X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    <3 <3 <3 kocham Cię :D poproszę przepis
    Obczaj pw :)

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej LWD, ja tez nigdzie nie uciekam! zostaje tu na najblizsze kilkanascie lat :D

Paolala - a to ja blondynka jestem :D myslalam ze 10dpo - eeee to jeszcze masz czas na wysikanie dwoch kresek B-)

Zakrecona - kciuki!

A Abby wroci, silniejsza i zycze jej zeby wrocila do nas w dwupaku i z LWD chowala dziedzica. cale 9 miesiecy :)

ojejku - ile sie czeka na nifty? jak mezu postawi to tez zrobie :D

pepsa - laska, sexy laska B-)

pepsunieczka, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam , jestem jaka jestem po mamie i po tacie... hehe

...ja też tu zostaję...

bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nifty w PL genomed ma 9 dni od otrzymania próbki, w praktyce wygląda to na 14 dni do odbioru wyniku tam gdzie pobierał próbkę, polowe czasu transportują - naierw próbkę a potem wynik... a mogliby wysyłać na maila...
    ja leżę, o północy zbierałam się na sor, ostry ból podbrzusza wraz z twardnieniem, ale jakby pęcherza, zupełnie na dole na samym środku. Miałam iść do lekarza ale tylko z nim pogadałam przez telefon - nospa, magnez i luteina w razie powtórki, no i leżę właśnie po całym dniu w pracy, już mi się przyśniło wszystko co najgorsze oczywiście; ) ale sny interpretujemy odwrotnie przecież ;)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja chce fote brzucha;) ojejku może jakieś wolne weź w pracy? Teraz dopiero obczailam Pepse wow:) Śmietana noż byłam pewna że jesteś brunetka:) coś z tym przeczuwaniem u mnie słabo oby tylko u Ojejku chłopak w brzuchu siedział tak jak to wróżę bo w zamian mam cionrzunie obiecaną:) a co u Ali ktoś wie?

pepsunieczka lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...

Wysłany: 17 października 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wez sobie kilka dni wolnego! albo chociaz jeden, polez sobie i pobycz sie! to nie jest przypadkiem ten tydzien co cialko zolte mowi baju baj i lozysko przejmuje cale zadanie? moja mame tez tak wtedy bolalo - ma teraz trojke pieknych i madrych dzieci (w tym mnie of course! :D )

tuuule mocno, ciebie i dziedzica! dzidziu sie rozrasta, moze trenuje wlasnie boks na twoim pecherzu? :D

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku taki bol jak pecherz to ja mialam pod koniec ciazy jak szyjka laskawie zaczela sie skracac wiec badz ostrozna i w razie czego sprawdz to dokladnie. Jak dla mnie bol szyjki i bol pecherza to bardzo podobny bol.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny laski z Was że ho,ho. Peps rewelka :-)

Kate <3 Jej jak ja się nie mogę doczekać tych pierwszych ruchów. Ale weszłam w sobotę w drugi trymestr i kolejny punkcik mogę odhaczyć.

Ojejku odpoczywaj. A może coś z pęcherzem się szykuje? Oby szybciutko przeszło.

Ja dziś upuściłam krew na immunologie,wyniki do 2-3tyg.

kate55, pepsunieczka lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, jak zaakceptujesz moje zapro do przyjaciółek, to Ci wyślę fotkę :)

Zrobiłam zakupy na Smyku, przypadkiem Szumiś wpadł mi do koszyka :D :D

mitonia, bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula zaprosilam Cie do przyjaciolek napisze Ci na priv jak sie nazywam to mnie dodasz do grupt co? Chyba ze ktos mnie nie chce?

Ja dzis chora :-( juz drugi raz w tej ciaxy :-( boli mnie gardlo i glowa. Pierdziele jutro nie ide do pracy :-/ na szczescie szefowa wie o ciazy wiec mysle ze zrozumie. Dodatkowo syn znow chory. Tydzien w zlobku i znow chorobsko :-/

bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tylko wpadłam dać znać, że byłam u gina i zapisał mi luteinę. Według niego jednak nie było paniki i progesteron był w normie na ten moment. Mam mieszane uczucia. Ja wolę dmuchać na zimne. Co nie?

ZakreconaŻona, Madziulla, pepsunieczka, ojejku, bita_smietana, emaj, Demsik lubią tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille zdrówka życzę <3 dużo miodku i odpoczynku.
    Villemo zdecydowanie lepiej na wszelki wypadek zapuscic lutke. I też odpoczywaj ;)
    Impra ja niestety nie pomogę nie ogarniam kompletnie ciazowo/porodowo/karmionych klimatów jeszcze.

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo zaufaj swojemu lekarzowi :) ja progesteronu nie badalam wcale i nawet nie wiem na jakim byl/jest poziomie, organizm wie co robic a wszelkie suplementy progesteronu (choc nieraz niezbedne) sa i tak namiastka tego co organizm sam moze wyprodukować. Spokojnie :-) poziom pewnie rosnie z dnja na dzien.
    ZakreconaZona ja juz dwa zabki czosnku pozarlam i zaraz herbate z pigwa ogarne. Fatalnie sie czuje :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

Wysłany: 17 października 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille polubilam nie za chorobe :D haha ale za to, ze cie chce! tak jak kazda z was! :D

Impra - na temat cyckow nic nie napisze bo ja mam na imie Tereska - z przodu deska, z tylu deska :D

Camille87, Impresja lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku, mysle o Tobie, jak trzeba bedzie do dla swietego spokoju jedz sie zbadaj do lekarza ! trzymaj sie :*

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    ojejku, mysle o Tobie, jak trzeba bedzie do dla swietego spokoju jedz sie zbadaj do lekarza ! trzymaj sie :*
    Spokojnie, na piątek jestem i tak umówiona, to wszystko było wczoraj i zupełnie przeszło ale leżę sobie i niby odpoczywam ;)

Ed. A nifty mi też stelaż sasponsorowal ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:50

Impresja, pepsunieczka, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Camille polubilam nie za chorobe :D haha ale za to, ze cie chce! tak jak kazda z was! :D

To milo :D ale wolalam sie upewnić ;-)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Paolala ja z checia ale nie wysylam danych przez belly wiec musisz mi dac wskazowki jak. ciebie znalezc na fejsie! Jak cos to ja nurkuje na profilowym :D

Morwa jeszcze nie zaakceptowalas mojego zaproszenia, moja pieknosc ciebie odstraszyla? Hahahhahah

jestem w pracy, chce mi sie spac :D na sniadanie jadlam bulke z salami - szef sie dziwnie patrzyl - okazalo sie, ze jest wegetarianinem

kuwa ja to mam dzisiaj szczescie :D

Ed. przykro mi paolala :( ale 10dpo nie kazdemu wychodzi test przeciez, mi nie wyszedl nigdy a 11dpo juz bylo pregnant :D jak nie teraz to w masteonym miesiacu! obiecuje!!!

No co ty ja zapracowani kobieta jestem i dopiero mam jak czytać to wszystko :D zaakceptowałam zapraszenie piękna i dobra kobieto :D

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ