Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziunia12 wrote:Dziewczyny mam napad paniki. Boję się jednocześnie że jestem w ciąży i że w niej nie jestem. Jutro z samego rana robię test. Chociaż nie wiem czy chce hehhee. Kurcze też tak macie? Strach i panika nie wiadomo o co.
I też chcę sexuojejku, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Czytam Was na bieżąco, ale z telefonu to kiepski podgląd na foteczki, więc będę Was odkrywać dopiero w przyszłym tygodniu
Byłam dziś upuscic krew ma tarczyce, myślałam też o glukozie, a tutaj zonk- badanie ze skierowaniem, bo lekarz ustala dawkę.
I ja sięgam nieba, mam 175a waga fajna, powoli wracam do stanu przed wymiotami, okrągłe 56kg
Muszę kupić większy stanik i majtki, bo tylko cycki puchna i poslady
Witam też nowe koleżanki, i gratuluje kolejnych ciąży na pokładzie wiecznego luzubita_smietana, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
-
a ja nierozruszana i po ostatnim weekendzie do tej pory mnie miesnie bola wiec mi ten teges sexu wystarczy
ojejku jejku i Corcula drugi trymestr! woooooow! iha iha gratuluje!!!!!!
tu wstawiam gifa, gdzie seksowny gosciu oblewa sie majonezem (?!) hahaha (nalezy ruszyc wyobraznia)
9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy
ojejku, Corcula, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Jagah kocie
muaaaaa muaaaaaa muaaaaa
Ed. ciesze sie, ze przytylas bo to niespraqiedliwe ze chuda i wysoka!!!!hahahhaah jestem jak najlepsza kolezanka co?
a tak serio rozumiem, ze pawie poszly w sina dal?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:39
ojejku, Jagah lubią tę wiadomość
-
Ojejku nooo to wkraczamy na nowa droge zycia
.
Idszyfruj mi kochana co mamy za info pod tymi serduszkami?
Magdziunia targaja nami rozne emocje i 99,9% z nich jest norma
Zakrecona wspolczuje tego zeba, tez musze sie wybrac.
-
Bita - nie no, z Tobą to w ogień mogę skakać
Mam jeszcze trudne chwile, głównie wieczory. Wielu rzeczy nie mogę zjeść ani nawet popatrzeć, to trochę boli jak trzeba wyjść z kuchni, a dziecko zajada się polskimi smakami
Zresztą do teraz noszę w torebce zestaw ratunkowy, czyli woreczki foliowe i nawilzane chusteczki i kartkę ze swoimi danymi i telefonem do Męża, bo ostatnio zrobiłam się zielona w sklepie, i było nie wesoło.
Liczę na wystrzal energii w drugim trymestrzeWciąż marzy mi się kosmiczna porcja lodów z galaretka i bitą śmietaną
Edit
ZakreconaZona - kolejny znak ode mnie! Ns początku lipca wyleczylam ostatniego zęba z mikrodziura, a w połowie sierpnia była ciążunia, więc spiesz się do dentystyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:56
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy
Koty mają 9 żyć, więc każdego dnia sraczka znienacka
Weź stoperan, a przed wizytą słodkiego cukierka to się Krecidupka ożywi
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Corcula i ojejku gratulacje drugiego trymestru! Dołączę do was za 2 tygodnie
Na razie melduję się w 12 tygodniu
Do prenatalnych jeszcze "tylko" 6 dni
A na dzisiaj na obiad mam obiecane frytki, nie mogę się doczekać
Po wczorajszym plamieniu dzisiaj zostaję w łóżku i odpoczywamCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo!!! ja tez mialam isc do dentysty dzisiaj i odmowialm bo gardlo mnie boli...brakuje jeszcze zebym chora byla... chyba pozamiatane w tym cyklu...
no wlasnie zapomnialam pogratulowac Corculi i Ojejku 2 trymestru!!! gratki! ale ten czas zasowa!!
Kto ma jeszcze ochote dolaczyc do nas na fb - pomocnicza strone do wrzucania fotek to zapraszamy!! pisac do mnie lub Corculi PS: Grupa jest tajna -
Magdziunia12 wrote:Test negatywny
Ojejku i corcyla gratulki.
Dolaczam z quasha za dwa tyg.znowu bedzie impra;)))Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/
-
aaandzia wrote:dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/
Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było.
ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..
w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^ -
Pianistka wrote:Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było.
ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..
w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^
dzieki za odpowiedź i ja też często mam anginy ropne jak tylko coś mnie złapie to od razu na gardło, ale nigdy nie przyglądałam się migdałkom kiedy jestem zdrowa i to mnnie przeraziło, a tym bardziej jak zaczełam szperać w internecie;p też jestem ciekawa, dam znać jak coś;*Pianistka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem znowu poczułam na dłoni "pyknięcie"
Także chyba się zaczyna
Corcula, Ojejku, super, że już II trymestr ! Mi minął ten największy strach po tej magicznej dacie
Morwa, a jak się czujesz po laparoskopii? Szybko doszłaś do siebie?
Żona, współczuję sytuacji z zębem... Mój tż ukruszył sobie jedynkę na pizzy - serio, nie wiem, jakim cudemAle to też był znak z niebios
Magdziunia, przykro miCorcula, Morwa, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc