X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Dziewczyny mam napad paniki. Boję się jednocześnie że jestem w ciąży i że w niej nie jestem. Jutro z samego rana robię test. Chociaż nie wiem czy chce hehhee. Kurcze też tak macie? Strach i panika nie wiadomo o co.
    Ja też tak mam :D

I też chcę sexu :D

ojejku, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was na bieżąco, ale z telefonu to kiepski podgląd na foteczki, więc będę Was odkrywać dopiero w przyszłym tygodniu ;)

Byłam dziś upuscic krew ma tarczyce, myślałam też o glukozie, a tutaj zonk- badanie ze skierowaniem, bo lekarz ustala dawkę.

I ja sięgam nieba, mam 175 :) a waga fajna, powoli wracam do stanu przed wymiotami, okrągłe 56kg :) Muszę kupić większy stanik i majtki, bo tylko cycki puchna i poslady :D

Witam też nowe koleżanki, i gratuluje kolejnych ciąży na pokładzie wiecznego luzu ;)

bita_smietana, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nierozruszana i po ostatnim weekendzie do tej pory mnie miesnie bola wiec mi ten teges sexu wystarczy :D

ojejku jejku i Corcula drugi trymestr! woooooow! iha iha gratuluje!!!!!! B-)

tu wstawiam gifa, gdzie seksowny gosciu oblewa sie majonezem (?!) hahaha (nalezy ruszyc wyobraznia :D )

9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy :D

ojejku, Corcula, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah kocie <3 muaaaaa muaaaaaa muaaaaa

Ed. ciesze sie, ze przytylas bo to niespraqiedliwe ze chuda i wysoka!!!! :D hahahhaah jestem jak najlepsza kolezanka co? :D a tak serio rozumiem, ze pawie poszly w sina dal? B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:39

ojejku, Jagah lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku nooo to wkraczamy na nowa droge zycia :D.
    Idszyfruj mi kochana co mamy za info pod tymi serduszkami?

Magdziunia targaja nami rozne emocje i 99,9% z nich jest norma :)

Zakrecona wspolczuje tego zeba, tez musze sie wybrac.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita - nie no, z Tobą to w ogień mogę skakać ;) Mam jeszcze trudne chwile, głównie wieczory. Wielu rzeczy nie mogę zjeść ani nawet popatrzeć, to trochę boli jak trzeba wyjść z kuchni, a dziecko zajada się polskimi smakami ;) Zresztą do teraz noszę w torebce zestaw ratunkowy, czyli woreczki foliowe i nawilzane chusteczki i kartkę ze swoimi danymi i telefonem do Męża, bo ostatnio zrobiłam się zielona w sklepie, i było nie wesoło.

Liczę na wystrzal energii w drugim trymestrze ;) Wciąż marzy mi się kosmiczna porcja lodów z galaretka i bitą śmietaną ;)

Edit
    ZakreconaZona - kolejny znak ode mnie! Ns początku lipca wyleczylam ostatniego zęba z mikrodziura, a w połowie sierpnia była ciążunia, więc spiesz się do dentysty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:56

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy :D
    Wiedzialam, że masz coś z kota ;) Koty mają 9 żyć, więc każdego dnia sraczka znienacka :D Weź stoperan, a przed wizytą słodkiego cukierka to się Krecidupka ożywi ;)

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah kurcze ja od maja do września co miesiąc coś robiłam z zębami, żeby na dziedzica być gotową a tu taki psikus. Ale w środę randka z denti.

Jagah lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula i ojejku gratulacje drugiego trymestru! Dołączę do was za 2 tygodnie :D Na razie melduję się w 12 tygodniu :D Do prenatalnych jeszcze "tylko" 6 dni :D

A na dzisiaj na obiad mam obiecane frytki, nie mogę się doczekać :)
    Po wczorajszym plamieniu dzisiaj zostaję w łóżku i odpoczywam :)

Corcula lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!!! ja tez mialam isc do dentysty dzisiaj i odmowialm bo gardlo mnie boli...brakuje jeszcze zebym chora byla... chyba pozamiatane w tym cyklu... :(

no wlasnie zapomnialam pogratulowac Corculi i Ojejku 2 trymestru!!! gratki! ale ten czas zasowa!!

Kto ma jeszcze ochote dolaczyc do nas na fb - pomocnicza strone do wrzucania fotek to zapraszamy!! pisac do mnie lub Corculi PS: Grupa jest tajna

• Magdziunia12 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    32dc przy cyklach 28dniowych

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png

Wysłany: 18 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Test negatywny
    Nie lubie stanowczo mowie nie.
    Ojejku i corcyla gratulki.
    Dolaczam z quasha za dwa tyg.znowu bedzie impra;)))

Madziulla lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Test negatywny
    Ale malpy nie mam? Mam nadzieje, ze nic straconego.

Wczoraj bylam w kinie na "dziewczyna z pociagu". No zajebisty film!

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png

Wysłany: 18 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ dalej nie ma

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    @ dalej nie ma

A jaki test robiłaś? Jak jakiegoś allegrowicza to się dziwię :D Żółty bobo test z rossmana polecam, mi wykrył ciążunię przy becie niecałe 40 :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/

Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
    A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było. ;)
    ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..

w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
    A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było. ;)
    ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..

w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^

dzieki za odpowiedź i ja też często mam anginy ropne jak tylko coś mnie złapie to od razu na gardło, ale nigdy nie przyglądałam się migdałkom kiedy jestem zdrowa i to mnnie przeraziło, a tym bardziej jak zaczełam szperać w internecie;p też jestem ciekawa, dam znać jak coś;*

Pianistka lubi tę wiadomość

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem znowu poczułam na dłoni "pyknięcie" <3 Także chyba się zaczyna :D

Corcula, Ojejku, super, że już II trymestr ! Mi minął ten największy strach po tej magicznej dacie :)

Morwa, a jak się czujesz po laparoskopii? Szybko doszłaś do siebie?

Żona, współczuję sytuacji z zębem... Mój tż ukruszył sobie jedynkę na pizzy - serio, nie wiem, jakim cudem :D Ale to też był znak z niebios :D :D

Magdziunia, przykro mi :(

Corcula, Morwa, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ