Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Nie wyszukuje mi tej grupy
https://www.facebook.com/groups/1283917781649978/
Zmienilabym ja na tajna, zeby nikt spoza grupy nie mial dostepu do listy członków. Tylko wtedy nie znajdziecie je same tylko ja bede mogla Was dodac.
Edit:
Zmienione, wiec jesli ktos chce dolaczyc piszcie do mnie albo do Madziulla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 11:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, super, że jest grupa. I lepiej, że tajna
Wrzucę Wam tam zdjęcie mojego brzucha
Muszę Was najpierw dodać do przyjaciółek, żeby móc napisać pw z prośbą o przyjęcie ...
Ej ej, tylko może przyjmujmy tylko zaufane osoby, dobra?Takie, które się trochę tu udzielają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 11:50
Madziulla lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem za pisaniem tutaj, a wrzucaniem fotek czy pisaniem o jakichś tajnych sprawach na fb
Corcula lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnydziewczyny znacie moze jakis mega prosty przepis na ciasto z brzoskwiniami z bardzo mala iloscia cukru albo najlepiej bez cukru? albo z innym ekonomicznym cenowo slodzidlem zdrowym? ksylitol odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 13:07
-
Hej hallo! Siedzę u fryzjera i patrze jak czupryne pierworodnego obcinaja. No kawaler mi się już robi. Ehhhhh....ale czas zasuwa....
Poza tym gratulki nowych awansów ciążowych, płody górą!!!
A co to za fejsowe spiskowanie?bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:dziewczyny znacie moze jakis mega prosty przepis na ciasto z brzoskwiniami z bardzo mala iloscia cukru albo najlepiej bez cukru? albo z innym ekonomicznym cenowo slodzidlem zdrowym? ksylitol odpada
w weekend zrobiłam kakaowy biszkopt przełożony kremem a na wierzch masa krowkowa i słonecznik. PoezjaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 13:17
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Hej hallo! Siedzę u fryzjera i patrze jak czupryne pierworodnego obcinaja. No kawaler mi się już robi. Ehhhhh....ale czas zasuwa....
Poza tym gratulki nowych awansów ciążowych, płody górą!!!
A co to za fejsowe spiskowanie?
a taka grupka powstala zeby fotki wrzucaczapraszamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny