Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:to tylko ja mam pecha co do tych testow facelle ???
heh
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Magdziunia12 wrote:Robiłam pre-test mąż widzi cień na nim. Ma 25mlu/ml myślicie żeby zrobić 10mlu/ml? DOS jutro?
Ja polecam clearblue...
Mi wyszły pozytywne 9-10 dpo kiedy inne testy nic kompletnie nie widziały... wg mnie są naprawde ekstrabita_smietana lubi tę wiadomość
-
tez polecam clear blue - 10-11 dpo wykazuja ciazunie ale sa drogie, szczegolnie te digitalne
najlepiej chyba siknac na dwa, roznych marek, trzeba miec mega pecha zeby trafic na dwa oszukane testy
Ed. Lubie clear blue bo nie musze tam doszukiwac sie kreski, poprostu wyswietla sie pregnant albo try again
Gotowalam dzisiaj zarcie dla bakterii i garnek stluklamzdolna ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 14:30
Corcula, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ja twardo zostaję przy żółtym bobo-teście
Tani i wiarygodny, można robić nawet nie z porannego moczu
A tak z innej beczki to odkryłam super sposób na zaparcia - frytki z McDonald's. Moje zaparcie przemieniły w luźnego jaKupa, hahaha xD
Pomijając tragizm wydarzenia, czuję się o niebo lepiej, bo a) najedzona, b) wypróżniona po raz pierwszy od prawie 4 (!) dni!Morwa, Demsik, Camille87 lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:tez polecam clear blue - 10-11 dpo wykazuja ciazunie ale sa drogie, szczegolnie te digitalne
najlepiej chyba siknac na dwa, roznych marek, trzeba miec mega pecha zeby trafic na dwa oszukane testy
mi 10 dpo wyszedł cień na clearblue tym z plusem, a na digital wyszło jeszcze brak ciąży. digital mają czułość 50!na początek nie polecam. ja ich używam tylko żeby zrobić co tydzień - półtora sprawdzić czy beta rośnie, bo on to mierzy...
Ale clearblue wypuścił nowość, test o czuł 10. jest mega! 11 dpo w południe miałam ładną krechę na nim, żadne inne testy tak fajnie nie wychodziły mi szybko -
Ja miałam pyzy z mięsem -oczywiście z paczki bo stelaż robił.
Dziewczynki ja dołączam. Od soboty drugi trymestr się zaczął
Co do testów to facelle tez mnie nigdy nie zawiódł. Polecam też bobo test żółty.Morwa, kate55, Demsik, bita_smietana, ktosiowa, Ania-nowa, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Ja polecam clearblue...
Mi wyszły pozytywne 9-10 dpo kiedy inne testy nic kompletnie nie widziały... wg mnie są naprawde ekstra
ja też polecam inne test biel wizyra, a na clearblue tym z pionową kreską był cień i też 10dpo
Morwa u mnie dzisiaj pieczony kurczak z ziemniakami, fasolką i pomidorkamiKjopa3, Morwa, bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją
marzusiax, Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...