Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją
Paolala lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Karolczyk wrote:A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło
No nic, może na jakieś party zrobię
bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Paolala wrote:U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją
Paolala ja mam przepis!!!!!!!!! kaczka, kura, indyk po chinsku!!!! ( co tylko chcesz!!)
no wiec trzeba kupic kurczaka
nastepnie umyc i wygolic
na koniec trzeba porwac chinczyka (z pobliskiej restauracji chinskiej) i zmusic do gadania po chinsku
GOTOWE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 17:50
marzusiax, Kjopa3, pepsunieczka, ZakreconaŻona, Paolala, Demsik, Karolczyk, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Co to za potrawka bo nie jaze???
Ja dzis mialam surowke z marchwi pory jabluszka etc piers z kurczaka w przyprawach i frytunie;)
Teraz bylam na zebraniu rady rodziców u synka o od tego tlenu to az mnie glowa boli ale musialam wstac,zwariuje za chwile w domu.nie ma dnia zebym nie ryczala.proste rzeczy wyprowadzaja mnie z rownowagi.straszne to.plamienia na szczescie ustaly wiec to mnie cieszy.jutro zaczynam 12 tydzien i bardzo sie ciesze.
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj jadłam frytki i nuggetsy z McDonald's
Niby niezdrowe, ale raz na jakiś czas można. A ochota była taka, że bez tego bym nie przeżyła.
Potem na drugi obiad jadłam leniwe.
Tak, ostatnio jadam dwa obiady, jeden koło 14, a drugi po popołudniowym spaniu koło 18-19 xD
No ale co poradzić, kiedy jestem głodna nooo... Najwyższy czas, żeby waga trochę poszła do góry, ostatnio mnie nawet gin ochrzaniła, że schudłam :< -
Camille87 wrote:Dziewczyny! Czy zupka chinska to wielkie zlo w ciazy? Jak zwykle na wieczor zaczyna mnie mdlic i tylko wizja zjedzenia chinszczyzny mnie ratuje
jadacie czy lepiej odpuscic? Bede miala chyba wyrzuty sumienia..
Na wszystko są sposoby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:47
ZakreconaŻona, Camille87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Aaaa, dziewczyny! Moja koleżanka właśnie urodziła! W 42tc, siłami natury, bez oksy, nie musieli jej nawet nacinać, nie pękła, ale męczyła sie 19h! Ale było warto, bo Gabi jest zdrowa i śliczna!
Jestem mega dumną ciocią!
Kjopa3, Madziulla, ojejku, Corcula, marzusiax, Demsik, kate55, Morwa, pepsunieczka, Camille87, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny