystycznie to poronien jest malo i tego sie trzymajmy. Wszystko bedzke dobrze wazne abys o siebie dbala i duzo odpoczywala.
A możesz napisac gdzie mieszkasz? 200zl to strasznje duzo jak za zwykle usg. Ja placilam 80zl i w cenie wizyfy gin zrobil usg ze wszystkimi pomiarami. Sa oczywiscie drozsi ginekologowie ale nke uwazam zebh bhli lepsi. Ja mieszkam w miescie nkecale 30tys mieszkanocw moze realia inne -
SusannaDean wrote:Kurcze wiem co czujesz tzn wiem co bym czula bedac w ciazy po tym co mnie spotkalo..rozumiem ze zaszlas po poronieniu? Dziewczyno glowa do gory! Podobno taka ciaza ma wielkie szanse a dzieci sa zdrowe! Twoj bobas da ci jeszcze popalic jak sie urodzi ! Teraz dbaj o siebie i lwd
-
Camille87 wrote:Ania mi dzis ginekolg powoedzial ze statystycznie to poronien jest malo i tego sie trzymajmy. Wszystko bedzke dobrze wazne abys o siebie dbala i duzo odpoczywala.
A możesz napisac gdzie mieszkasz? 200zl to strasznje duzo jak za zwykle usg. Ja placilam 80zl i w cenie wizyfy gin zrobil usg ze wszystkimi pomiarami. Sa oczywiscie drozsi ginekologowie ale nke uwazam zebh bhli lepsi. Ja mieszkam w miescie nkecale 30tys mieszkanocw moze realia inne -
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Wiesz, już raz poronilam, dlatego tak ciężko mi zachować spokój. Jeszcze kilka tygodni temu lezalam w szpitalu, okazało się że mam krwiaka i niewielkie odklejenie kosmowki. Po prostu usg by mnie uspokoilo, no ale muszę uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że jest dobrze.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:26.09 a wizytę mam 2.11 z tym że usg będzie później, bo moja gin nie ma sprzętu w gabinecie.
Nie pytałaś się w galenie? Prenatalne tam kosztuje 280zł. Może wizyty nie są kosmicznie drogie?
Edit ja tam prenatalne miałam na nfzWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:12
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ania-nowa znalazłam dwóch.Może byś miała blisko. Ten pierwszy bierze za USG nie genetyczne 80zł i ma termin w czwartek a ta druga w poniedziałek a pisze,że od 100zł USG. Może by Ci podpasowało i byłabyś spokojniejsza.
https://www.znanylekarz.pl/dariusz-gaszek/ginekolog-lekarz-medycyny-estetycznej/bielsko-biala#highlight-calendar
https://www.znanylekarz.pl/maria-gasperowicz/ginekolog/bielsko-biala#highlight-calendar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:22
-
nick nieaktualny