Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ej LWD, ja tez nigdzie nie uciekam! zostaje tu na najblizsze kilkanascie lat
Paolala - a to ja blondynka jestemmyslalam ze 10dpo - eeee to jeszcze masz czas na wysikanie dwoch kresek
Zakrecona - kciuki!
A Abby wroci, silniejsza i zycze jej zeby wrocila do nas w dwupaku i z LWD chowala dziedzica. cale 9 miesiecy
ojejku - ile sie czeka na nifty? jak mezu postawi to tez zrobie
pepsa - laska, sexy laskapepsunieczka, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa nifty w PL genomed ma 9 dni od otrzymania próbki, w praktyce wygląda to na 14 dni do odbioru wyniku tam gdzie pobierał próbkę, polowe czasu transportują - naierw próbkę a potem wynik... a mogliby wysyłać na maila...
ja leżę, o północy zbierałam się na sor, ostry ból podbrzusza wraz z twardnieniem, ale jakby pęcherza, zupełnie na dole na samym środku. Miałam iść do lekarza ale tylko z nim pogadałam przez telefon - nospa, magnez i luteina w razie powtórki, no i leżę właśnie po całym dniu w pracy, już mi się przyśniło wszystko co najgorsze oczywiście; ) ale sny interpretujemy odwrotnie przecież -
Kate ja chce fote brzucha;) ojejku może jakieś wolne weź w pracy? Teraz dopiero obczailam Pepse wow:) Śmietana noż byłam pewna że jesteś brunetka:) coś z tym przeczuwaniem u mnie słabo oby tylko u Ojejku chłopak w brzuchu siedział tak jak to wróżę bo w zamian mam cionrzunie obiecaną
a co u Ali ktoś wie?
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
ojejku wez sobie kilka dni wolnego! albo chociaz jeden, polez sobie i pobycz sie! to nie jest przypadkiem ten tydzien co cialko zolte mowi baju baj i lozysko przejmuje cale zadanie? moja mame tez tak wtedy bolalo - ma teraz trojke pieknych i madrych dzieci (w tym mnie of course!
)
tuuule mocno, ciebie i dziedzica! dzidziu sie rozrasta, moze trenuje wlasnie boks na twoim pecherzu?
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Ojejku taki bol jak pecherz to ja mialam pod koniec ciazy jak szyjka laskawie zaczela sie skracac wiec badz ostrozna i w razie czego sprawdz to dokladnie. Jak dla mnie bol szyjki i bol pecherza to bardzo podobny bol.
-
Dziewczyny laski z Was że ho,ho. Peps rewelka
KateJej jak ja się nie mogę doczekać tych pierwszych ruchów. Ale weszłam w sobotę w drugi trymestr i kolejny punkcik mogę odhaczyć.
Ojejku odpoczywaj. A może coś z pęcherzem się szykuje? Oby szybciutko przeszło.
Ja dziś upuściłam krew na immunologie,wyniki do 2-3tyg.kate55, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Paolala, jak zaakceptujesz moje zapro do przyjaciółek, to Ci wyślę fotkę
Zrobiłam zakupy na Smyku, przypadkiem Szumiś wpadł mi do koszykamitonia, bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula zaprosilam Cie do przyjaciolek napisze Ci na priv jak sie nazywam to mnie dodasz do grupt co? Chyba ze ktos mnie nie chce?
Ja dzis chorajuz drugi raz w tej ciaxy
boli mnie gardlo i glowa. Pierdziele jutro nie ide do pracy
na szczescie szefowa wie o ciazy wiec mysle ze zrozumie. Dodatkowo syn znow chory. Tydzien w zlobku i znow chorobsko
bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tylko wpadłam dać znać, że byłam u gina i zapisał mi luteinę. Według niego jednak nie było paniki i progesteron był w normie na ten moment. Mam mieszane uczucia. Ja wolę dmuchać na zimne. Co nie?
ZakreconaŻona, Madziulla, pepsunieczka, ojejku, bita_smietana, emaj, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille zdrówka życzę
dużo miodku i odpoczynku.
Villemo zdecydowanie lepiej na wszelki wypadek zapuscic lutke. I też odpoczywaj
Impra ja niestety nie pomogę nie ogarniam kompletnie ciazowo/porodowo/karmionych klimatów jeszcze.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVillemo zaufaj swojemu lekarzowi
ja progesteronu nie badalam wcale i nawet nie wiem na jakim byl/jest poziomie, organizm wie co robic a wszelkie suplementy progesteronu (choc nieraz niezbedne) sa i tak namiastka tego co organizm sam moze wyprodukować. Spokojnie
poziom pewnie rosnie z dnja na dzien.
ZakreconaZona ja juz dwa zabki czosnku pozarlam i zaraz herbate z pigwa ogarne. Fatalnie sie czuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:ojejku, mysle o Tobie, jak trzeba bedzie do dla swietego spokoju jedz sie zbadaj do lekarza ! trzymaj sie :*
Ed. A nifty mi też stelaż sasponsorowalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:50
Impresja, pepsunieczka, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:Paolala ja z checia ale nie wysylam danych przez belly wiec musisz mi dac wskazowki jak. ciebie znalezc na fejsie! Jak cos to ja nurkuje na profilowym
Morwa jeszcze nie zaakceptowalas mojego zaproszenia, moja pieknosc ciebie odstraszyla? Hahahhahah
jestem w pracy, chce mi sie spacna sniadanie jadlam bulke z salami - szef sie dziwnie patrzyl - okazalo sie, ze jest wegetarianinem
kuwa ja to mam dzisiaj szczescie
Ed. przykro mi paolalaale 10dpo nie kazdemu wychodzi test przeciez, mi nie wyszedl nigdy a 11dpo juz bylo pregnant
jak nie teraz to w masteonym miesiacu! obiecuje!!!
No co ty ja zapracowani kobieta jestem i dopiero mam jak czytać to wszystkozaakceptowałam zapraszenie piękna i dobra kobieto