X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    <3 <3 <3 kocham Cię :D poproszę przepis
    Obczaj pw :)

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej LWD, ja tez nigdzie nie uciekam! zostaje tu na najblizsze kilkanascie lat :D

Paolala - a to ja blondynka jestem :D myslalam ze 10dpo - eeee to jeszcze masz czas na wysikanie dwoch kresek B-)

Zakrecona - kciuki!

A Abby wroci, silniejsza i zycze jej zeby wrocila do nas w dwupaku i z LWD chowala dziedzica. cale 9 miesiecy :)

ojejku - ile sie czeka na nifty? jak mezu postawi to tez zrobie :D

pepsa - laska, sexy laska B-)

pepsunieczka, ZakreconaŻona, Morwa lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam , jestem jaka jestem po mamie i po tacie... hehe

...ja też tu zostaję...

bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nifty w PL genomed ma 9 dni od otrzymania próbki, w praktyce wygląda to na 14 dni do odbioru wyniku tam gdzie pobierał próbkę, polowe czasu transportują - naierw próbkę a potem wynik... a mogliby wysyłać na maila...
    ja leżę, o północy zbierałam się na sor, ostry ból podbrzusza wraz z twardnieniem, ale jakby pęcherza, zupełnie na dole na samym środku. Miałam iść do lekarza ale tylko z nim pogadałam przez telefon - nospa, magnez i luteina w razie powtórki, no i leżę właśnie po całym dniu w pracy, już mi się przyśniło wszystko co najgorsze oczywiście; ) ale sny interpretujemy odwrotnie przecież ;)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja chce fote brzucha;) ojejku może jakieś wolne weź w pracy? Teraz dopiero obczailam Pepse wow:) Śmietana noż byłam pewna że jesteś brunetka:) coś z tym przeczuwaniem u mnie słabo oby tylko u Ojejku chłopak w brzuchu siedział tak jak to wróżę bo w zamian mam cionrzunie obiecaną:) a co u Ali ktoś wie?

pepsunieczka lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...

Wysłany: 17 października 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wez sobie kilka dni wolnego! albo chociaz jeden, polez sobie i pobycz sie! to nie jest przypadkiem ten tydzien co cialko zolte mowi baju baj i lozysko przejmuje cale zadanie? moja mame tez tak wtedy bolalo - ma teraz trojke pieknych i madrych dzieci (w tym mnie of course! :D )

tuuule mocno, ciebie i dziedzica! dzidziu sie rozrasta, moze trenuje wlasnie boks na twoim pecherzu? :D

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku taki bol jak pecherz to ja mialam pod koniec ciazy jak szyjka laskawie zaczela sie skracac wiec badz ostrozna i w razie czego sprawdz to dokladnie. Jak dla mnie bol szyjki i bol pecherza to bardzo podobny bol.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny laski z Was że ho,ho. Peps rewelka :-)

Kate <3 Jej jak ja się nie mogę doczekać tych pierwszych ruchów. Ale weszłam w sobotę w drugi trymestr i kolejny punkcik mogę odhaczyć.

Ojejku odpoczywaj. A może coś z pęcherzem się szykuje? Oby szybciutko przeszło.

Ja dziś upuściłam krew na immunologie,wyniki do 2-3tyg.

kate55, pepsunieczka lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, jak zaakceptujesz moje zapro do przyjaciółek, to Ci wyślę fotkę :)

Zrobiłam zakupy na Smyku, przypadkiem Szumiś wpadł mi do koszyka :D :D

mitonia, bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula zaprosilam Cie do przyjaciolek napisze Ci na priv jak sie nazywam to mnie dodasz do grupt co? Chyba ze ktos mnie nie chce?

Ja dzis chora :-( juz drugi raz w tej ciaxy :-( boli mnie gardlo i glowa. Pierdziele jutro nie ide do pracy :-/ na szczescie szefowa wie o ciazy wiec mysle ze zrozumie. Dodatkowo syn znow chory. Tydzien w zlobku i znow chorobsko :-/

bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tylko wpadłam dać znać, że byłam u gina i zapisał mi luteinę. Według niego jednak nie było paniki i progesteron był w normie na ten moment. Mam mieszane uczucia. Ja wolę dmuchać na zimne. Co nie?

ZakreconaŻona, Madziulla, pepsunieczka, ojejku, bita_smietana, emaj, Demsik lubią tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille zdrówka życzę <3 dużo miodku i odpoczynku.
    Villemo zdecydowanie lepiej na wszelki wypadek zapuscic lutke. I też odpoczywaj ;)
    Impra ja niestety nie pomogę nie ogarniam kompletnie ciazowo/porodowo/karmionych klimatów jeszcze.

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo zaufaj swojemu lekarzowi :) ja progesteronu nie badalam wcale i nawet nie wiem na jakim byl/jest poziomie, organizm wie co robic a wszelkie suplementy progesteronu (choc nieraz niezbedne) sa i tak namiastka tego co organizm sam moze wyprodukować. Spokojnie :-) poziom pewnie rosnie z dnja na dzien.
    ZakreconaZona ja juz dwa zabki czosnku pozarlam i zaraz herbate z pigwa ogarne. Fatalnie sie czuje :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

Wysłany: 17 października 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille polubilam nie za chorobe :D haha ale za to, ze cie chce! tak jak kazda z was! :D

Impra - na temat cyckow nic nie napisze bo ja mam na imie Tereska - z przodu deska, z tylu deska :D

Camille87, Impresja lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku, mysle o Tobie, jak trzeba bedzie do dla swietego spokoju jedz sie zbadaj do lekarza ! trzymaj sie :*

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    ojejku, mysle o Tobie, jak trzeba bedzie do dla swietego spokoju jedz sie zbadaj do lekarza ! trzymaj sie :*
    Spokojnie, na piątek jestem i tak umówiona, to wszystko było wczoraj i zupełnie przeszło ale leżę sobie i niby odpoczywam ;)

Ed. A nifty mi też stelaż sasponsorowal ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:50

Impresja, pepsunieczka, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Camille polubilam nie za chorobe :D haha ale za to, ze cie chce! tak jak kazda z was! :D

To milo :D ale wolalam sie upewnić ;-)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Paolala ja z checia ale nie wysylam danych przez belly wiec musisz mi dac wskazowki jak. ciebie znalezc na fejsie! Jak cos to ja nurkuje na profilowym :D

Morwa jeszcze nie zaakceptowalas mojego zaproszenia, moja pieknosc ciebie odstraszyla? Hahahhahah

jestem w pracy, chce mi sie spac :D na sniadanie jadlam bulke z salami - szef sie dziwnie patrzyl - okazalo sie, ze jest wegetarianinem

kuwa ja to mam dzisiaj szczescie :D

Ed. przykro mi paolala :( ale 10dpo nie kazdemu wychodzi test przeciez, mi nie wyszedl nigdy a 11dpo juz bylo pregnant :D jak nie teraz to w masteonym miesiacu! obiecuje!!!

No co ty ja zapracowani kobieta jestem i dopiero mam jak czytać to wszystko :D zaakceptowałam zapraszenie piękna i dobra kobieto :D

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ