Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej...
1.Ala GRATULACJE,przeogromne.
2.MonaM,Susanna ,bardo mi przykro.
3.Marzu,Qasha SUUUPEROOOWOOO.
..a co do mnie...he,ja to jestem terminator, popłynęłam sobie w środę do pl/musiałam/,byłam u fajnej endo ,dała jednak mi euthyrox/powiedziała że raczej nie leczniczo w moim przypadku a placebo/,dała namiar na endo -ginke w pl.
Kupiłam sobie super szary kardigany,płytkę Chylińskiej,walizkę supli,zabrałam do domu moją 4 miesieczna sunię/teraz mamy pieseła i piesełkę/,i czekam na finisz i... zaczynam kolejny raz.
...ŻYCIE JEST PIĘKNE...
Jagah, Paolala, marzusiax, Kjopa3, Demsik, Arwi, SusannaDean, Morwa, ktosiowa, bita_smietana, Basik122, ojejku lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Peps super że działasz:)
Corcula super wiesci!!!
Smietana gdzie jestes?
Jaram sie Waszymi wizytami :]
[img][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 14:26
Corcula, pepsunieczka, ktosiowa, Impresja lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Lekarz powiedział, ze nie ma szans na dziewczyne bo nie widzial jeszcze dziewczynki z takim sterczacym siusiakiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94ff41d3dba8.jpgJagah, pepsunieczka, Arwi, marzusiax, Demsik, Kjopa3, Ania-nowa, ojejku, Morwa, ktosiowa, bita_smietana, Impresja, Basik122, Paolala, emaj, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Lekarz powiedział, ze nie ma szans na dziewczyne bo nie widzial jeszcze dziewczynki z takim sterczacym siusiakiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94ff41d3dba8.jpg
A robiłaś test z sodą? Co ci wyszło?Corcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Hej...
1.Ala GRATULACJE,przeogromne.
2.MonaM,Susanna ,bardo mi przykro.
3.Marzu,Qasha SUUUPEROOOWOOO.
..a co do mnie...he,ja to jestem terminator, popłynęłam sobie w środę do pl/musiałam/,byłam u fajnej endo ,dała jednak mi euthyrox/powiedziała że raczej nie leczniczo w moim przypadku a placebo/,dała namiar na endo -ginke w pl.
Kupiłam sobie super szary kardigany,płytkę Chylińskiej,walizkę supli,zabrałam do domu moją 4 miesieczna sunię/teraz mamy pieseła i piesełkę/,i czekam na finisz i... zaczynam kolejny raz.
...ŻYCIE JEST PIĘKNE...
Bardzo masz dobre nastawieniedaj trochę tego lwd
Ale dziciory dziśSuper Corcula
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorcula przystojniak rośnie :*
Pepsa super nastawienie!
Właśnie smietana wracaj i zarazaj swoim LWD!!
No laski jednak u mnie jescze nie wszystko stracone. Poszłam do kibelka a tam porządne bagienkoDemsik, Morwa, Arwi, pepsunieczka, bita_smietana, Paolala lubią tę wiadomość
-
Quasha no nie robilam wlasnie. Ale zrobie! Mi ten dzisiejszy lekarz (bo jeden to moja prowadzaca a drugi to ten tylko od usg) powiedzial, ze przy trzeciej ciazy nie ma szans, zeby kobieta nie czula jaka będzie plec. Ze na jego oko w 90% zawsze trafnie oceniaja plec
. I faktycznie w ciazy z moja Ala czulam sie i wygladalam inaczej. Cos w tym jest, ze dziewczynka zabiera urode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 16:25
Arwi lubi tę wiadomość
-
Kobitki,LWD najlepiej znalezć w sobie...gdzieś tam głęboko jest na pewno w każdej z nas...
...wiecie,ja już coś tam w życiu przeżyłam,facet po 18 latach okazał się total palantem do sześcianu a był dla mnie /wszystkim/,wyłam kilka miesięcy bo była inna i to przez nią,kilka lat mnie oszukiwał,w pl byłam wczoraj bo sprawa/walczy teraz o nazwisko dla syna...,listopad biochemiczna w środę poroniłam,non stop jakieś stresy...a ja mam super syna,idealnego męża,na nic mi nie brakuje..więc co ja mam narzekać i się stresować...Demsik, SusannaDean, marzusiax, Kjopa3, Paolala, bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyQuasha, a Tobie co z sody wyszło? I Marzu Tobie?
Cholera, tylko ja nie znam płci. Z usg wróżycie mi córkę, z braku objawów i z sody syna, a ja nie mam w dodatku żadnych przeczuć poza tym ze musze czekać na wynik nifty to wtedy sie dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 17:19
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Quasha, a Tobie co z sody wyszło? I Marzu Tobie?
Cholera, tylko ja nie znam płci. Z usg wróżycie mi córkę, z braku objawów i z sody syna, a ja nie mam w dodatku żadnych przeczuć poza tym ze musze czekać na wynik nifty to wtedy sie dowiem
Ja nie sikałam jeszcze na sodę, nie chcą mi kupić! Ale spoko, teraz sama sobie kupię
A kiedy masz wyniji nifty? -
nick nieaktualnyImpresja wrote:Quasha, Corcula, super wieści!
Wynik mojego testu z sodą: nie pieni się w ogóle, no nie ma szans
Mam słoik ogórków kiszonych, nawet dwa, ogórki nie mają cukru, ogórki zawsze mnie kochają, ogórki rozumieją... Dam radę przetrwać dzień
P.S. Wysłałam wiadomość do Zwei. Dzięki dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Macie jakieś smaczne pomysły na to, z czym zjeść rosół, zamiast makaronu?
Staram się przepchnąć jakieś mięso i liczę, że gotowana wołowina z rosołu mi podejdzie. Wędliny do kanapek notorycznie rano wyciągam z lodówki, po czym... chowam spowrotem
Pisałam to ja, Impresja, rasowy mięsożercaImpresja lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...