X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeee tam żona nie mów hop. @ jeszcze nie m. Poczekaj jeszcze i zobaczymy co bedzie

• Paolala Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla Żona to trzymam kciuki za testowania:) Żona a jaka dl masz fl? Madziulla kiedy testujesz? Kurde mnie się chyba jakiś ibisz przyplatal znacie jakaś dobra florę bakt , provag jest dobry? Bo nigdy nie brałam...

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala u mnie jest między 5 a 7 dpo i juz mam pełne majty...juz mnie kusi do testowania ale musze wytrzymać. Planuje z tydz ale zobaczymy jak tam moja cierpliwość się ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Madziulla Żona to trzymam kciuki za testowania:) Żona a jaka dl masz fl? Madziulla kiedy testujesz? Kurde mnie się chyba jakiś ibisz przyplatal znacie jakaś dobra florę bakt , provag jest dobry? Bo nigdy nie brałam...
    U mnie fl ma 15-16dni więc to całkiem sporo. Tak sądzę ;)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do testowania jeszcze kilka dni ale ja niucham jednak dwie kreseczki.czuje to w powietrzu;)

Madziulla, Blondik, Corcula lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Demsik oby szykował sie pazdziernikowy bejbibum:D

ojejku, Demsik, Morwa, Blondik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    a Ty Paola kiedy sikasz?

Nic nie chcę mówić, ale właśnie grzeję sobie na śniadanie makaron ryżowy z sosem szpinakowo-serowo-boczniakowym...
    mam też płatki jaglane, ale mam ich już powyżej uszu, zatem na śniadanie jem obiad, a na obiad chyba kolację i jestem pół dnia do przodu :D

ZakreconaŻona, Blondik, Paolala, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, dla mnie też było straszne to odliczanie :/ Życie od owulacji do owulacji i odliczanie do 12-14 dpo... Oby u Ciebie to było ostatnie odliczanie <3

Dziś 5. miesiąc zaczynamy! <3

ojejku, Arwi, ZakreconaŻona, Madziulla, Paolala, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, emaj, mitonia, bita_smietana lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Tego wam życzę ! <3

Paolala lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Wam życzę pozytywów!
    Powiedziałam Demsikowej, że "kiedyś musi się udać, więc czemu nie teraz?" i zaciążyła, wiec wy też zaciążycie, bo czemu nie teraz? :)

Madziulla, Blondik, Paolala, Morwa, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    a Ty Paola kiedy sikasz?

Nic nie chcę mówić, ale właśnie grzeję sobie na śniadanie makaron ryżowy z sosem szpinakowo-serowo-boczniakowym...
    mam też płatki jaglane, ale mam ich już powyżej uszu, zatem na śniadanie jem obiad, a na obiad chyba kolację i jestem pół dnia do przodu :D

Jakie pysznosci♥♥♥
    -
    Nie wiem kiedy;)nie odliczam do testowania;) na szczęście duzo lwd na swoim miejscu, bedzie co bedzie, cykl dziwny bardzo, wykres jeszcze bardziej;P jak ridz nie przyjdzie kolo poniedzialku/wtorku to wtedy sikne;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Jakie pysznosci♥♥♥
    -
    Nie wiem kiedy;)nie odliczam do testowania;) na szczęście duzo lwd na swoim miejscu, bedzie co bedzie, cykl dziwny bardzo, wykres jeszcze bardziej;P jak ridz nie przyjdzie kolo poniedzialku/wtorku to wtedy sikne;)
    właściwie wtedy powinnam mieć wynik nifty i poznać płeć, więc jeśli tylko będzie chłopak, masz ciążę jak w banku :D <3 :P :) a jak dziewczynka, to masz ode mnie w gratisie :)

ktosiowa, Arwi, Morwa, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, co z Alą? Tydzień po porodzie jest... Myślałam, że w szpitalu nie ma dla nas czasu (wiadomo), ale powinna być już w domu i słówkiem się odezwać...

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Kurcze, co z Alą? Tydzień po porodzie jest... Myślałam, że w szpitalu nie ma dla nas czasu (wiadomo), ale powinna być już w domu i słówkiem się odezwać...

Właśnie w tym samym momencie chciałam to napisać. Ala co u Ciebie? jak maleństwo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    A to chodzi o smak zupki chińskiej czy o makaron? Jak macie domowy rosołek to możecie nim zalać makaron i też się zrobi a mniej chemi w tym. A w razie ''godziny O'' rosołek można sobie wcześniej zawekować :-) Na wszystko są sposoby :-)

Zdecydowanie makaron :D wlasnie gotuje zupe to odleje troche rosolku ;-)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, Ala ma teraz ważniejsze sprawy :D Napisze na pewno w swoim czasie :)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Ja też Wam życzę pozytywów!
    Powiedziałam Demsikowej, że "kiedyś musi się udać, więc czemu nie teraz?" i zaciążyła, wiec wy też zaciążycie, bo czemu nie teraz? :)
    Dokladnie tak bylo;))
    Plamisz jeszcze czy przeszlo?ja odpukac od 3 dni czysto.a wiecie co mnie dzis spotkalo po kilku dniach???wycisnelam Jakupa- nigdy nie sadzilam ze bedzie z tego taka radosc;););) od razu 3kg lzejsza;)

Arwi, Morwa lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żona, Madziulla kciuki za testowanie! Październik taki obfity wiec mam nadzieje ze i do Was bocian zajrzy ;)

Demsik, gratulacje :D pewnie był niezły poród :D

Mnie wciąż czyści, i to dwustronnie... tak wiec mam dylemat pt "siadać czy klękać" ;)

Arwi, Demsik lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Żona, Madziulla kciuki za testowanie! Październik taki obfity wiec mam nadzieje ze i do Was bocian zajrzy ;)

Demsik, gratulacje :D pewnie był niezły poród :D

Mnie wciąż czyści, i to dwustronnie... tak wiec mam dylemat pt "siadać czy klękać" ;)

nie dziekuje trzymaj mocno kciuki! :)
    bidula :( mam nadzieje ze minie Ci zaraz.ja jak mialam żołądkówkę kiedys to tez miałam ten dylemat czy siadac czy klekac i wstyd sie przyznać ale byłam pewna ze poleci gora wiec ukleknelam a tu dupa...i to dosłownie...i poleciało dolem... :/ wtedy mi nie bylo do smiechu ale teraz mam z tego ubaw :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 15:25

Arwi, Demsik, Morwa, bita_smietana, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nie dziekuje trzymaj mocno kciuki! :)
    bidula ( mam nadzieje ze minie Ci zaraz.ja jak mialam żołądkówkę kiedys to tez miałam ten dylemat czy siadac czy klekac i wstyd sie przyznać ale byłam pewna ze poleci gora wiec ukleknelam a tu dupa...i to dosłownie...i poleciało dolem... :/ wtedy mi nie bylo do smiechu ale teraz mam z tego ubaw :D

Buahahahaha, chciałabym wybuchnąć śmiechem ale boje sie ze przydarzy mi sie to samo -.-
    Ogólnie obok kibelka leży miska i zdarza sie ze siedzę z nią na kolanach -.-
    A obok bawi sie Emma.... scena jak z kiepskiej komedii :D

W ogole to moja córka zaczela gadać. I dzisiaj w autobusie postanowiła zaprezentować nowe słowo... na cały autobus darła sie "gej! Gej! Gej!"

Arwi, Demsik, mitonia, Morwa, emaj, Karolczyk, bita_smietana, Kjopa3, ZakreconaŻona, Jagah lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ