Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla Żona to trzymam kciuki za testowania:) Żona a jaka dl masz fl? Madziulla kiedy testujesz? Kurde mnie się chyba jakiś ibisz przyplatal znacie jakaś dobra florę bakt , provag jest dobry? Bo nigdy nie brałam...Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:Madziulla Żona to trzymam kciuki za testowania:) Żona a jaka dl masz fl? Madziulla kiedy testujesz? Kurde mnie się chyba jakiś ibisz przyplatal znacie jakaś dobra florę bakt , provag jest dobry? Bo nigdy nie brałam...
-
Do testowania jeszcze kilka dni ale ja niucham jednak dwie kreseczki.czuje to w powietrzu;)
Madziulla, Blondik, Corcula lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:haha Demsik oby szykował sie pazdziernikowy bejbibum:D
Nic nie chcę mówić, ale właśnie grzeję sobie na śniadanie makaron ryżowy z sosem szpinakowo-serowo-boczniakowym...
mam też płatki jaglane, ale mam ich już powyżej uszu, zatem na śniadanie jem obiad, a na obiad chyba kolację i jestem pół dnia do przoduZakreconaŻona, Blondik, Paolala, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Madziulla, dla mnie też było straszne to odliczanie
Życie od owulacji do owulacji i odliczanie do 12-14 dpo... Oby u Ciebie to było ostatnie odliczanie
Dziś 5. miesiąc zaczynamy!ojejku, Arwi, ZakreconaŻona, Madziulla, Paolala, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, emaj, mitonia, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja też Wam życzę pozytywów!
Powiedziałam Demsikowej, że "kiedyś musi się udać, więc czemu nie teraz?" i zaciążyła, wiec wy też zaciążycie, bo czemu nie teraz?Madziulla, Blondik, Paolala, Morwa, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:a Ty Paola kiedy sikasz?
Nic nie chcę mówić, ale właśnie grzeję sobie na śniadanie makaron ryżowy z sosem szpinakowo-serowo-boczniakowym...
mam też płatki jaglane, ale mam ich już powyżej uszu, zatem na śniadanie jem obiad, a na obiad chyba kolację i jestem pół dnia do przodu
Jakie pysznosci♥♥♥
-
Nie wiem kiedy;)nie odliczam do testowania;) na szczęście duzo lwd na swoim miejscu, bedzie co bedzie, cykl dziwny bardzo, wykres jeszcze bardziej;P jak ridz nie przyjdzie kolo poniedzialku/wtorku to wtedy sikne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:08
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:Jakie pysznosci♥♥♥
-
Nie wiem kiedy;)nie odliczam do testowania;) na szczęście duzo lwd na swoim miejscu, bedzie co bedzie, cykl dziwny bardzo, wykres jeszcze bardziej;P jak ridz nie przyjdzie kolo poniedzialku/wtorku to wtedy sikne;)a jak dziewczynka, to masz ode mnie w gratisie
ktosiowa, Arwi, Morwa, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Kurcze, co z Alą? Tydzień po porodzie jest... Myślałam, że w szpitalu nie ma dla nas czasu (wiadomo), ale powinna być już w domu i słówkiem się odezwać...
Właśnie w tym samym momencie chciałam to napisać. Ala co u Ciebie? jak maleństwo? -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A to chodzi o smak zupki chińskiej czy o makaron? Jak macie domowy rosołek to możecie nim zalać makaron i też się zrobi a mniej chemi w tym. A w razie ''godziny O'' rosołek można sobie wcześniej zawekować
Na wszystko są sposoby
Zdecydowanie makaronwlasnie gotuje zupe to odleje troche rosolku
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Ja też Wam życzę pozytywów!
Powiedziałam Demsikowej, że "kiedyś musi się udać, więc czemu nie teraz?" i zaciążyła, wiec wy też zaciążycie, bo czemu nie teraz?
Plamisz jeszcze czy przeszlo?ja odpukac od 3 dni czysto.a wiecie co mnie dzis spotkalo po kilku dniach???wycisnelam Jakupa- nigdy nie sadzilam ze bedzie z tego taka radosc;)od razu 3kg lzejsza;)
Arwi, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Żona, Madziulla kciuki za testowanie! Październik taki obfity wiec mam nadzieje ze i do Was bocian zajrzy
Demsik, gratulacjepewnie był niezły poród
Mnie wciąż czyści, i to dwustronnie... tak wiec mam dylemat pt "siadać czy klękać"Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Żona, Madziulla kciuki za testowanie! Październik taki obfity wiec mam nadzieje ze i do Was bocian zajrzy
Demsik, gratulacjepewnie był niezły poród
Mnie wciąż czyści, i to dwustronnie... tak wiec mam dylemat pt "siadać czy klękać"
nie dziekuje trzymaj mocno kciuki!
bidulamam nadzieje ze minie Ci zaraz.ja jak mialam żołądkówkę kiedys to tez miałam ten dylemat czy siadac czy klekac i wstyd sie przyznać ale byłam pewna ze poleci gora wiec ukleknelam a tu dupa...i to dosłownie...i poleciało dolem...
wtedy mi nie bylo do smiechu ale teraz mam z tego ubaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 15:25
Arwi, Demsik, Morwa, bita_smietana, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:nie dziekuje trzymaj mocno kciuki!
bidula ( mam nadzieje ze minie Ci zaraz.ja jak mialam żołądkówkę kiedys to tez miałam ten dylemat czy siadac czy klekac i wstyd sie przyznać ale byłam pewna ze poleci gora wiec ukleknelam a tu dupa...i to dosłownie...i poleciało dolem...wtedy mi nie bylo do smiechu ale teraz mam z tego ubaw
Buahahahaha, chciałabym wybuchnąć śmiechem ale boje sie ze przydarzy mi sie to samo -.-
Ogólnie obok kibelka leży miska i zdarza sie ze siedzę z nią na kolanach -.-
A obok bawi sie Emma.... scena jak z kiepskiej komedii
W ogole to moja córka zaczela gadać. I dzisiaj w autobusie postanowiła zaprezentować nowe słowo... na cały autobus darła sie "gej! Gej! Gej!"Arwi, Demsik, mitonia, Morwa, emaj, Karolczyk, bita_smietana, Kjopa3, ZakreconaŻona, Jagah lubią tę wiadomość