Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Morwa dajesz na priva
Paolala wrote:Morwa ja też chce, jutro wyślę swoje;) bo już z tel pisze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:54
-
bita_smietana wrote:Na czym polega wymiana zdjec na privie? Zaczofana jestem
nie latwiej fb?
Zdjęcia wysyłać tez potrafisz ,więc problemu nie maja korzystam z fotoszok.pl , albo iv.pl
Lepiej wysłać tam wiadomości na privie niż tutaj ,bo tu to masa ludzi podgląda, a tam to tylko jak forum szwankuje można podglądać wiadomości innychja wiadomości kasuję,więc moich nikt czytać nie będzie :p
edit:
Bita wysłałam Ci linka do mnie na Facebooku na privie, bo Ty dobra kobieta jesteś :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 23:27
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny w sobotę miałam jednak wyniki bety:
13.10- 11,8
15.10- 61,8
nie wiem czy dzisiaj też robić, kreska na teście ciemnieje z każdym dniem, chociaż dzisiaj dopiero 14dpo u mnie hm....ojejku, ktosiowa, Madziulla, Arwi, Corcula, bita_smietana, Demsik, Kjopa3, Paolala, mitonia, marzusiax, kate55, pepsunieczka, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaandzia wrote:hej dziewczyny w sobotę miałam jednak wyniki bety:
13.10- 11,8
15.10- 61,8
nie wiem czy dzisiaj też robić, kreska na teście ciemnieje z każdym dniem, chociaż dzisiaj dopiero 14dpo u mnie hm....brawo !
bita_smietana, mitonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajj, gratuluję nowych ciążuni
A u mnie dziś na belly taka wiadomość:
Gratulacje! To mały krok na przód.
Minął okres największego zagrożenia utraty ciąży. Zakończyło się krytyczne stadium rozwoju Twojego dziecka.
Twoje dziecko w terminologii medycznej będzie teraz nazywane płodem, a nie zarodkiem.ktosiowa, Karolczyk, Corcula, bita_smietana, Demsik, Paolala, mitonia, pepsunieczka, ZakreconaŻona, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
Hahahah Morwa tak naprawde mam na imie Henryk i mam 65 lat, lekka nadwaga (lubie piwko) !
wyslalam zaproszenie - i tak jak pisalam sliczna jestes
milego dnia laski, ja wlasnie stoje w korku - pierwszy dzien w nowej pracy bede spozniona - nie no bosko - a za miesiac kolejna bomba - ciazuniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 08:16
ojejku, ktosiowa, Paolala, pepsunieczka, Jagah, Morwa lubią tę wiadomość
-
ktosiowa sorry ale jezeli sie staracie to staracie, walnij focha, opieprz, a potem wytlumacz
(i jak da rade naciagnij w czasie trwania focha na jaks bkuzke z zary)
Tezymaj sie i atakuj dzisiaj meza
Ed. literowki ale trzesie w autobusie
Es1. ktos sie spierdzial w autobusie kuwa macWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 08:08
Demsik, ktosiowa, Kjopa3, Paolala, Corcula, mitonia, Arwi, marzusiax, pepsunieczka, emaj, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny