X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Qasha ale zmiana :) fajny brzusio :) ile masz wzrostu jesli mozna wiedziec ja warze 55 ale mam 173 wzrostu... wstyt sie przyznac ale prawie mam taki brzuszek jak ty-ciaze spożywcza hahaha pora sie wziasc za siebie

Ja mam ok 165-167cm wzrostu :) I ważyłam przed ciążą 58-60kg, teraz ok. 58 :d
    Chodzielcem byłam tylko w liceum, bo w 1 LO ważyłam 48kg i nosiłam rozmiar XS. Wyglądałam fajnie, ale moje życie było... dziwne. Jak mi się nie podało jedzenia to nie jadłam. Liczyła się tylko nauka, pływanie i gry komputerowe. Jak się dowiedziałam o wadzie serca i o tym, że muszę rzucić pływanie... koniec świata. Zakaz całkowity wysiłku fizycznego + zaczęłam brać tabletki anty i w rok przytyłam do 65kg. Wyglądałam jak mały wieloryb, haha :D Ale powiem wam, że polepszyły mi się wtedy stosunki z rodziną i zaczęłam... być kurdę szczęśliwa. Potem schudłam do 55kg i tak się trzymam na wadze 55-58kg :) Chociaż teraz pewnie przytyję, ale będą to kilogramy pełne miłości <3
    Patrzcie jaka mi się historia życia zrobiła, haha :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomiar byl 0,27 ale w cm eiec jakby nie patrzeć 2,7mm.
    Dzieki za pocieszenie :-* dzwonilam do niego ale nie odebral a jak oddzwanial to prowadzilam. Porozmawialam z kolezanka ktora prowadzila u niego ciaze i takze powiedziala ze gdyby bylo cos nie tak to skierowalby mnie na dalsze badanie a podobno ma powazanie wsrod poloznych w szpitalu i jest dobrym lekarzem. Odpuscilam i przestalam sie przejmować. Jestem mloda, zadnych chorob genetycznych w rodzinie, wiec ryzyko choriby jest zapewne male a ten wynik to jak pewnie piszecie - zwiazany jest z wielkosvia dziecka.
    Dziekuje <3
    Quasha swietne spodnie i figura super! :) ja waze 66,6 diabelska liczba ale przytylam 1,2kg do tej pory..

ktosiowa, bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Ja myślę, że ramię Qashy nas myli...

Co do wagi... to ten tego.... Zaraz się załamię: ani ciąży ani wyglądu...

Ja mam wiele twarzy, haha. A każda zależy od tego, ile fotoszopa się użyje :)
    To jest ulubione zdjęcie mojego kolegi-fotografa:

A to jest w sumie najbardziej aktualne zdjęcie, bo tak sprzed 3 lat :)

Miałam taki "ostry" moment, zanim poznałam mojego Marcina :) Teraz wyglądam grzecznie i normalnie, ale okulary wciąż te same! :D
    Ale sama sobie zdjęć robić nie umiem, czoło mi mega wysokie wychodzi i nos na pół zdjęcia... Dlatego dopóki Kamil mi jakichś zdjęć nie zrobi to nie będę miała aktualnych :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:28

Madziulla, ktosiowa, Demsik, bita_smietana, Camille87, Corcula, emaj lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam pare zdjec z sesji moge wam pokazac.
    Qasha piekne zjdjecia!! faktycznie masz wiele twarzy

• Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    tez mam pare zdjec z sesji moge wam pokazac.
    Qasha piekne zjdjecia!! faktycznie masz wiele twarzy

Pokazuj, pokazuj! :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Pokazuj, pokazuj! :D

Dajcie mi chwile :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Dajcie mi chwile :)
    Czekamy z niecierpliwoscia;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcia usunięte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:02

Demsik, Arwi, bita_smietana, Camille87, Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beautiful;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    to sesje sprzed 3 czy 4 lat

Cudna masz fryzurę teraz <3 W ogóle super wyglądasz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:33

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha prosba usun z cytowanej wiadomosci fotki bo bede je potem kasowac :)

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:17

cl2sjfv.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci? ;) halo halo?! ;)
    na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he? ;) 163,5 cm!! :D
    Ed. doczytalam, emaj tez krasnal :D

super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem :)))))))
    Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
    Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:00

emaj lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Hej :) wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki :) teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie :) będzie lepiej to i pojawi się cud :)

Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowo :) niezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej :)
    Buziaki :)
    A ja tobie zycze bys jak najszybciej uporala sie z problemami zyciowymi.pewnie w gre wchodza dlugi-tez sie z tym kiedys borykalam ale wyszlismy powoli na prosta.powodzenia kochana i wroc do nas kiedy juz bedziesz na to gotowa.tule mocno

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok

Wysłany: 16 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Hej :) wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki :) teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie :) będzie lepiej to i pojawi się cud :)

Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowo :) niezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej :)
    Buziaki :)

karolka zycze szybkiego rozwiazania problemow i blyskawicznego wyjscia z kryzysu! najlatwiej jest wyjsc jak czlowiek upadnie na tzw. "dno". Wysylam duzo pozytywnej energii i pozytywnych mysli, niech wszystko ulozy sie tak, abys byla zadowolona i szczesliwa! :*

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci? ;) halo halo?! ;)
    na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he? ;) 163,5 cm!! :D

super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem :)))))))
    Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
    Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne! ;)
    Bita zawsze mozesz sobie kupic zerowki;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok

Wysłany: 16 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Bita zawsze mozesz sobie kupic zerowki;)

kupilam... ale widac, ze to zerowki :D juz dwoje ludzi mnie zapytalo "czemu nosisz zerowki"

mam odpowiedziec: "zeby wygladac mondsze?" :D

:D

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka Powodzenia zycze aby sie wszystko poukladali <3 i abts szybko tu wrocila!
    Dziewczyny pieknie wygladacie! Ja nue estawie swoich fotek jednak to ogolnodostepne forum wiec ten tego... ;)

Bita ja jestem przy kości haha jak do tej poru najwyzsza zadeklarowana waga :P

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne z Was babeczki :)

Karolka- powodzenia! Wyjdźcie na prostą i czekamy tu na Ciebie:)

Demsik- dobrze, że napisałaś, bo jak poczytałam o wymiarach dziewczyn to już wyciągałam sobie z japki pistacje, które zajadam:D U mnie 174 cm i 64,4 kg, także high five! :)

Quasha- ile kosztowały te Twoje portki? Fajowe! :)

Demsik lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png

Wysłany: 16 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na drugi trymestr, zeby zaczac sie znowu wiecej ruszac podobno w drugim trymestrze ma sie duzo energii..ja w pierwszym moglabym tylko spac i jesc :D

200.gif

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ