Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja z wysokich, 173cm;) z wagą różnie, koło 60 w zaleznosci jak czesto dupe ruszam;D
Piekne dziewczyny jestescie;) ja tez mam troche fotek, ostatnia sesja z treningu na koniach, moj stelaz uwielbia lazic za mna z aparatem, no ale ze forum takie ogolnodostepne to raczej jak ktoras bedzie chciala to na priv:P
Karolka22 trzymam za CIebie i stelaża kciuki, czasem tak jak Smietana pisze trzeba uderzyc o dno, tez mialam kryzys w malzenstwie ogromny, po drugim poronieniu, myslalam ze to koniec naszego zwiazku, udalo sie wyjsc na prosta i teraz mam wrazenie ze jestesmy silniejsi;) wiec zycze Wam tego samego:*Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Karolczyk wrote:
Quasha- ile kosztowały te Twoje portki? Fajowe!
170zł, ale warto było, bo są świetneMoże na zdjęciach nie widać aż tak, ale mają super materiał i są bardzo miękkie, ale nie są cienkie jak np. legginsy
bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
Paolala - ja kazdej wysokiej zazdroszcze!!! takze Twoje 173 - piekny wzrost!
daj mi te 3 cm - mialabym wtedy dluuuuzsze nogi
ja tez moge pokazac twarz ale nie na forum
wymianka fb zawsze spoko
Ed. przypomnialo mi sie, ze marcusia pytala sie o kozaki na wieksze lydki - tez takie mam i najfajniejsze kozaki maja w espricie, trzeba zamawiac online (albo esprit.eu albo zalando.pl ), niektore modely wisza mi w lydkachwiec to sa buty na najprawdziwsze niemieckie dziewczeta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:46
-
bita_smietana wrote:kupilam... ale widac, ze to zerowki
juz dwoje ludzi mnie zapytalo "czemu nosisz zerowki"
mam odpowiedziec: "zeby wygladac mondsze?"
bita_smietana, Arwi, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Karolczyk wrote:Piękne z Was babeczki
Karolka- powodzenia! Wyjdźcie na prostą i czekamy tu na Ciebie:)
Demsik- dobrze, że napisałaś, bo jak poczytałam o wymiarach dziewczyn to już wyciągałam sobie z japki pistacje, które zajadam:D U mnie 174 cm i 64,4 kg, także high five!
Quasha- ile kosztowały te Twoje portki? Fajowe!bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Smietana oddałabym Ci nawet 10cm jak chcesz;) zawsze mi sie marzylo 165cm;]
Corcula jak masz kg nadmiarowe ktore idą na 100% w cycki to biore;)bita_smietana lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra na rękach to będzie problem, ale jak stane na głowie to też powinno leciec w dół
edit: Madziulla priv:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:38
bita_smietana lubi tę wiadomość
ZakreconaŻona wrote:Madzia, jaka laska!
Ja mam 183cm wzrostu - chetna jakas na cm?
O wadze nie pisze bo tablet w pol peknie jak sie na nim to wyswietli....ale oddam max 10kg
ja biore cm!!!! ja ja ja !!!!!
Demsik, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Ja mam około 173cm wzrostu i 65 kg wagi , także ten... oddam z 5 kg jakby któraś była chętna
centymetrów nie oddaję chyba ,że te w tali
Edit : tez prywatnie mogę wymienić się fotkami , nie mam za "świeżych"wszystkie takie co kg albo więcej albo mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:51
Demsik, Madziulla, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ja mam 175 i 62 kg przed ciążą (teraz nie wiem ile) i wszyscy mi mówią, że jestem szczupła, sama też się dobrze czuję w swoim ciele. Także waga nie zawsze odzwierciedla stan faktyczny
Z resztą mięśnie też są cięższe niż tłuszcz. Więc ja na wagę rzadko patrzę
Teraz tylko u gina w gabinecie.
Same modelki tu mamyMnie się też kiedyś zdarzył epizod, na moim panieńskim w klubie był konkurs, wybierali dziewczyny, które mogły brać udział w sesji w gazecie
I wybrali mnie, później był drugi etap i też się dostałam
Ale to nie dla mnie - sesja sama w sobie była fajna, ale to całe towarzystwo modelek, fotografów, stylistek - sami warszawscy hipsterzy
Karolka, szczęścia życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:57
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny