Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Dokladnie tak bylo;))
Plamisz jeszcze czy przeszlo?ja odpukac od 3 dni czysto.a wiecie co mnie dzis spotkalo po kilku dniach???wycisnelam Jakupa- nigdy nie sadzilam ze bedzie z tego taka radosc;)od razu 3kg lzejsza;)
Tak, juz wczoraj miałam czysto. Ale ciągnięcie w podbrzuszu daje mi popalićNo i od czasu jak więcej jem to jakupy takie luźne, że aż pupa boli
W ogóle głupie słowo jakupy, szczególnie gdy się chce syna nazwać JAKUBbita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Moj syn ma na imie Jakub
co tam i gdzie tam? widzę odliczania do testów, ale dlaczego teraz by nie
ja zagilona po kolana, dziś w nocy mało spałam, charczałam więcej, co bardzo cieszyło drugą połowę w łóżku
w ogóle to oznajmiono mi, że chrapie jak stary niedźwiedź, więc ubaw po pachy.... fakt.... dziś koło godz. 5 obudziło mnie moje własne chrapnięcie, tego jeszcze nie przerabiałammoje Kochanie usypia podobno z głową pod kołdrą
aaaa... komoda przyszła i wczoraj została złożona, więc w koncu mogę upchać gdzieś wszystkie ciuszki dla Gosiaczka
Zdrówka ciotkiDemsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Tak, juz wczoraj miałam czysto. Ale ciągnięcie w podbrzuszu daje mi popalić
No i od czasu jak więcej jem to jakupy takie luźne, że aż pupa boli
W ogóle głupie słowo jakupy, szczególnie gdy się chce syna nazwać JAKUBArwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik, Qasha, pociągnie i przestanie, później zmieni się Wam środek ciężkości i jak będziecie w dziwnych pozach wstawać i siadać
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Demsik, Qasha, pociągnie i przestanie, później zmieni się Wam środek ciężkości i jak będziecie w dziwnych pozach wstawać i siadać
Zaakceptuję wszystko, byle maluch w maju był na świeciebita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Dent słusznie mnie podsumowała dzisiaj..."Jak się zachce pani znowu to niech pani pomyśli ile ten cukierek panią kosztował" więc hm wolę zagryzać się daktylami i orzechami niż żryć cukieraski
mam mocne postanowienie poprawy
to były moje najlepsze zakupy w internetach EVER, są przzepyszne, opakowanie 5kg rteż bym zeżarła, ale wzięłam bezpiecznie tylko 2kg, są mega. Ale, ze mam IO to niestety zamówiłam je raz i teraz tylko mogę pomarzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 20:34
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:a to glupi eklerek!
ja ostatnio mroze banany, a potem miksuje je z orzechami i moze byc z daktylami plus mleko migdalowe i mam najpyszniejsze weganskie lody swiatasprobuj
Meeeeega
bita_smietana lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:a to glupi eklerek!
ja ostatnio mroze banany, a potem miksuje je z orzechami i moze byc z daktylami plus mleko migdalowe i mam najpyszniejsze weganskie lody swiatasprobuj
no ale nie ma co marudzić za bardzo tylko trza się wziąć w garść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny