Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Czy któraś z Was choruje na astmę? Pytam, bo niestety zaczęły mi się duszności i nie wiem co mogę zażywać.
-
Ja mam astmę , biorę wziewnie glikokortykosteroidy, dokładnie biorę to :
Konsultowałam nie raz z lekarzem i w ciąży też będę na tym jechać ,bo to działa miejscowo, a lepsze leki o działaniu miejscowym niż niedotlenienie matki
Edit: biorę to codziennie , bo moją astmę wywołują kurzu roztocza, które są niestety wszędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 22:22
-
nick nieaktualnyboszzz Dziewczyny, przecież dzisiaj jest impreza pożegnalna mojego pierwszego trymestru !!
uchlejcie się do woli, która może to winem, która nie może to sokiem, ja idę smażyć frytki, będziemy jeść z majonezem bleeee
Morwa, Arwi, Ania-nowa, pepsunieczka, emaj, Corcula, Impresja, Jagah, ktosiowa, bita_smietana, Kjopa3, Demsik, kate55, Blondik, Camille87, Paolala lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Czytałam że można ventolin i tym się póki co ratuje. Przed ciążą zazywalam asaris, ale nie wiem czy dalej mogę. Problem w tym, że do alergologa idę dopiero 16 listopada:(
-
Ania-nowa wrote:Zadzwonię i zapytam
-
Morwa wrote:Ania z tego co czytam to jest podobnie jak w moim przypadku z tym Twoim lekiem, więc jak jest konieczność (stan astmy się zaostrza) to ja bym się ratowała właśnie tym asarisem, a tamten drugi brała jak astma "aż tak nie dokucza", ale ja się na tym niestety nie znam ,więc koniecznie skonsultuj swój przypadek z lekarzem. Bo każda z nas jest inna i każdej z nas astma jest w innym zaawansowanowaniu i z innych przyczyn nas dotyka .
-
Dziewczyny mam napad paniki. Boję się jednocześnie że jestem w ciąży i że w niej nie jestem. Jutro z samego rana robię test. Chociaż nie wiem czy chce hehhee. Kurcze też tak macie? Strach i panika nie wiadomo o co.
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Magdziunia12 wrote:Dziewczyny mam napad paniki. Boję się jednocześnie że jestem w ciąży i że w niej nie jestem. Jutro z samego rana robię test. Chociaż nie wiem czy chce hehhee. Kurcze też tak macie? Strach i panika nie wiadomo o co.
Witaj w klubie. To zupelnie normalne. Takze LWD. Zawsze w takiej sytuacji polecam cofniecie sie w czasie. Skoro wcześniej tyle dni/tygodni, pod wplywem roznych nastrojow chcialas dzidzie to jest to przemyslana decyzja
. Zaufaj sobie.
Magdziunia12, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżeeeeeem dobryyyyy
Seksualne niebezpieczne mam nadzieje, ze okres posuchy minie Wam w miare bezbolesnie i doczekacie sie swoich pytongow
Ojejku i Corcula witajcie w 2 trymestrzeoby był tym najlepszym (tak mówią
)
Ja dostałam znak "z góry", że czas najwyższy przejść na dietę - cukierasek mordoklejek pozbawił mnie połowy zębaczas wrócić do randek z dentystką. Także jestem tym dobrym przykładem, że cukierki w nadmiarze szkodzą
Miłego dnia
Corcula, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość