SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błąd nie po chinsku tylko indyjsku :D

http://niebonatalerzu.blogspot.com/2016/10/przepis-na-kurczaka-po-indyjsku.html?m=1

Paolala lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją;)
    Pigwówka?! O jaciepierdziele pyszności!!! Również uwielbiam!

Paolala lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    A u nas pulled pork , jadłyście kiedyś? Jeśli nie, to bardzo polecam! Długo nie mogłam się przekonać, żeby odpalić piekarnik na 8 godzin, ale przemogłam się i super warto:) Mój mężulek oszalał, mógłby jeść codzienne. Dzisiaj mamy ekspresową 4-godzinną wersję, zaraz wyciągam i patrzę, jak wyszło :D
    Właśnie mam od dawna wypróbować, ale ten czas też mnie przeraża :D No nic, może na jakieś party zrobię :)

bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadłam właśnie na imprezie :D gospodarz zanim przyszliśmy włożył do piekarnika a później było jak znalazł :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

preg.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    U nas dzisiaj rosół i skrzydełka standard weekendowy;) Madziulla też robię jutro kurczaka po chińsku, jaki masz przepis? Jutro odbieram ze wsi kaczogęsi;) mam wolny weekend więc będę kombinować w tym temacie;) no i właśnie zabieram się za robienia pigwówki uwielbiam ją;)

Paolala ja mam przepis!!!!!!!!! kaczka, kura, indyk po chinsku!!!! ( co tylko chcesz!!)

no wiec trzeba kupic kurczaka

200w.gif

nastepnie umyc i wygolic

200w.gif

na koniec trzeba porwac chinczyka (z pobliskiej restauracji chinskiej) i zmusic do gadania po chinsku

200.gif

GOTOWE

200.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 17:50

marzusiax, Kjopa3, pepsunieczka, nick nieaktualny, Paolala, Demsik, Karolczyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za potrawka bo nie jaze???
    Ja dzis mialam surowke z marchwi pory jabluszka etc piers z kurczaka w przyprawach i frytunie;)
    Teraz bylam na zebraniu rady rodziców u synka o od tego tlenu to az mnie glowa boli ale musialam wstac,zwariuje za chwile w domu.nie ma dnia zebym nie ryczala.proste rzeczy wyprowadzaja mnie z rownowagi.straszne to.plamienia na szczescie ustaly wiec to mnie cieszy.jutro zaczynam 12 tydzien i bardzo sie ciesze.

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Śmietana rozwalasz system lowju:) Marzu no nie załapiesz się w tym roku ale będę robić co roku to za rok dostaniesz:)

marzusiax lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojedzone? Poszlo w cycki? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja taka glodna a wy takie pysznosvi jadlyscie :-( przez chorobe nawet nie mialam sily nic gotowac woec maz kupil szczawiowke z pobliskiej restauracji :-) byla pyszna jak u mamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Czy zupka chinska to wielkie zlo w ciazy? Jak zwykle na wieczor zaczyna mnie mdlic i tylko wizja zjedzenia chinszczyzny mnie ratuje o.O jadacie czy lepiej odpuscic? Bede miala chyba wyrzuty sumienia..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadłam z dwa razy zupkę chińską :-) I też się zastanawiam czy teraz sobie nie zrobić bo chce mi się jeść a nie wiem co i właśnie myślę o tej zupce :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna zupka nikomu nie zaszkodzi;)
    A co to wkoncu za potrawa szykujaca sie w piekarniku 8h;)??

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozarlam :D ale niesmak glutaminianu w ustach nie do zniesienia musze zagryzc czyms :P

Arwi lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jadłam frytki i nuggetsy z McDonald's :D Niby niezdrowe, ale raz na jakiś czas można. A ochota była taka, że bez tego bym nie przeżyła.
    Potem na drugi obiad jadłam leniwe.
    Tak, ostatnio jadam dwa obiady, jeden koło 14, a drugi po popołudniowym spaniu koło 18-19 xD
    No ale co poradzić, kiedy jestem głodna nooo... Najwyższy czas, żeby waga trochę poszła do góry, ostatnio mnie nawet gin ochrzaniła, że schudłam :<

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziewczyny! Czy zupka chinska to wielkie zlo w ciazy? Jak zwykle na wieczor zaczyna mnie mdlic i tylko wizja zjedzenia chinszczyzny mnie ratuje o.O jadacie czy lepiej odpuscic? Bede miala chyba wyrzuty sumienia..
    A to chodzi o smak zupki chińskiej czy o makaron? Jak macie domowy rosołek to możecie nim zalać makaron i też się zrobi a mniej chemi w tym. A w razie ''godziny O'' rosołek można sobie wcześniej zawekować :-) Na wszystko są sposoby :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:47

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, dziewczyny! Moja koleżanka właśnie urodziła! W 42tc, siłami natury, bez oksy, nie musieli jej nawet nacinać, nie pękła, ale męczyła sie 19h! Ale było warto, bo Gabi jest zdrowa i śliczna!
    Jestem mega dumną ciocią! :D

Kjopa3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Corcula, marzusiax, Demsik, kate55, Morwa, pepsunieczka, nick nieaktualny, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha gratulacje dla kumpeli i dla Ciebie ciotko :)

Arwi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z samego rana. To odliczanie do testowania jest okropne....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Madzia ;) ja jestem wlasnie 13 dpo i trzymam sie z daleka od wszystkich testow, objawy cionrzuni ofc w rozkwicie. Do soboty cierpliwie czekam, ale cos czuje, ze czeka mnie kurs do rossmanna i to nie po test ciazowy :/

Arwi lubi tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ