Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem
wpadam się pochwalić ,że wreszcie się zmusiłam i wybrałam po okulary
jakiś rok się zbierała odkąd dowiedziałam się ,że ich potrzebuję , bo mam krótkowzroczność
wcześniej nikt tego nie zauważył. Od razu sobie 2 pary wzięłam , jedne przeciwsłoneczne , a drugie takie na co dzień
obydwie pod moją wadę :p
Pozdrawiam i życzę miłego dniaZakreconaŻona, ojejku, bita_smietana, Demsik, emaj, Kjopa3, pepsunieczka, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cześć i czołem
wpadam się pochwalić ,że wreszcie się zmusiłam i wybrałam po okulary
jakiś rok się zbierała odkąd dowiedziałam się ,że ich potrzebuję , bo mam krótkowzroczność
wcześniej nikt tego nie zauważył. Od razu sobie 2 pary wzięłam , jedne przeciwsłoneczne , a drugie takie na co dzień
obydwie pod moją wadę :p
Pozdrawiam i życzę miłego dniaja muszę w swoich 2 parach wymienić szkła na mocniejsze bo nawet w okularach jestem już przyślepawa. Pewnie jak w końcu wybiorę się do optyka to będzie mnie kusił nowymi oprawkami
Morwa lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Nie wiem nic i siedzę jak na szpilkach:/ ona bardzo się bała cesarki i wszelkich negatywnych następstw. Właśnie to jest 2 poród i wówczas można próbować SN, ale uzgodnili z lekarzem, że lepszy dla wszystkich będzie jednak poród poprzez cc. Wczoraj akcja się rozpoczęła, ale slabo postępowała i póki tamten doktor miał dyżur to miało być SN... teraz nie wiem co się dzieje, bo nie odpisuje od dłuższego czasu:(
Paolala nie w Krakowie, na Śląsku.
witam się z sinaikienm na pół twarzuy po usunięciu ósemki (zdrowej)...omg... -
hello hello dziewczeta
czytam was na biezaco i lajkuje nawet w miare mozliwosci!
gratuluje zajebistych badan prenatalnych! kazda fotka boska ale no najbardziej utkwila mi w glowie antenka dzidziusia Corculi! xD droga Corculo, moglabys zamknac sie w toalecie i nasikac na sode?przy takim przyrodzeniu to soda powinna babelkowac az pod sufit!
a na umilenie tej deszczowej (przynajmniej u mnie) soboty wstawiam to:
Teletubisie to niezle zboki!!!!
Ed. gratuluje wszystkim prenatalnych poza Jagah! eh te holenderskie wyluzowanie! na szczescie nadrobisz w Polsce! i antenka Pana Orzeszka jeszcze bardziej urosnie!bedzie ja latwiej zidentyfikowac!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 12:46
Demsik, emaj, Morwa, Kjopa3, Camille87, ktosiowa, Jagah lubią tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:Dobre okulary nie są złe
ja muszę w swoich 2 parach wymienić szkła na mocniejsze bo nawet w okularach jestem już przyślepawa. Pewnie jak w końcu wybiorę się do optyka to będzie mnie kusił nowymi oprawkami
będę miała wiosnę zimą, bo od środka jest wzorek kwiatowy
a przód okularów jest jednolity taki ciemny , sama nie wiem czy to był granat ,czy czarny
dowiem się jak przyjdą
dostałam miesięczne soczewki w gratisie ,aby przetestować jak się będę czuła , czuję się dobrze i widzę super, a to jest najważniejsze
także na pewno będę też klientem na soczewki u nich
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVillemoVilo wrote:Beta 227,3
Progesteron 10,4
Ciąża jest! Progesteron nie jest za niski?
Ed. Zajebista betaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 14:59
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
VillemoVilo wrote:Beta 227,3
Progesteron 10,4
Ciąża jest! Progesteron nie jest za niski?
Moj ptog mial 27,9 a w wyniku wieloletnich staran od razu dostalam dupka.jak masz dibre babki w aptece to ci wydadza lek i dobiesiesz recepte albo mi pierwsza wypisal moj ogólny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 15:21
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:To b niski masz progesteron, jak pisza Dziewczyny suplementacja i gin konieczny
mi przy 25 powiedzial gin ze kolo 30 by sie nie bal o ciaze...
Villemo jesli jesteś z okolic Wrocławia to jestem gotowa poratować Cie dupkiem lub luteiną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 15:30
-
hej kobietki! nieśmiało jeszcze, ale chyba zawitam tu na stałe! Mam nadzieje, że kropek się utrzyma 13 wysikałam cień drugiej kreski (10dpo) beta 11,8 prog 22,15 dzisiaj zrobiłam kolejną i czekam na wynik! Do gina idę 5.11 chyba, że coś będzie mnie niepokoić to moogę się umówić wcześniej, ale wolę iśc i daj boże zobaczyć kropka
Arwi, Demsik, Impresja, bita_smietana, Camille87, Paolala, ktosiowa, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:a gdzie na śląsku? może ktoś poleci innego lekarza ?
witam się z sinaikienm na pół twarzuy po usunięciu ósemki (zdrowej)...omg...
Na Śląsku to ja polecam dr Joannę Mertę z Zabrza. Przyjmuje w prywatnej przychodni, ale ma też dyżury w szpitalu. Centrum Zdrowia Kobiety i Dziecka, super specjalista, duże doświadczenie -
Tak o czerwonych paznokciach dzis mowa to pokazuje swoje,juz czas na zmiany ale to w tyg dopiero
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40b40b125f51.jpgCamille87, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
aaandzia wrote:hej kobietki! nieśmiało jeszcze, ale chyba zawitam tu na stałe! Mam nadzieje, że kropek się utrzyma 13 wysikałam cień drugiej kreski (10dpo) beta 11,8 prog 22,15 dzisiaj zrobiłam kolejną i czekam na wynik! Do gina idę 5.11 chyba, że coś będzie mnie niepokoić to moogę się umówić wcześniej, ale wolę iśc i daj boże zobaczyć kropka
aaandzia, mitonia lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Kupiłam super spodnie ciążowe! Leżą idealnie i nic mnie nie uciska! Jestem mega zadowolona, a ładniejsze niż połowa moich normalnych spodni xD
Szukałam wśród eMek i nic nie leżało i pani ekspedientka dała mi eSkę i okazało się, że leży idealnie. Mają taki fajny wysoki stan, powyżej pępka się kończą i będziemy razem fajnie rosnąć
I jeszcze pan w Sephorze mnie tak ładnie pomalował, że aż kupiłam sobie podkład, bo kurde... genialny. W ogóle pryszczy nie było widać, a Marcinowi to szczęka opadła, ha!
Jestem mega zadowolona z dzisiejszego dnia, choć mięśnie na dupsku mnie tak bolą, że lojesu...Camille87, Demsik, Impresja, bita_smietana, ktosiowa, emaj, ojejku, Blondik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny