Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Qasha ale zmiana
fajny brzusio
ile masz wzrostu jesli mozna wiedziec ja warze 55 ale mam 173 wzrostu... wstyt sie przyznac ale prawie mam taki brzuszek jak ty-ciaze spożywcza hahaha pora sie wziasc za siebie
Ja mam ok 165-167cm wzrostuI ważyłam przed ciążą 58-60kg, teraz ok. 58 :d
Chodzielcem byłam tylko w liceum, bo w 1 LO ważyłam 48kg i nosiłam rozmiar XS. Wyglądałam fajnie, ale moje życie było... dziwne. Jak mi się nie podało jedzenia to nie jadłam. Liczyła się tylko nauka, pływanie i gry komputerowe. Jak się dowiedziałam o wadzie serca i o tym, że muszę rzucić pływanie... koniec świata. Zakaz całkowity wysiłku fizycznego + zaczęłam brać tabletki anty i w rok przytyłam do 65kg. Wyglądałam jak mały wieloryb, hahaAle powiem wam, że polepszyły mi się wtedy stosunki z rodziną i zaczęłam... być kurdę szczęśliwa. Potem schudłam do 55kg i tak się trzymam na wadze 55-58kg
Chociaż teraz pewnie przytyję, ale będą to kilogramy pełne miłości
Patrzcie jaka mi się historia życia zrobiła, hahaktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomiar byl 0,27 ale w cm eiec jakby nie patrzeć 2,7mm.
Dzieki za pocieszenie :-* dzwonilam do niego ale nie odebral a jak oddzwanial to prowadzilam. Porozmawialam z kolezanka ktora prowadzila u niego ciaze i takze powiedziala ze gdyby bylo cos nie tak to skierowalby mnie na dalsze badanie a podobno ma powazanie wsrod poloznych w szpitalu i jest dobrym lekarzem. Odpuscilam i przestalam sie przejmować. Jestem mloda, zadnych chorob genetycznych w rodzinie, wiec ryzyko choriby jest zapewne male a ten wynik to jak pewnie piszecie - zwiazany jest z wielkosvia dziecka.
Dziekuje
Quasha swietne spodnie i figura super!ja waze 66,6 diabelska liczba ale przytylam 1,2kg do tej pory..
ktosiowa, bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Ja myślę, że ramię Qashy nas myli...
Co do wagi... to ten tego.... Zaraz się załamię: ani ciąży ani wyglądu...
Ja mam wiele twarzy, haha. A każda zależy od tego, ile fotoszopa się użyje
To jest ulubione zdjęcie mojego kolegi-fotografa:
A to jest w sumie najbardziej aktualne zdjęcie, bo tak sprzed 3 lat
Miałam taki "ostry" moment, zanim poznałam mojego MarcinaTeraz wyglądam grzecznie i normalnie, ale okulary wciąż te same!
Ale sama sobie zdjęć robić nie umiem, czoło mi mega wysokie wychodzi i nos na pół zdjęcia... Dlatego dopóki Kamil mi jakichś zdjęć nie zrobi to nie będę miała aktualnychWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:28
Madziulla, ktosiowa, Demsik, bita_smietana, Camille87, Corcula, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci?
halo halo?!
na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he?163,5 cm!!
Ed. doczytalam, emaj tez krasnal
super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem))))))
Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:00
emaj lubi tę wiadomość
-
karolka22 wrote:Hej
wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki
teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie
będzie lepiej to i pojawi się cud
Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowoniezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej
BuziakiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
karolka22 wrote:Hej
wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki
teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie
będzie lepiej to i pojawi się cud
Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowoniezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej
Buziaki
karolka zycze szybkiego rozwiazania problemow i blyskawicznego wyjscia z kryzysu! najlatwiej jest wyjsc jak czlowiek upadnie na tzw. "dno". Wysylam duzo pozytywnej energii i pozytywnych mysli, niech wszystko ulozy sie tak, abys byla zadowolona i szczesliwa! :* -
bita_smietana wrote:jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci?
halo halo?!
na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he?163,5 cm!!
super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem))))))
Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne!Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyKarolka Powodzenia zycze aby sie wszystko poukladali
i abts szybko tu wrocila!
Dziewczyny pieknie wygladacie! Ja nue estawie swoich fotek jednak to ogolnodostepne forum wiec ten tego...
Bita ja jestem przy kości haha jak do tej poru najwyzsza zadeklarowana waga -
Piękne z Was babeczki
Karolka- powodzenia! Wyjdźcie na prostą i czekamy tu na Ciebie:)
Demsik- dobrze, że napisałaś, bo jak poczytałam o wymiarach dziewczyn to już wyciągałam sobie z japki pistacje, które zajadam:D U mnie 174 cm i 64,4 kg, także high five!
Quasha- ile kosztowały te Twoje portki? Fajowe!Demsik lubi tę wiadomość