Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate a dziękuję że pytasz
U mnie raz lepiej,raz gorzej. Ostatnio męczyły straszne odruchy wymiotne. Jak leżałam to ok. a jak tylko się podniosłam to tragedia. wkręciłam sobie,że to może od Dupka który jest teraz z innej firmy. Raz nie wzięłam z rana i mi przeszło. Może zbieg okoliczności-zobaczę.
kate55 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny wlasnie opuścił mnie lwd
Wlasnie zdalam sobie sprawe z tego ze przeziernosv karkowa ktora wynosila 0,27 i ktora lekarz ocenil jako w normie w rzeczywistosci to 2,7 a przeciez to za duzojakos wczesniej sie nad tym nie zastanawialam ateraz taka refleksja mnie naszla. Nosz kurwa mac co z tym lekarzem nie tak? Czy jest mozliwe ze wartosc ta zwiazana jest z wieloscia dziecka? Bo wg usg badanie odbylo sie w 13t1d wymairu CRL nie znam bo juz nie mogl uchwycic zmierzyl AC, HC, BPD, FL. Czy powinnam zmienic lekarza? Mialam o nim takie zdanie dobre ale teraz stracilam kompletnie zaufanie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Kjopa, niedługo w ogóle powinno już być lepiej
Camille, dobrze dziewczyny prawią! lekarz na pewno by powiedział, gdyby coś było nie tak. Dla świętego spokoju może zapisz się na połówkowe do innego lekarza, żeby mieć dwie różne opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:33
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Zrobilam dzisiaj rosol z makaronem z 12 jajek (6 calych i 6 zoltek) na 0,6 kg maki ❤. No Boski! Tego bylo mi trzeba
.
Teraz szukam inspiracji na II danie. Co robicie?
a na drugie - niestety byłam w selgrosie, no i kupiłam steki z tuńczykazaraz upiekę ziemniaki, a stelaż zrobi steki, bo ja je zawsze przeciagnę.
Camille, byłas na usg dość późno dziecko miało już pewnie ponad 6,5cm, nie przejmuj się ta przeziernością, bo najczęsciej prenatalne dziewczyny robią w okolicy 12w0d, jak tylko dzieciak przekroczy te 45mm i dlatego ta przezierność często jesty poniżej 2mm -
moze troche po czasie, ale Madziulla tez bym zrobila z dupkiem jak radziła Ojejku;)
Camille wszystko na pewno jest w porzadku, zadzwon do lekarza jutro dla uspokojenia, na pewno rozwieje wszystkie Twoje watpliwosci!
Mialam tez dzisiaj robic rosół, ale że wróciłam nie dawno z pracy to po drodze przywiozłam pizze!
Ojejku wow nigdy nie robiłam steków z tuńczyka, zawsze sie bałam że z zewn beda ok a w srodku surowe, w ogole miesnych stekow tez nie robilam, kiedys chcialam bo stelaz lubi, ale na checiach sie skonczylo...
Qasha super, fajnie wygladaja sponie chudzino;) ale brzuchol juz troche widoczny;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 16:07
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Qasha super, fajnie wygladaja sponie chudzino;) ale brzuchol juz troche widoczny;)
Troszkę tak, ale tu głównie lekka oponka + wzdęcie
Ale troszkę widać, nawet gin powiedziała, że ładnie rośnie
Paolala, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Fajne portki chudzino!
Ja musze idzyskac swoja spodnice ciazowa jeansowa-pozyczylam i czy do mnie wroci?watpie i sie wkurze bo 100 za nia dalam.
Quasha na avatarze jestes sporo grubsza,na diecie bylas?
Ja leze dzis caly dzien w betach.na obiadek rosolek tylko bo maz na druga zmiane szedl.i upieklam placek z jagodami "20lyzek".teraz ogladam powtorke the voice.a synek wymyslil ze rosolek juz jadl to teraz chce pomidorowke;)
A ja mam dzien ryczacy,co chwile becze-a to mnie piosenka wzruszy,a to siostra nie odsluchala zyczen dla mojej chrzesnicy na mesengerze,a to maz za malo uwagi na mnie zwraca.w ostatnich dniach strasznie hormony mi buzuja.
Madziulla zrob jak dziewczyny ci radzily.Aradia*** lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Quasha na avatarze jestes sporo grubsza,na diecie bylas?
Grubsza na avatarze? :o
Może ta miniaturka tak wygląda, to zdjęcie z LO, wtedy ważyłam 50kg, teraz ważę prawie 60Albo może ujęcie takie
Ed. Znalazłam zdjęcie z podstawówki, ahahaha, zobaczcie jak wyglądałam!A ja się dziwiłam, czemu nie miałam powodzenia wśród chłopców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:28
Corcula, emaj, Paolala lubią tę wiadomość
-
Lojezu!!!ale metamorfoza!klinike ambroziak odwiedzilas, przyznaj sie;)))na tym pierwszym zdjeciu w spodniach buzia wyglada bardzo szczuplutko,moze takie wrazenie zrobily rozpuszczone wlosy a z liceum masz inne ujecie twarzy i pewnie dlatego.w normalnym formacie zupelnie inaczej sie patrzy niz w avatarze.Demsik
hormony ok
-
Corcula wrote:Qasha gdzie kupilas spodnie?
Happy Mum
Demsik wrote:Lojezu!!!ale metamorfoza!klinike ambroziak odwiedzilas, przyznaj sie;)))na tym pierwszym zdjeciu w spodniach buzia wyglada bardzo szczuplutko,moze takie wrazenie zrobily rozpuszczone wlosy a z liceum masz inne ujecie twarzy i pewnie dlatego.w normalnym formacie zupelnie inaczej sie patrzy niz w avatarze.
Twarz się zmienia z wiekiem hahaAle fakt, avatar mały i niewyraźny
-
nick nieaktualny
-
To tu same chudziny w tym domu;)))ja zatem was pobilam - 64kg przy 175!!! Ide na diete hihi zartowalam,ja i dieta?to nijak nie idzie w parze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:49
Arwi, Karolczyk lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok