Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:Melduje ze wpadł Ridz. Tak więc mój plan rodzenia w rocznicę ślubu jak najbardziej aktualny
prezent dla męża będę mieć z głowy tylko go muszę dobrze zmolestować teraz
Karolka dobry plan:)karolka22 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyemaj wrote:Susanna super nastawienie! Dacie teraz czadu i będziesz nam się chwaliła w listopadzie dwoma kreskami, a na początku grudnia bijącym serduchem
Marzu piękny dziedzic! Bardzo się cieszę, że wszystko z nim dobrze, i że Ty możesz odetchnąć! Nie mogę się doczekać, aż pochwalisz nam się zdjęciem z dziedzicem na rękach
Madziulla szacun za podejście Twoje i Twoich rodziców do piesków!
Qasha trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Muszę tu kibicować czekam na kolejne porody online xd -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To taki typowo polski mysi, ja taki mam ..
Nie stresuj się ;*
Ale chodzi mi dokładnie, bo to do quizuPostać miała włosy koloru słomy, a w quizie są dostępne opcje jasny blond, ciemny blond, jasny brąz lub jasny rudy xD
Zaznaczyłam jasny blond, ale chyba źle -
nick nieaktualnyQasha wrote:Ale chodzi mi dokładnie, bo to do quizu
Postać miała włosy koloru słomy, a w quizie są dostępne opcje jasny blond, ciemny blond, jasny brąz lub jasny rudy xD
Zaznaczyłam jasny blond, ale chyba źle
ja bym obstawiła ciemny blond ale pewna nie jestem -
Madziulla wrote:ja bym obstawiła ciemny blond ale pewna nie jestem
No właśnie teraz też tak myślę, ale wtedy słoma skojarzyła mi się z żółtym a to z jasnym blondem itp xD No nic, najwyżej nie wygramWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
W koncu odbyla sie moja wizyta
No wiec wiesci cudowne, dzidzius ma siw bardzo dobrze i jest zdrowyprzeziernosc 0,27, kosc nosowa obecna, mozg, serduszko, kręgosłup itd wszystko dobrze
dzidzius fikal, ze hej! Wazy 61g i jest o kilka dni starszy. Ginekolog stwierdzil ze nie chce psuc zabawy ale chyba cos ma miedzy nogami
ale sam uznal ze jest wczesnie i moze z tego wyjsc pipka
Przedstawiam cudenko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af91bff2553.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e1cc790d9ff.jpgZakreconaŻona, ktosiowa, Corcula, Paolala, ojejku, Demsik, marzusiax, Arwi, bita_smietana, emaj, Impresja, SusannaDean, Ania-nowa, Kjopa3, Morwa, Jagah, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Camille pieknie:D gratulacje, cudny bobas, piekne macie dzieci:D niesamowite musi byc miec takie cudo w sobie!
Corcula, Camille87, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ;** Wpadłam zobaczyć co u Was słychać , wszystkiego niestety nie nadrobię ale widzę, że wizyty u lekarza udane, zdjęcia śliczne, bardzo się cieszę i gratuluję
Gratuluję też narodzin Gosi ;* Niech się zdrowo chowa
Bardzo mi przykro z powodu strat Mona;( Susanna;( tulę;* Natępnym razem wszystko będzie tak jak powinno być ;**
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyDziewczyny te bobasy wasze sa tak wspaniale ;* cuda po prostu cuda natury
juz nastepnyn razem mam zamiar taki cud miec u siebie w brzuszku.....musi byc dobrze !!! Wspanialy pozytywny watek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:19
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Hej dziewczyny!
W koncu odbyla sie moja wizyta
No wiec wiesci cudowne, dzidzius ma siw bardzo dobrze i jest zdrowyprzeziernosc 0,27, kosc nosowa obecna, mozg, serduszko, kręgosłup itd wszystko dobrze
dzidzius fikal, ze hej! Wazy 61g i jest o kilka dni starszy. Ginekolog stwierdzil ze nie chce psuc zabawy ale chyba cos ma miedzy nogami
ale sam uznal ze jest wczesnie i moze z tego wyjsc pipka
Przedstawiam cudenko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af91bff2553.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e1cc790d9ff.jpgCamille87 lubi tę wiadomość