Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Impresja wrote:Morwa, czy Ty dysponujesz jakimś dobrym sprawdzonym info w temacie cukrzycy, insuliny i tym podobnych? Ten tydzień jest coraz gorszy. Zaczynam się zastanawiać, czy coś się w środku niedobrego nie dzieje, że mi organizm tak świruje, z dnia na dzień coraz bardziej. Bo jakim cudem po zjedzeniu połówki małego pomelo, przecież z niskim IG, gdzie nie przekroczyłam 15g węgli, mam po godzinie cukier 202! Normalnie siedzę i ryczę z glukometrem.
Ktokolwiek, cokolwiek może doradzić? :(8
P.S. Nie ma szans, że dostanę skierowanie na krzywą insulinowąnapiszę do Zuu, aby odebrała priva od Ciebie ,chyba ,że mnie Ojejku już uprzedziła
-
Qasha bedzie dobrze na pewno, dawajcie znaki z Corculą jak po wizytach!
Villemo kciuki zacisniete za ladny przyrost, chwal sie od razu;)
Madziulla weekend przed Wami, nadrobicie;)
Bossszeee wiecie ile ja gorących kubków knorra wypilam wczoraj, normalnie masakra tak mnie wzielo, normalnie nie jadam takich rzeczy, ale wczoraj najpier pomidorowka, potem rosól, potem pieczarkowa, potem serowa, a potem barszcz!!! i dalej mi było mało!
haha wiecie co potrzebny duży zapas lwd ale dla mojego stelaża!!! dzisiaj rano zadowolona z nowego zakupu obcislych dzinsow (takie najbardziej podobają sie tez stelazowi) zaczelam paradować przed stelażem i zamiast uslyszec komplement to dostalam ochrzan ze w takich dzinsach obcislych nie moge chodzic bo to dziecku zaszkodzi!!! hello jak bym miala sie tak wkrecac jak stelaz to bym odleciala od razu, na szczescie lwd u mnie siedzi na swoim miejscu póki co;)ojejku, marzusiax, Corcula, Kjopa3, emaj lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolala pewnie tak ale juz be staran bo po owu juz. wiec jesli plemniory z przedwczorj rana nie poczekaly to juz pozamiatane ja sie nastawiam psychicznie na ostatni cykl listopadowy przed klinika
Corcula, Qasha kciuki!!
Paolala no to niezle wzielo Cie na zupki -
haha Ojejku ale Ty masz potwierdzonego Wawrzynca w brzuchu:P a ja dopiero chwile po owulce:P
edit: Madziulla plemniki zyją conajmniej 72h;) a w weekend mozecie dzialac dalej dla przyjemnosci, mialas monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:16
nick nieaktualnyPaolala wrote:edit: Madziulla plemniki zyją conajmniej 72h;) a w weekend mozecie dzialac dalej dla przyjemnosci, mialas monitoring?
nie od sierpnia nie mam wizyt. lekarz kazal na pelnym luzie dzialac i pokazac sie dopiero z pozytywna beta abo na statniej wizycie "pozegnalnej" przed klinika. ale wczesniejszych wizyt kojarze ze u mnie to sie idealnie pokrywa z sluzem. jak juz sucho sie robi to juz po owu -
Paola i po co kupiłaś te obcisłe spodnie jak za miesiąc się nie zmieścisz"
Ojejku ja odpowiadam, że skoro mnie nie gniecie to dziecka tym bardziej.
Nie wiecie w której z sieciówek typu ccc, kari, deichman kupię muszkieterki na grube łydki? Jestem na kupnie a w żadne buty na mieście nie mogę wcisnąć moich serdelków. Wszystko na szczuplutkie nóżki
Mam wyniki Paapa. Rozumiem tylko tyle, że "nie stwierdzono podwyższonego ryzyka aberracji".
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Paolala, nie badam przyrostu, tylko czy faktycznie lokator jest. Mam 6 dni opóźnienia. W poniedziałek test negatywny, wczoraj jakiś cień. Mam stresa, bo w czerwcu poroniłam w 6 tyg i trochę obawiam się niskiego poziomu hcg i powtórki z rozrywki
-
nick nieaktualnyVillemoVilo wrote:Paolala, nie badam przyrostu, tylko czy faktycznie lokator jest. Mam 6 dni opóźnienia. W poniedziałek test negatywny, wczoraj jakiś cień. Mam stresa, bo w czerwcu poroniłam w 6 tyg i trochę obawiam się niskiego poziomu hcg i powtórki z rozrywki
teraz powinno byc wszystko dobrze ;* -
Villemo to kciuki za ładną bete w takim razie:*
Marzu hehe no wiesz dzinsy byly boskie;) troche jak w nich pochodzilam od rana to staly sie nieco luzniejsze;) w deichmanie najpredzej sa takie buty, w ccc z reguly są dosyć małe, ja mam umiesnione lydki przez to ze trenowalam bieganie, wiec tez mam problem z butami czesto, jeszcze w mcarhturze mozesz zobaczyc, tam fajne mierzylam tylko takie wysokie do kolana!
Madziulla to ale komórka jajowa zyje 24h wiec moze tam czeka jeszcze u Ciebie na plemniory stelaża;) wiesz korzystaj z pytongowania jak najwiecej, nie tylko jak sie oplaca;) bo jeszcze Twoj stelaz zacznie zachowywac sie jak moj i Ci seksow bedzie odmawiac z obawy o dziedzica;)
a u mnie w tym cyklu prawie w ogole sluzu nie bylo, a zawsze byl zacny wiec kto wie jak z tą owulacją było i kiedy...
edit: Qasha pewnie wlasnie slucha serducha swojego dziedzica:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:57
marzusiax lubi tę wiadomość
Paolala ja wczoraj też miałam jazdę na gorący kubek i miałam ogórkową a pomidorowej nie zmieściłam. Rany lata nie piłam gorącego kubka
Corcula powodzeniaCorcula lubi tę wiadomość
-
Kochane! Prawie 4cm szczęścia!
Na oko pani dr raczej nie powinniśmy się nastawiać na Oleńkę, bo to raczej chłopak
Dostałam skierowanie na prenatalne, zaraz będę dzwonić i się zapisywać.
Dziś 10t3d, a maluch wygląda na 10t6d!
Krwiaka nie ma, polipa nie ma!
Jest lekko odklejone łożysko w jednym miejscu, ale tym się absolutnie nie przejmujemy. Mogę jechać do babci na urodziny i nawet chodzić na małe spacery! Koniec leżenia plackiem!
Jak to podsumowała pani doktor... wszystko jest cudnie i tak bardzo w porządku, że bardziej się chyba nie damarzusiax, Madziulla, ojejku, VillemoVilo, Corcula, Demsik, Jagah, Morwa, emaj, StyczniowaNadzieja, Kjopa3, ktosiowa, ZakreconaŻona, bita_smietana, Paolala, pepsunieczka, Impresja, Camille87, Karolczyk lubią tę wiadomość