X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błąd nie po chinsku tylko indyjsku :D

http://niebonatalerzu.blogspot.com/2016/10/przepis-na-kurczaka-po-indyjsku.html?m=1

Paolala lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją;)
    Pigwówka?! O jaciepierdziele pyszności!!! Również uwielbiam!

Paolala lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło :D
    Właśnie mam od dawna wypróbować, ale ten czas też mnie przeraża :D No nic, może na jakieś party zrobię :)

bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadłam właśnie na imprezie :D gospodarz zanim przyszliśmy włożył do piekarnika a później było jak znalazł :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją;)

Paolala ja mam przepis!!!!!!!!! kaczka, kura, indyk po chinsku!!!! ( co tylko chcesz!!)

no wiec trzeba kupic kurczaka

200w.gif

nastepnie umyc i wygolic

200w.gif

na koniec trzeba porwac chinczyka (z pobliskiej restauracji chinskiej) i zmusic do gadania po chinsku

200.gif

GOTOWE

200.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 17:50

marzusiax, Kjopa3, pepsunieczka, ZakreconaŻona, Paolala, Demsik, Karolczyk, Camille87 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za potrawka bo nie jaze???
    Ja dzis mialam surowke z marchwi pory jabluszka etc piers z kurczaka w przyprawach i frytunie;)
    Teraz bylam na zebraniu rady rodziców u synka o od tego tlenu to az mnie glowa boli ale musialam wstac,zwariuje za chwile w domu.nie ma dnia zebym nie ryczala.proste rzeczy wyprowadzaja mnie z rownowagi.straszne to.plamienia na szczescie ustaly wiec to mnie cieszy.jutro zaczynam 12 tydzien i bardzo sie ciesze.

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Śmietana rozwalasz system lowju:) Marzu no nie załapiesz się w tym roku ale będę robić co roku to za rok dostaniesz:)

marzusiax lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojedzone? Poszlo w cycki? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja taka glodna a wy takie pysznosvi jadlyscie :-( przez chorobe nawet nie mialam sily nic gotowac woec maz kupil szczawiowke z pobliskiej restauracji :-) byla pyszna jak u mamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Czy zupka chinska to wielkie zlo w ciazy? Jak zwykle na wieczor zaczyna mnie mdlic i tylko wizja zjedzenia chinszczyzny mnie ratuje o.O jadacie czy lepiej odpuscic? Bede miala chyba wyrzuty sumienia..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadłam z dwa razy zupkę chińską :-) I też się zastanawiam czy teraz sobie nie zrobić bo chce mi się jeść a nie wiem co i właśnie myślę o tej zupce :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna zupka nikomu nie zaszkodzi;)
    A co to wkoncu za potrawa szykujaca sie w piekarniku 8h;)??

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozarlam :D ale niesmak glutaminianu w ustach nie do zniesienia musze zagryzc czyms :P

Arwi lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jadłam frytki i nuggetsy z McDonald's :D Niby niezdrowe, ale raz na jakiś czas można. A ochota była taka, że bez tego bym nie przeżyła.
    Potem na drugi obiad jadłam leniwe.
    Tak, ostatnio jadam dwa obiady, jeden koło 14, a drugi po popołudniowym spaniu koło 18-19 xD
    No ale co poradzić, kiedy jestem głodna nooo... Najwyższy czas, żeby waga trochę poszła do góry, ostatnio mnie nawet gin ochrzaniła, że schudłam :<

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziewczyny! Czy zupka chinska to wielkie zlo w ciazy? Jak zwykle na wieczor zaczyna mnie mdlic i tylko wizja zjedzenia chinszczyzny mnie ratuje o.O jadacie czy lepiej odpuscic? Bede miala chyba wyrzuty sumienia..
    A to chodzi o smak zupki chińskiej czy o makaron? Jak macie domowy rosołek to możecie nim zalać makaron i też się zrobi a mniej chemi w tym. A w razie ''godziny O'' rosołek można sobie wcześniej zawekować :-) Na wszystko są sposoby :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:47

ZakreconaŻona, Camille87 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, dziewczyny! Moja koleżanka właśnie urodziła! W 42tc, siłami natury, bez oksy, nie musieli jej nawet nacinać, nie pękła, ale męczyła sie 19h! Ale było warto, bo Gabi jest zdrowa i śliczna!
    Jestem mega dumną ciocią! :D

Kjopa3, Madziulla, ojejku, Corcula, marzusiax, Demsik, kate55, Morwa, pepsunieczka, Camille87, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha gratulacje dla kumpeli i dla Ciebie ciotko :)

Arwi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z samego rana. To odliczanie do testowania jest okropne....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Madzia ;) ja jestem wlasnie 13 dpo i trzymam sie z daleka od wszystkich testow, objawy cionrzuni ofc w rozkwicie. Do soboty cierpliwie czekam, ale cos czuje, ze czeka mnie kurs do rossmanna i to nie po test ciazowy :/

Arwi lubi tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ