Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Dziewczyny mam napad paniki. Boję się jednocześnie że jestem w ciąży i że w niej nie jestem. Jutro z samego rana robię test. Chociaż nie wiem czy chce hehhee. Kurcze też tak macie? Strach i panika nie wiadomo o co.
    Ja też tak mam :D

I też chcę sexu :D

ojejku, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was na bieżąco, ale z telefonu to kiepski podgląd na foteczki, więc będę Was odkrywać dopiero w przyszłym tygodniu ;)

Byłam dziś upuscic krew ma tarczyce, myślałam też o glukozie, a tutaj zonk- badanie ze skierowaniem, bo lekarz ustala dawkę.

I ja sięgam nieba, mam 175 :) a waga fajna, powoli wracam do stanu przed wymiotami, okrągłe 56kg :) Muszę kupić większy stanik i majtki, bo tylko cycki puchna i poslady :D

Witam też nowe koleżanki, i gratuluje kolejnych ciąży na pokładzie wiecznego luzu ;)

bita_smietana, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nierozruszana i po ostatnim weekendzie do tej pory mnie miesnie bola wiec mi ten teges sexu wystarczy :D

ojejku jejku i Corcula drugi trymestr! woooooow! iha iha gratuluje!!!!!! B-)

tu wstawiam gifa, gdzie seksowny gosciu oblewa sie majonezem (?!) hahaha (nalezy ruszyc wyobraznia :D )

9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy :D

ojejku, Corcula, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah kocie <3 muaaaaa muaaaaaa muaaaaa

Ed. ciesze sie, ze przytylas bo to niespraqiedliwe ze chuda i wysoka!!!! :D hahahhaah jestem jak najlepsza kolezanka co? :D a tak serio rozumiem, ze pawie poszly w sina dal? B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:39

ojejku, Jagah lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku nooo to wkraczamy na nowa droge zycia :D.
    Idszyfruj mi kochana co mamy za info pod tymi serduszkami?

Magdziunia targaja nami rozne emocje i 99,9% z nich jest norma :)

Zakrecona wspolczuje tego zeba, tez musze sie wybrac.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bita - nie no, z Tobą to w ogień mogę skakać ;) Mam jeszcze trudne chwile, głównie wieczory. Wielu rzeczy nie mogę zjeść ani nawet popatrzeć, to trochę boli jak trzeba wyjść z kuchni, a dziecko zajada się polskimi smakami ;) Zresztą do teraz noszę w torebce zestaw ratunkowy, czyli woreczki foliowe i nawilzane chusteczki i kartkę ze swoimi danymi i telefonem do Męża, bo ostatnio zrobiłam się zielona w sklepie, i było nie wesoło.

Liczę na wystrzal energii w drugim trymestrze ;) Wciąż marzy mi się kosmiczna porcja lodów z galaretka i bitą śmietaną ;)

Edit
    ZakreconaZona - kolejny znak ode mnie! Ns początku lipca wyleczylam ostatniego zęba z mikrodziura, a w połowie sierpnia była ciążunia, więc spiesz się do dentysty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 07:56

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    9 dni do prenatalnych - do tego czasu narobie w stringi 9 razy :D
    Wiedzialam, że masz coś z kota ;) Koty mają 9 żyć, więc każdego dnia sraczka znienacka :D Weź stoperan, a przed wizytą słodkiego cukierka to się Krecidupka ożywi ;)

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah kurcze ja od maja do września co miesiąc coś robiłam z zębami, żeby na dziedzica być gotową a tu taki psikus. Ale w środę randka z denti.

Jagah lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula i ojejku gratulacje drugiego trymestru! Dołączę do was za 2 tygodnie :D Na razie melduję się w 12 tygodniu :D Do prenatalnych jeszcze "tylko" 6 dni :D

A na dzisiaj na obiad mam obiecane frytki, nie mogę się doczekać :)
    Po wczorajszym plamieniu dzisiaj zostaję w łóżku i odpoczywam :)

Corcula lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!!! ja tez mialam isc do dentysty dzisiaj i odmowialm bo gardlo mnie boli...brakuje jeszcze zebym chora byla... chyba pozamiatane w tym cyklu... :(

no wlasnie zapomnialam pogratulowac Corculi i Ojejku 2 trymestru!!! gratki! ale ten czas zasowa!!

Kto ma jeszcze ochote dolaczyc do nas na fb - pomocnicza strone do wrzucania fotek to zapraszamy!! pisac do mnie lub Corculi PS: Grupa jest tajna

• Magdziunia12 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    32dc przy cyklach 28dniowych

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png

Wysłany: 18 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Test negatywny
    Nie lubie stanowczo mowie nie.
    Ojejku i corcyla gratulki.
    Dolaczam z quasha za dwa tyg.znowu bedzie impra;)))

Madziulla lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Test negatywny
    Ale malpy nie mam? Mam nadzieje, ze nic straconego.

Wczoraj bylam w kinie na "dziewczyna z pociagu". No zajebisty film!

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png

Wysłany: 18 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ dalej nie ma

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    @ dalej nie ma

A jaki test robiłaś? Jak jakiegoś allegrowicza to się dziwię :D Żółty bobo test z rossmana polecam, mi wykrył ciążunię przy becie niecałe 40 :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    dziewczyny dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam;/ wczoraj wieczorem przy nitkowaniu zębów zobaczyłam, że mam coś na migdałkach;/ mój mąż wziął i sprawdziłam i mam jakieś plamki/zgrubienia białe na migdałach po dwóch stronach;/ nie wiem co to jest, gardło mnie nie boli nic mi nie jest......dzisiaj z rana od razu poszłam do lekarza i dał mi skierowanie do laryngologa o 15 ruszam;/ miała może któraś coś podobnego? Boję się;/

Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
    A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było. ;)
    ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..

w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ja coś takiego odkryłam jakieś 2 tyg temu. poszperałam w necie i wychodzi na guzki ropne. pojawiają się u osób które mają częste infekcje górnych dróg oddechowych...
    A ja mam przerost migdałów, angina, bóle gardła to u mnie codzienność. U takich osób zaleca się usunięcie migdałów ale jakoś mi nigdy po drodze nie było. ;)
    ciekawa jestem co Ci laryngolog powie..

w ogóle to zaglądam do Was ale ciężko mi się wbić w rozmowę ^^

dzieki za odpowiedź i ja też często mam anginy ropne jak tylko coś mnie złapie to od razu na gardło, ale nigdy nie przyglądałam się migdałkom kiedy jestem zdrowa i to mnnie przeraziło, a tym bardziej jak zaczełam szperać w internecie;p też jestem ciekawa, dam znać jak coś;*

Pianistka lubi tę wiadomość

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem znowu poczułam na dłoni "pyknięcie" <3 Także chyba się zaczyna :D

Corcula, Ojejku, super, że już II trymestr ! Mi minął ten największy strach po tej magicznej dacie :)

Morwa, a jak się czujesz po laparoskopii? Szybko doszłaś do siebie?

Żona, współczuję sytuacji z zębem... Mój tż ukruszył sobie jedynkę na pizzy - serio, nie wiem, jakim cudem :D Ale to też był znak z niebios :D :D

Magdziunia, przykro mi :(

Corcula, Morwa, marzusiax, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ