Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Qasha ale zmiana :) fajny brzusio :) ile masz wzrostu jesli mozna wiedziec ja warze 55 ale mam 173 wzrostu... wstyt sie przyznac ale prawie mam taki brzuszek jak ty-ciaze spożywcza hahaha pora sie wziasc za siebie

Ja mam ok 165-167cm wzrostu :) I ważyłam przed ciążą 58-60kg, teraz ok. 58 :d
    Chodzielcem byłam tylko w liceum, bo w 1 LO ważyłam 48kg i nosiłam rozmiar XS. Wyglądałam fajnie, ale moje życie było... dziwne. Jak mi się nie podało jedzenia to nie jadłam. Liczyła się tylko nauka, pływanie i gry komputerowe. Jak się dowiedziałam o wadzie serca i o tym, że muszę rzucić pływanie... koniec świata. Zakaz całkowity wysiłku fizycznego + zaczęłam brać tabletki anty i w rok przytyłam do 65kg. Wyglądałam jak mały wieloryb, haha :D Ale powiem wam, że polepszyły mi się wtedy stosunki z rodziną i zaczęłam... być kurdę szczęśliwa. Potem schudłam do 55kg i tak się trzymam na wadze 55-58kg :) Chociaż teraz pewnie przytyję, ale będą to kilogramy pełne miłości <3
    Patrzcie jaka mi się historia życia zrobiła, haha :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomiar byl 0,27 ale w cm eiec jakby nie patrzeć 2,7mm.
    Dzieki za pocieszenie :-* dzwonilam do niego ale nie odebral a jak oddzwanial to prowadzilam. Porozmawialam z kolezanka ktora prowadzila u niego ciaze i takze powiedziala ze gdyby bylo cos nie tak to skierowalby mnie na dalsze badanie a podobno ma powazanie wsrod poloznych w szpitalu i jest dobrym lekarzem. Odpuscilam i przestalam sie przejmować. Jestem mloda, zadnych chorob genetycznych w rodzinie, wiec ryzyko choriby jest zapewne male a ten wynik to jak pewnie piszecie - zwiazany jest z wielkosvia dziecka.
    Dziekuje <3
    Quasha swietne spodnie i figura super! :) ja waze 66,6 diabelska liczba ale przytylam 1,2kg do tej pory..

ktosiowa, bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Ja myślę, że ramię Qashy nas myli...

Co do wagi... to ten tego.... Zaraz się załamię: ani ciąży ani wyglądu...

Ja mam wiele twarzy, haha. A każda zależy od tego, ile fotoszopa się użyje :)
    To jest ulubione zdjęcie mojego kolegi-fotografa:

A to jest w sumie najbardziej aktualne zdjęcie, bo tak sprzed 3 lat :)

Miałam taki "ostry" moment, zanim poznałam mojego Marcina :) Teraz wyglądam grzecznie i normalnie, ale okulary wciąż te same! :D
    Ale sama sobie zdjęć robić nie umiem, czoło mi mega wysokie wychodzi i nos na pół zdjęcia... Dlatego dopóki Kamil mi jakichś zdjęć nie zrobi to nie będę miała aktualnych :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:28

Madziulla, ktosiowa, Demsik, bita_smietana, Camille87, Corcula, emaj lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam pare zdjec z sesji moge wam pokazac.
    Qasha piekne zjdjecia!! faktycznie masz wiele twarzy

• Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    tez mam pare zdjec z sesji moge wam pokazac.
    Qasha piekne zjdjecia!! faktycznie masz wiele twarzy

Pokazuj, pokazuj! :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Pokazuj, pokazuj! :D

Dajcie mi chwile :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Dajcie mi chwile :)
    Czekamy z niecierpliwoscia;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcia usunięte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:02

Demsik, Arwi, bita_smietana, Camille87, Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beautiful;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    to sesje sprzed 3 czy 4 lat

Cudna masz fryzurę teraz <3 W ogóle super wyglądasz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:33

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha prosba usun z cytowanej wiadomosci fotki bo bede je potem kasowac :)

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:17

cl2sjfv.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci? ;) halo halo?! ;)
    na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he? ;) 163,5 cm!! :D
    Ed. doczytalam, emaj tez krasnal :D

super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem :)))))))
    Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
    Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:00

emaj lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Hej :) wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki :) teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie :) będzie lepiej to i pojawi się cud :)

Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowo :) niezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej :)
    Buziaki :)
    A ja tobie zycze bys jak najszybciej uporala sie z problemami zyciowymi.pewnie w gre wchodza dlugi-tez sie z tym kiedys borykalam ale wyszlismy powoli na prosta.powodzenia kochana i wroc do nas kiedy juz bedziesz na to gotowa.tule mocno

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok

Wysłany: 16 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Hej :) wpadłam się pożegnać. Mieliśmy dać sobie czas do końca roku, wyszło inaczej. Trochę nam że stelazem ostatnio nie po drodze, mamy mały kryzys małżeński-finansowy. Miał być drugi cykl z clo, nie będzie, nie biorę leków, a bez nich nie ma co liczyć na owu a tym samym i na ciążę.. może kiedyś spróbujemy jeszcze raz. Teraz czas na wyjście na prostą pod każdym względem. Będę zaglądać i oglądać waszych dziedziców i dziedziczki :) teraz jednak nie jest mój czas i myślę że przez to jeszcze się nie doczekałam ciąży bo przytłacza mnie nasze ciągle kiepskie położenie :) będzie lepiej to i pojawi się cud :)

Trzymajcie cię ciepło i rodzinnie zdrowo :) niezaciazonym życzę szybkiej ciazuni nie tylko spożywczej :)
    Buziaki :)

karolka zycze szybkiego rozwiazania problemow i blyskawicznego wyjscia z kryzysu! najlatwiej jest wyjsc jak czlowiek upadnie na tzw. "dno". Wysylam duzo pozytywnej energii i pozytywnych mysli, niech wszystko ulozy sie tak, abys byla zadowolona i szczesliwa! :*

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    jezuniu same chude laski tutaj, czy jest tu jakas babeczka przy kosci? ;) halo halo?! ;)
    na dodatek same top madl - czy jest tu moze jakis krasnal? zeby mi bylo razniej? he? ;) 163,5 cm!! :D

super zdjecia z sesji macie! fajnie zobaczyc kto sie kryje za nickiem :)))))))
    Ed. Madziulla - masz teraz idealna fryzurke, bardzo twarzowa!
    Ed1. luuubie twoje okulary Quasha, ja niestety mam dobry wzrok i nie moge nosic okularow a szkoda - mam wrazenie, ze okulary dodaja inteligencji ....a no i nosze okulary ale tylko sloneczne! ;)
    Bita zawsze mozesz sobie kupic zerowki;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok

Wysłany: 16 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Bita zawsze mozesz sobie kupic zerowki;)

kupilam... ale widac, ze to zerowki :D juz dwoje ludzi mnie zapytalo "czemu nosisz zerowki"

mam odpowiedziec: "zeby wygladac mondsze?" :D

:D

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka Powodzenia zycze aby sie wszystko poukladali <3 i abts szybko tu wrocila!
    Dziewczyny pieknie wygladacie! Ja nue estawie swoich fotek jednak to ogolnodostepne forum wiec ten tego... ;)

Bita ja jestem przy kości haha jak do tej poru najwyzsza zadeklarowana waga :P

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne z Was babeczki :)

Karolka- powodzenia! Wyjdźcie na prostą i czekamy tu na Ciebie:)

Demsik- dobrze, że napisałaś, bo jak poczytałam o wymiarach dziewczyn to już wyciągałam sobie z japki pistacje, które zajadam:D U mnie 174 cm i 64,4 kg, także high five! :)

Quasha- ile kosztowały te Twoje portki? Fajowe! :)

Demsik lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png

Wysłany: 16 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na drugi trymestr, zeby zaczac sie znowu wiecej ruszac podobno w drugim trymestrze ma sie duzo energii..ja w pierwszym moglabym tylko spac i jesc :D

200.gif

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ