Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Morwa, czy Ty dysponujesz jakimś dobrym sprawdzonym info w temacie cukrzycy, insuliny i tym podobnych? Ten tydzień jest coraz gorszy. Zaczynam się zastanawiać, czy coś się w środku niedobrego nie dzieje, że mi organizm tak świruje, z dnia na dzień coraz bardziej. Bo jakim cudem po zjedzeniu połówki małego pomelo, przecież z niskim IG, gdzie nie przekroczyłam 15g węgli, mam po godzinie cukier 202! Normalnie siedzę i ryczę z glukometrem.

Ktokolwiek, cokolwiek może doradzić? :(8

P.S. Nie ma szans, że dostanę skierowanie na krzywą insulinową :(
    Dokładnie tak jak pisze Ojejku, napisz do Zuu priva. Ona to przerabiała juz na własnej skórze ,więc sporo na ten temat wie z praktyki a nie tylko z teorii ;) napiszę do Zuu, aby odebrała priva od Ciebie ,chyba ,że mnie Ojejku już uprzedziła :)

• Arwi Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1h 15min
    Może pójdę się już ubierać, bo ręce mi się tak trzęsą, że z godzinę mi to zajmie lekko... xD

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha, trzymam mocno kciuki.

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha nie stresuj się będzie wszystko dobrze :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha dawaj znac! Ja lece na 13:40 ;D

ojejku lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę.

Corcula lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha bedzie dobrze na pewno, dawajcie znaki z Corculą jak po wizytach!

Villemo kciuki zacisniete za ladny przyrost, chwal sie od razu;)

Madziulla weekend przed Wami, nadrobicie;)

Bossszeee wiecie ile ja gorących kubków knorra wypilam wczoraj, normalnie masakra tak mnie wzielo, normalnie nie jadam takich rzeczy, ale wczoraj najpier pomidorowka, potem rosól, potem pieczarkowa, potem serowa, a potem barszcz!!! i dalej mi było mało!

haha wiecie co potrzebny duży zapas lwd ale dla mojego stelaża!!! dzisiaj rano zadowolona z nowego zakupu obcislych dzinsow (takie najbardziej podobają sie tez stelazowi) zaczelam paradować przed stelażem i zamiast uslyszec komplement to dostalam ochrzan ze w takich dzinsach obcislych nie moge chodzic bo to dziecku zaszkodzi!!! hello jak bym miala sie tak wkrecac jak stelaz to bym odleciala od razu, na szczescie lwd u mnie siedzi na swoim miejscu póki co;)

ojejku, marzusiax, Corcula, Kjopa3, emaj lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zakaz ubierania normalnych spodni bo cyt "gniotę Wawrzyńca"
    ... Nic sobie z zakazu nie robię, ale jednak codziennie słyszę, ze tacie się nie podoba to, ze go ugniatam ;)

Paolala, Demsik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala pewnie tak ale juz be staran bo po owu juz. wiec jesli plemniory z przedwczorj rana nie poczekaly to juz pozamiatane ja sie nastawiam psychicznie na ostatni cykl listopadowy przed klinika

Corcula, Qasha kciuki!! <3

Paolala no to niezle wzielo Cie na zupki :D

• Paolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Ojejku ale Ty masz potwierdzonego Wawrzynca w brzuchu:P a ja dopiero chwile po owulce:P

edit: Madziulla plemniki zyją conajmniej 72h;) a w weekend mozecie dzialac dalej dla przyjemnosci, mialas monitoring?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    edit: Madziulla plemniki zyją conajmniej 72h;) a w weekend mozecie dzialac dalej dla przyjemnosci, mialas monitoring?

nie od sierpnia nie mam wizyt. lekarz kazal na pelnym luzie dzialac i pokazac sie dopiero z pozytywna beta abo na statniej wizycie "pozegnalnej" przed klinika. ale wczesniejszych wizyt kojarze ze u mnie to sie idealnie pokrywa z sluzem. jak juz sucho sie robi to juz po owu

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola i po co kupiłaś te obcisłe spodnie jak za miesiąc się nie zmieścisz" ;)

Ojejku ja odpowiadam, że skoro mnie nie gniecie to dziecka tym bardziej.

Nie wiecie w której z sieciówek typu ccc, kari, deichman kupię muszkieterki na grube łydki? Jestem na kupnie a w żadne buty na mieście nie mogę wcisnąć moich serdelków. Wszystko na szczuplutkie nóżki

Mam wyniki Paapa. Rozumiem tylko tyle, że "nie stwierdzono podwyższonego ryzyka aberracji".

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, nie badam przyrostu, tylko czy faktycznie lokator jest. Mam 6 dni opóźnienia. W poniedziałek test negatywny, wczoraj jakiś cień. Mam stresa, bo w czerwcu poroniłam w 6 tyg i trochę obawiam się niskiego poziomu hcg i powtórki z rozrywki

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VillemoVilo wrote:
    Paolala, nie badam przyrostu, tylko czy faktycznie lokator jest. Mam 6 dni opóźnienia. W poniedziałek test negatywny, wczoraj jakiś cień. Mam stresa, bo w czerwcu poroniłam w 6 tyg i trochę obawiam się niskiego poziomu hcg i powtórki z rozrywki
    kiedy wynik?

teraz powinno byc wszystko dobrze ;*

• Paolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo to kciuki za ładną bete w takim razie:*

Marzu hehe no wiesz dzinsy byly boskie;) troche jak w nich pochodzilam od rana to staly sie nieco luzniejsze;) w deichmanie najpredzej sa takie buty, w ccc z reguly są dosyć małe, ja mam umiesnione lydki przez to ze trenowalam bieganie, wiec tez mam problem z butami czesto, jeszcze w mcarhturze mozesz zobaczyc, tam fajne mierzylam tylko takie wysokie do kolana!

Madziulla to ale komórka jajowa zyje 24h wiec moze tam czeka jeszcze u Ciebie na plemniory stelaża;) wiesz korzystaj z pytongowania jak najwiecej, nie tylko jak sie oplaca;) bo jeszcze Twoj stelaz zacznie zachowywac sie jak moj i Ci seksow bedzie odmawiac z obawy o dziedzica;)
    a u mnie w tym cyklu prawie w ogole sluzu nie bylo, a zawsze byl zacny wiec kto wie jak z tą owulacją było i kiedy...

edit: Qasha pewnie wlasnie slucha serducha swojego dziedzica:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:57

marzusiax lubi tę wiadomość

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha tylko pamiętaj ze udanej wizyty nie można Ci opijać alkoholem!!! Najlepszy soczek 100%... Czekam na wieści :)

Arwi lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala ja wczoraj też miałam jazdę na gorący kubek i miałam ogórkową a pomidorowej nie zmieściłam. Rany lata nie piłam gorącego kubka :-D

Corcula powodzenia <3

Corcula lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peps jak sie trzymasz?
    Morwa ridzu dał Ci juz spokoj?

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    kiedy wynik?

teraz powinno byc wszystko dobrze ;*
    Jutro dopiero skoczę. Dziś nie miałam jak.

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Prawie 4cm szczęścia!

80b1b02ee14b8b87med.jpg

Na oko pani dr raczej nie powinniśmy się nastawiać na Oleńkę, bo to raczej chłopak :D
    Dostałam skierowanie na prenatalne, zaraz będę dzwonić i się zapisywać.
    Dziś 10t3d, a maluch wygląda na 10t6d!
    Krwiaka nie ma, polipa nie ma!
    Jest lekko odklejone łożysko w jednym miejscu, ale tym się absolutnie nie przejmujemy. Mogę jechać do babci na urodziny i nawet chodzić na małe spacery! Koniec leżenia plackiem!
    Jak to podsumowała pani doktor... wszystko jest cudnie i tak bardzo w porządku, że bardziej się chyba nie da :D

marzusiax, Madziulla, ojejku, VillemoVilo, Corcula, Demsik, Jagah, Morwa, emaj, StyczniowaNadzieja, Kjopa3, ktosiowa, ZakreconaŻona, bita_smietana, Paolala, pepsunieczka, Impresja, Camille87, Karolczyk lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ