Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz muszę częściej tak leżeć z ręką na brzuchu
Suuuper, nie mogę się doczekać momentu, jak te ruchy będę czuć codziennie
A co do Abby - może jej to pomożeJa też w ciężkich chwilach wolałam nie wchodzić na forum. Mam tylko nadzieję, że niedługo do nas wróci z wesołymi nowinami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:07
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Skoro dla abby to lepsze rozwiazanie to niech tak bedzie i na pewno wroci do nas z nowa werwa gdy tylko bedzie na to gotowa.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
bita_smietana wrote:Paolala ja z checia ale nie wysylam danych przez belly wiec musisz mi dac wskazowki jak. ciebie znalezc na fejsie! Jak cos to ja nurkuje na profilowym
Ed. przykro mi paolalaale 10dpo nie kazdemu wychodzi test przeciez, mi nie wyszedl nigdy a 11dpo juz bylo pregnant
jak nie teraz to w masteonym miesiacu! obiecuje!!!
Śmietana zaraz wysle Ci zaproszenie do przyjaciolek, a pozniej linka do mego fb;) haha to bedzie wskazowka jak mnie znalezc:P
ediT: o jjaaa ja juz CIe mam w przyjaciolkach
ALe ja nie sikalam dzisiaj zeby wysikac dzisiaj dwie krechy;) u mnie dopiero jakies 7-8dpo;) a 10 dzien po przyjeciu pregnylu, chcialam zobaczyc czy pregnyl jeszcze sie utrzymuje w organizmie;) ja to zawsze testuje w terminie Ridza;) ale masz racje nie teraz to nast razem;)
ale tutaj facebookoowo sie zrobilo:P tylko nie ucieknijcie na te tajną grupe fb
Zakrecona trzymam kciuki mocno:*
tez mam nadzieje ze Abby wroci z dobrymi nowinami, tez mialam czas odpoczynku od forum!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:22
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj ale bez jaj z tym fb! Ja fejsa nie mam i dobrze mi z tym, ale nie chciałabym szukać nowego forum bo się wszyscy przenoszą gdzieś indziej
Dobrze mnie tu z Wami chociaż jak mam słabszy moment to fioletowej strony unikam jak ognia (mam nadzieję, że zrozumiecie..) Wolę tak niż siać niepotrzebny i nieprzyjemny ferment jak to się ostatnio dzieje tu i ówdzie. Aczkolwiek rozumiem Wasze podejście do ukrywania paszczy bo moja też jest super tajnano raptem Madzia widziała jak moja straszna japa wygląda
Paolala czy testujesz ze mną w weekend czy planujesz szybciej kolejny raz potwórzyć test tym razem z 2 kreskami?
ktosiowa, bita_smietana, ojejku, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Ej ale bez jaj z tym fb! Ja fejsa nie mam i dobrze mi z tym, ale nie chciałabym szukać nowego forum bo się wszyscy przenoszą gdzieś indziej
Dobrze mnie tu z Wami chociaż jak mam słabszy moment to fioletowej strony unikam jak ognia (mam nadzieję, że zrozumiecie..) Wolę tak niż siać niepotrzebny i nieprzyjemny ferment jak to się ostatnio dzieje tu i ówdzie. Aczkolwiek rozumiem Wasze podejście do ukrywania paszczy bo moja też jest super tajnano raptem Madzia widziała jak moja straszna japa wygląda
Paolala czy testujesz ze mną w weekend czy planujesz szybciej kolejny raz potwórzyć test tym razem z 2 kreskami?
ja testowalam dzisiaj zobaczyc czy pregnyl jeszcze sie utrzymuje, dzisiaj to zdecydowanie za wczesnie by bylo na cionrzunie;) a nawet nie myslalam kiedy testowac, w weekend to za wczesnie, moze kolo wtorku za tydzien jak cos;) chociaz ja tam nie wierze w dobrą jakość mojej owulacji w tym cyklu;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ja też tu zostaję! Po prostu nie chciałam świecić swoim ciałem
i twarzą na ogólnodostępnym forum. Dziś na fb wstawiłam zdjęcie brzucha, jeśli ktoś ma ochotę, to mogę tez tu na pw wysłać
ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Ja też tu zostaję! Po prostu nie chciałam świecić swoim ciałem
i twarzą na ogólnodostępnym forum. Dziś na fb wstawiłam zdjęcie brzucha, jeśli ktoś ma ochotę, to mogę tez tu na pw wysłać
mam nadzieję, że zadziała to zarodkopędnie na mnie i moja macica ugości kropka na 9 mc
Ed. Która ma ochotę na krem ziemniaczany z wędzonym boczkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:09
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Tak tak, fb to tylko i wylacznie dodatek a nie zamiennik. Zostajemy tu
.
Od kilku nocy strasznie bola mnie cycki. Ale tylko w nocy i to do tego stopnia, ze ten bol mnie budzi.bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny