Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
bita_smietana wrote:Hej plodzie Qashy! Moja tez od wczoraj jest plodem
co za awans
ojejku, Arwi, bita_smietana, emaj, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
bita_smietana wrote:Hej plodzie Qashy! Moja tez od wczoraj jest plodem
co za awans
Wg usg mój jest płodem od piątkuBo na usg jest o 3 dni starszy i jak nadal będzie tak rosnąć to po prenatalnych przerzucimy się na liczenie wg OM, a nie owu
bita_smietana, Demsik, Morwa lubią tę wiadomość
-
hehe, fajnie sie Was czyta. Wczoraj nie miałam jak pisać więc tylko do tematu Wagi nadmienię ze rok temu o tej porze ważyłam jakies 81kg przy wzroście 160! (ale to był 9 miesiąc ciaży
) W pierwszej ciąży przytyłam 24kg!!! Ale wszystko pięknie udało się zrzucić i dzis na wadze było dokładnie 54,4kg
Jestem jakieś -3,5 kg do wagi sprzed pierwszej ciąży
Mam jednak nadzieję że teraz tak się nie roztyje
Arwi, ktosiowa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Hahahah Morwa tak naprawde mam na imie Henryk i mam 65 lat, lekka nadwaga (lubie piwko) !
wyslalam zaproszenie - i tak jak pisalam sliczna jestes
milego dnia laski, ja wlasnie stoje w korku - pierwszy dzien w nowej pracy bede spozniona - nie no bosko - a za miesiac kolejna bomba - ciazunia
Henryk też chce Twoje fotki, albo Twojego fb:D
Zgadzam sie z Smietana, sliczna Morwa;) to jak ja tez jestem chociaz troche dobra to też chce Twojego fb Morwa;) od pozostalych dziewczyn tez:]
Andzie pieknie gratulacje;)
melduje ze z rana wysikalam jedną dorodną kreche;) a wiec 10 dni po pregnylu juz go nie ma w organizmie;)
edit: Magdziunia cierpliwa jestes;) a myslalam ze ja jestem cierpliwa bo testuje dopiero w dniu spodziewanego ridża:PWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 08:55
bita_smietana, Corcula, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolala ja z checia ale nie wysylam danych przez belly wiec musisz mi dac wskazowki jak. ciebie znalezc na fejsie! Jak cos to ja nurkuje na profilowym
Morwa jeszcze nie zaakceptowalas mojego zaproszenia, moja pieknosc ciebie odstraszyla? Hahahhahah
jestem w pracy, chce mi sie spacna sniadanie jadlam bulke z salami - szef sie dziwnie patrzyl - okazalo sie, ze jest wegetarianinem
kuwa ja to mam dzisiaj szczescie
Ed. przykro mi paolalaale 10dpo nie kazdemu wychodzi test przeciez, mi nie wyszedl nigdy a 11dpo juz bylo pregnant
jak nie teraz to w masteonym miesiacu! obiecuje!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 10:37
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok, nasza grupa nazywa sie
Tak dla odmiany
Na razie dolaczylam mojego meza ktory nue korzysta z fb ale ma konto bo do utworzenia grupy byl ktos potrzebny.
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Ok, nasza grupa nazywa sie
Tak dla odmiany
Na razie dolaczylam mojego meza ktory nue korzysta z fb ale ma konto bo do utworzenia grupy byl ktos potrzebny.
jak moge znaleźć grupe na fb? -
nick nieaktualny
-
Uznalam, ze latwiej wtedy pojdzie nam ze zdjeciami
Ale oczywiscie feel free.
Jak dla mnie moze poslyzyc wylacznie jako latwiejszy sposob do obejrzenia i wymienienia sie paszczami. Kto chce to sie po zaprasza do znajomych a grupe mozemy potem usunacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny