Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula mnie na śluz pomogło picie siemienia lnianego. Nigdy się ze mnie tak nie lało. W dniu owulki jak się obudziłam to myślałam, że Ridż mnie nawiesził, a tam bagienko. Próbowałam wiesiołka, ale nie było żadnych efektów.
Bedę musiała popatrzyć w tych sklepach. Dzieki
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qasha- no, soczek z gumi jagod Ci sie nalezy, za takie piekne wiadomoosci!
Gratuluje siusiaka, i przede wszystkim mozliwosci wyjscia z domu i korzystania z jesiennych spacerow
Villemo- mocne kciuki za bete
U mnie kiepski poranek, i niepotrzebny stres.
Rano o 8:45 mialam badania prenatalne, dzis 12t1d.
W gabinecie spedzilam raptem 15 minut, z czego pani ginekolog najpierw omawiala wyniki badan z krwi. Zelazo, tarczyca, cukier, etc - wszystko w normie. USG przez brzuch, trwalo doslownie TRZY MINUTY, zobaczylam dziecko - piekna, ksztaltna glowka; mocno zarysowany kregoslup, raczki blisko twarzy, i spokojne balansowanie. Widzialam tez gruba pepowine, slyszalam bicie serca, i koniec obrazu. Zadnych pomiarow, przeziernosci, nawet zdjecia.. kompletnie nic. Kolejna wizyte mam za miesiac, i to bedzie glownie omowienie wynikow z krwi. Potem dopiero 20tc jako polowkowe.
Rozmawialam z Mezem, i oboje czujemy niedosyt. Zadzwonilam do polskiego ginekologa, wyjasnilam jak sprawa wyglada i wcisnal mnie w kalendarz na badania prenatalne, 22.10. To bedzie 13t2d. Poczulam ulge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 12:54
Morwa, marzusiax, Impresja, emaj lubią tę wiadomość
-
Prenatalne już umówione, widzimy się 24.10
Co prawda dopiero w drugiej przychodni był termin, ale co zrobićDostałam opierdziel, że tak późno się umawiam, ale skąd mogłam wiedzieć, że maleństwo tak urośnie
Powinno wyglądać na 10t2d, a wygląda na 10t6d!
Jagah, emaj lubią tę wiadomość
-
Qasha- 10 dni, to teraz wytrzymasz bez spinania posladkow
Ale faktycznie trzeba przyznac, ze ginekolodzy pod katem ciazy sa strasznie oblozeni terminami, a jak jest wolne miejsce to znowu slabszy sprzet, itd.
BTW:
W Malopolsce, badanie prenatalne, ogolnie genetycznie wychodzi 150zl. -
Jagah wrote:Qasha- 10 dni, to teraz wytrzymasz bez spinania posladkow
Ale faktycznie trzeba przyznac, ze ginekolodzy pod katem ciazy sa strasznie oblozeni terminami, a jak jest wolne miejsce to znowu slabszy sprzet, itd.
BTW:
W Malopolsce, badanie prenatalne, ogolnie genetycznie wychodzi 150zl.
Ja dostałam skierowanie, że niby powinnam mieć za darmo, ale na wszelki wypadek wezmę ze sobą hajs, bo jak się jednak okaże, że trzeba płacić to będzie już za późno na nowy termin
Tylko 10 dni! Już się nie mogę doczekaćktosiowa, Impresja lubią tę wiadomość
-
Qasha pieknie:) to teraz kolejne usg na luziku:)
Jagah to ładnie Cie zrobiła pani doktor, dobrze ze masz mozliwosc zrobienia w polsce jeszcze tego usg;) ale fajnie ze podgladnelas dziedzica;)
Marzu ja wlasciwie nigdy nic nie musialam robic na bagno, bo zawsze go bylo pod dostatkiem, w tym cyklu jakoś dziwnie, ani wlasciwie bagna, ani zadnych obj owulki, gdyby nie usg to bym pomyslala ze w ogole owulacji nie bylo, ginka twierdzi ze byla wiec sie klocic z nią nie bede, ewent. w kolejnym cyklu wladuje w siebie siemie!
Morwa czekolada dobra na wszystko:DJagah, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Jagah wcale się nie dziwie,że poczuliście niedosyt po takim USG. Dobrze,że się znalazł termin
Impra wielkich seksów brakJakoś nam nie po drodze
Poza tym stelaż dostał opryszczkę a ja nigdy nie miałam-to podobno bardzo groźne dla mnie jeśli nie miałam. A tak na prawdę to się stresuje chyba musi mnie rozdziewiczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 13:46