Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mam bignerwa!
Madziulla musimy cwiczyc cierpliwosc;)
Zakreconazona a Ty juz 14dpo to moglabys siknac:P
a ja dzisiaj wygladam tak:
[img][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 10:17
Demsik, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Mmarzu, czujesz ruchy syneczka?
Paola to ty przynajmniej masz energię - choćby do złości. Ja gdzie nie przyłożę głowy tam bym spała. Strasznie dobija mnie ta pogodą. Ja chcę słoneczko!!!
edit już ci się odzywają hormony ciążowe???
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Pianistka wrote:Madziulla, ja tam bym 10 dpo sikała
ale.... w sumie.... co ja się odzywam jak ja już od 7 dpo lałam na testy ^^ heloooooł
Ja w 10 dpo już miałam pozytyw, a wg mnie to był 9 dpo, bo wydaje mi się, że owu była 1 dzień później, niż twierdzi wykres -
Marzusia - może mała kawka?
Mnie z kolei dobija bezsenność w nocy, budzę się kolo 3-4, biorę Letrox i walczę sama ze sobą żeby zasnąć.
Paolala - złość piękności szkodziMnie też czasem puszczają nerwy i wtedy foch na cały świat albo zjebka dla otoczenia i następuje oczyszczenie atmosfery
Madziula - zrób test w terminie @, bo pośpiech to zły doradca. -
Jagah wrote:Marzusia - może mała kawka?
Mnie z kolei dobija bezsenność w nocy, budzę się kolo 3-4, biorę Letrox i walczę sama ze sobą żeby zasnąć.
Mnie bardzo dobrze usypia czytanie. Tylko jedno "ale" książka musi być nudna. Jak budzę się i jest problem zasnąć to 15 minut, przy książce na tablecie i odlatuje. Wczas zaczynasz z bezsennością. Przeważnie dokucza przy 3-cim minionku
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Madziulla wrote:uuu Paolala co Ci jest dzisiaj? co Ty taka bojowa
no jakiś pms albo nie wiem co! wczoraj nerw mi się zaczął, a dzisiaj to już apogeum od rana, tylke przekleństw ile wypowiedziałam w ostatnich godzinach to nie bylo przez ostatni miesiąc, dostaje się przy okazji stelażowi, znajomym ehhh a przy okazji mam nerwa ze mam nerwa:P
Marzu haha mowisz hormony cionrzowe;) no to pierwszy objaw cionrzuni jest:P a przy okazji to mam nudności to tez drugi objaw!
Jagah nie wiem czy tak atmosfera po moim nerwie sie oczysci, chyba wszyscy zaraz zlapia nerwa na mnie!
Qasha to jaki Ty test robilas ze w 9dpo Ci wyszedl? mega czuly musial byc!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Marzusia- chyba jedna filiżanka nie wyrzadzi wielkiej szkody, a takie samopoczucie zombiaka jest straszne. Mam nieodparte wrażenie, że ta bezsenność jest na tle nerwowym. I drażni mnie kiedy mówię o ciąży, a druga osoba od razu komentuje, ze teraz brzuch będzie wiekszy, za to poród łatwiejszy
Rodzina zawsze sypnie dobrym tekstem
I tak codziennie mi się coś przytrafia i później w nocy mam chyba przezywke emocjonalna.
Paolala- walnij sobie kielicha na rozluźnieniemarzusiax lubi tę wiadomość
-
ja tez sikałam od 6/7 dpo;D
możecie mi zapodac solidną dawkę LWD serio......wczoraj nie wiem dlaczego ale zaczęłam czytać różne rzeczy na temat chorób, co może być nie tak, że może za szybko beta mi wzrosła...no masakra......oczywiście takie porąbane sny miałam, że szok....zaczynam się martwić i nie wiem jak wytrzymam do 5.11 do wizyty, chyba zwariuje.....dzisiaj pojechałam oczywiście na betę i proga żeby się uspokoić.....
nerwy i niecierpliwość związane z sikaniem na testy to dla mnie już nic teraz dopiero zaczynie się ciągły stres...jak ja to wytrzymam!!! -
Andzia dziedzic sie ladnie wgryza wiec beta ladnie rosnie;) a moze dziedzice;) no wlasnie nie pamietam zebys sie chwalila tutaj betą i ladnym przyrostem;)
Jagah heh chetnie bym walnela kielona, ale popoludniu mam szkolenie wiec musze byc na chodzie a potem trzezwa za kierownicąwroce pewnie do domu po 12 w nocy wiec jak jeszcze bede zywa to walne sobie na pewno;)
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
aandzia dasz rade! Ciąża musi nauczyć nas cierpliwości bo później strasznie dużo jej trzeba w opiece nad maleństwem. Poza tym nie pociesze cię pewnie tym ale po porodzie jest jeszcze gorzej: ciągły stres o tego małego człowieka (czy kupka taka jak trzeba, czy dobrze przybiera, czy to charczenie w nosku normalne... a jak będzie starsze jeszcze gorzej....) życie matki to nieustanny stres o dziecko, zaczyna się już w trakcie starań i z wiekiem maluszka rośnie jak kula śniegowa i trwa nawet gdy już dzieci są dorosłe, no ale taki los wybrałyśmy
Aaaaaaaa ja mam dziś wizytę o 14.30!!! Boże żebym ujrzała serduszko i usłyszała ze wszystko dobrze.... Kto moze niech westchnie do niebios w mojej intencji, pozostali trzymać kciuki proszęArwi, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, Impresja, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gdyby którąś korciło, żeby coś kupić na stukstuk.pl to niech nie kupuje. Jestem mega niezadowolona, bo nie dość, że buty to kiszka to jeszcze "darmowy zwrot" okazał się być darmowy tylko, jeśli wybierzesz zwrot hajsu na saldo sklepu, jak chcesz, żeby ci go na konto oddali to już nie ma tak fajnie. Razem z przesyłką zapłaciłam ponad 120zł, a oddadzą mi tylko 95zł, ehhh.
I jeszcze się muszę sama pofatygować na pocztę, nie ma, że kurier odbierze...
Jestem max wkurzona -,- -
Qasha wrote:Żółty bobo test z rossmana
beta w tym samym dniu 40
ja mam jakieś z allegro, dzień po pregnylu pokazywal cien bladziutki wiec chyba jakosc tych testow słaba;)
Styczniowa kciuki zacisniete, modły do nieba wysłane, bedzie serducho:*Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Ahhhh i do tego w domu nie ma prądu, nie ma wody, będzie dopiero po 15! A internet w telefonie stronę wczytuje dobre 2 minuty...
To nie jest mój dzień.
No i jeszcze spuścili mi dzisiaj krew, oczywiście były problemy, bo skierowanie nie takie, bo cośtam... A jeszcze musiałam pieszo na 6 piętro wejść, bo winda nie działa. Myślałam, że zejdę, do teraz mi się w głowie kręci. A potem jeszcze te buty przyszły, porażka totalna, a myślałam, że będę mieć w czym na jesień chodzić.
Dobijcie mnie. -
Paolala wrote:ja mam jakieś z allegro, dzień po pregnylu pokazywal cien bladziutki wiec chyba jakosc tych testow słaba;)
Styczniowa kciuki zacisniete, modły do nieba wysłane, bedzie serducho:*
Ja miałam te z allegro paskowe i płytkowe, super czułe od bety 10. Jak beta wyszła mi 790 to dalej nie było nic na nich widaćDlatego namawiam bardzo do żółtych bobo testów z rossmana, kosztują ok 7zł
Demsik lubi tę wiadomość