X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu idz do gina prywatnie... Widzialam twoje posty wczesniejsze i uwazam ze tylko jesli mozesz sobie pozwolic warto isc jesli sie niepokoisz. Tak czy inaczej na pewno bedzie dobrze ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:29

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Aniu idz do gina prywatnie... Widzialam twoje posty wczesniejsze i uwazam ze tylko jesli mozesz sobie pozwolic warto isc jesli sie niepokoisz. Tak czy inaczej na pewno bedzie dobrze ;*
    Niestety o to chodzi, że nie mam tyle kasy:( 400zl prenatalne, dla mnie to kosmos!! A zwykłe usg 200zl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo drogo cos....prenatalne ok moze ryle kosztuja..rzeczywiscie. No ja jednak jesten przekonana ze jest ok! Dziewczyno ciesz sie ! Nic sie nie dzieje jest dobrze <3 ja sie mega posmuce ale bede gotowa do dalszych dzialan bo jak inaczej?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Bardzo drogo cos....prenatalne ok moze ryle kosztuja..rzeczywiscie. No ja jednak jesten przekonana ze jest ok! Dziewczyno ciesz sie ! Nic sie nie dzieje jest dobrze <3 ja sie mega posmuce ale bede gotowa do dalszych dzialan bo jak inaczej?
    Wiesz, już raz poronilam, dlatego tak ciężko mi zachować spokój. Jeszcze kilka tygodni temu lezalam w szpitalu, okazało się że mam krwiaka i niewielkie odklejenie kosmowki. Po prostu usg by mnie uspokoilo, no ale muszę uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że jest dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Wiesz, już raz poronilam, dlatego tak ciężko mi zachować spokój. Jeszcze kilka tygodni temu lezalam w szpitalu, okazało się że mam krwiaka i niewielkie odklejenie kosmowki. Po prostu usg by mnie uspokoilo, no ale muszę uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że jest dobrze.
    Kurcze wiem co czujesz tzn wiem co bym czula bedac w ciazy po tym co mnie spotkalo..rozumiem ze zaszlas po poronieniu? Dziewczyno glowa do gory! Podobno taka ciaza ma wielkie szanse a dzieci sa zdrowe! Twoj bobas da ci jeszcze popalic jak sie urodzi ! Teraz dbaj o siebie i lwd

Ania-nowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:

Ania mi dzis ginekolg powoedzial ze statystycznie to poronien jest malo i tego sie trzymajmy. Wszystko bedzke dobrze wazne abys o siebie dbala i duzo odpoczywala.
    A możesz napisac gdzie mieszkasz? 200zl to strasznje duzo jak za zwykle usg. Ja placilam 80zl i w cenie wizyfy gin zrobil usg ze wszystkimi pomiarami. Sa oczywiscie drozsi ginekologowie ale nke uwazam zebh bhli lepsi. Ja mieszkam w miescie nkecale 30tys mieszkanocw moze realia inne ;-)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Kurcze wiem co czujesz tzn wiem co bym czula bedac w ciazy po tym co mnie spotkalo..rozumiem ze zaszlas po poronieniu? Dziewczyno glowa do gory! Podobno taka ciaza ma wielkie szanse a dzieci sa zdrowe! Twoj bobas da ci jeszcze popalic jak sie urodzi ! Teraz dbaj o siebie i lwd
    Tak, zaszlam w 3 cyklu po poronieniu

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ania mi dzis ginekolg powoedzial ze statystycznie to poronien jest malo i tego sie trzymajmy. Wszystko bedzke dobrze wazne abys o siebie dbala i duzo odpoczywala.
    A możesz napisac gdzie mieszkasz? 200zl to strasznje duzo jak za zwykle usg. Ja placilam 80zl i w cenie wizyfy gin zrobil usg ze wszystkimi pomiarami. Sa oczywiscie drozsi ginekologowie ale nke uwazam zebh bhli lepsi. Ja mieszkam w miescie nkecale 30tys mieszkanocw moze realia inne ;-)
    Mieszkam w Bielsku-Białej

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Tak, zaszlam w 3 cyklu po poronieniu
    No to dajesz nadzieje kochana! :* nie martw sie,poszukaj moze na znany lekarz jakiegos gina albo zapisz sie do kogos na nfz i szybko usg jesli sie martwisz :*

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szybko chyba nie znajdę.. nic chyba nie mam innego wyjścia jak czekać.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Możesz dokładnie napisać kiedy miałaś ostatnie usg i kiedy masz zaplanowaną kolejną wizytę?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Tak szybko chyba nie znajdę.. nic chyba nie mam innego wyjścia jak czekać.
    No cos dlugo ten gin ci kaze czekac ja bym kombinowala

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Możesz dokładnie napisać kiedy miałaś ostatnie usg i kiedy masz zaplanowaną kolejną wizytę?
    26.09 a wizytę mam 2.11 z tym że usg będzie później, bo moja gin nie ma sprzętu w gabinecie.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No cos dlugo ten gin ci kaze czekac ja bym kombinowala
    Tak myślę czy nie poszukać kogoś innego

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Tak myślę czy nie poszukać kogoś innego
    Kombinuj, eh ten nfz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:09

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    26.09 a wizytę mam 2.11 z tym że usg będzie później, bo moja gin nie ma sprzętu w gabinecie.
    Nooo to troche za długa przerwa. Zwłaszcza, że miałaś plamienia.
    Nie pytałaś się w galenie? Prenatalne tam kosztuje 280zł. Może wizyty nie są kosmicznie drogie?
    Edit ja tam prenatalne miałam na nfz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:12

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie w galenie mi powiedzieli 385zl

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa znalazłam dwóch.Może byś miała blisko. Ten pierwszy bierze za USG nie genetyczne 80zł i ma termin w czwartek a ta druga w poniedziałek a pisze,że od 100zł USG. Może by Ci podpasowało i byłabyś spokojniejsza.

https://www.znanylekarz.pl/dariusz-gaszek/ginekolog-lekarz-medycyny-estetycznej/bielsko-biala#highlight-calendar

https://www.znanylekarz.pl/maria-gasperowicz/ginekolog/bielsko-biala#highlight-calendar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:22

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa dziękuję, sprawdzę jutro bo mi linki na tel coś się nie chcą otwierać:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 18:16

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ