X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeść :) Wróciliśmy z Budapesztu, dziedzicowi podobało się w samolocie i na Węgrzech :)

Czy coś mnie ominęło? Nowe ciążunie? :) Idę przejrzeć poprzednie posty, mam nadzieję, że zaraz będę mogła komuś gratulować :)

Edit: No i super!! Villemo, Andzia moje gratulacje ! <3 Ciekawe ile ciąż kryje się na wcześniejszych stronach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 16:33

Corcula, bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Andzia witaj:-)
    Quasha dawaj zdjecie spodni :-) ja musze miec stan bardzo nisko bo mnie wlasnie uciska po srodku miedzy pepkiem a koscia lonwa :-( dlatego ciezko mi cos znalezc :-/

O nie, teraz to ja się już wyleguję w łóżku, jutro cyknę zdjęcie :)
    Mnie też tak między pępkiem a Bożeną uciska, dlatego chciałam już ciążowe :D One sa jakby... jak takie biodrówki rozciągliwe ale później jest taki materiał jakby na przedłużenie aż nad pępek :) Taki fajny, bo rozciąga się bardzo, a jednocześnie trzyma spodnie i nie uciska. No dokładnie to, czego szukałam :3

Camille87 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo super beta;) a prog jak to prog, wyrzucany jest pulsacyjnie, zaraz wzmocnisz go dupkiem i bedzie git;) jakby Ci bylo blizej do Krakowa to tez Cie moge wspomoc, do wyboru dupek i lutka 50 i 100 jakby co;)

Andzia gratulacje, dawaj znaki jaki przyrost!

Kate to pierwszy wyjazd z dziedzicem zaliczony:)

edit: Qasha czekam na fotke spodni:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 17:10

Arwi, ojejku lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 15 października 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na wyniki, ale nie wiem czy w sobotę oni też robią;/ przedwczoraj miałam około 19.30 więc zobaczymy;))

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    O nie, teraz to ja się już wyleguję w łóżku, jutro cyknę zdjęcie :)
    Mnie też tak między pępkiem a Bożeną uciska, dlatego chciałam już ciążowe :D One sa jakby... jak takie biodrówki rozciągliwe ale później jest taki materiał jakby na przedłużenie aż nad pępek :) Taki fajny, bo rozciąga się bardzo, a jednocześnie trzyma spodnie i nie uciska. No dokładnie to, czego szukałam :3

Aaaa czyli ten elastyczny pas jest za pepek :-) myslalam ze dopiero wlasnie od pepka zaczyna sie guma ;-)
    Wylegiwuj sie poki mozesz, ja poki co musze biegac za dwulatkiem ktory nieraz tez chce na rece o.O

• Arwi Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się pokłóciłam z przyjaciółką... Bo miałam ochotę na piwo pszeniczne, no ale to chyba oczywiste, że na ochocie się skończyło. A ta mi a to, że jak skończę 12 tc to już będę mogła pić, bo wtedy alko już nie szkodzi, jeśli się wypije mało. Że zagrożenie fas jest tylko w pierwszych 12 tygodniach.
    No to ja wtf, skąd ona ma takie info, że przecież to bzdura. No jie mówi się, że zero alkoholu w ciąży, bo ktoś ma takie widzimisię...
    A ona na to, że ona na PRACY SOCJALNEJ miała wykłady z GINEKOLOGIEM POŁOŻNIKIEM i ona wie, bo on ich tak uczył, a on się znał.
    Cóż, jak ona chce ryzykować i jak zajdzie to sobie normalnie spożywać to proszę bardzo. Ale ja nie mam zamiaru i niech mi ciemnoty nie wciska...

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas niestety jakaś jelitowka. W nocy mnie wymeczylo, ale w dzień już tylko mdlilo. Boję się co usłyszę na czwartkowej wizycie ale mimo wszystko jestem dobrej myśli. Proszę kto może niech się za nas modli...

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie nadzieja.wierze ze bedzie wszystko dobrze;)

Arwi lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Hej u nas niestety jakaś jelitowka. W nocy mnie wymeczylo, ale w dzień już tylko mdlilo. Boję się co usłyszę na czwartkowej wizycie ale mimo wszystko jestem dobrej myśli. Proszę kto może niech się za nas modli...
    Styczniowa, spokojnie, my tutaj wszystkie trzęsiemy portkami przed wizytami. Musi być dobrze, ale sama nie wiem jak zmniejszyć ten stres przed kolejnymi wizytami. Dla pocieszenia dodam, ze to nie minie wraz z pojawieniem sie <3 na usg, mam wrażenie ze się nawet nasila :D ale spokojnie, będzie dobrze <3

• emaj Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:10

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo,Andzia Gratuluję!!!

Villemo ja w Gdańsku też oferuję luteinę dopochwową albo dupka.

Emaj to trzymam kciuki żeby maluszek nie namęczył się przy porodzie i nie miał komplikacji jak u mojej kuzynki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa, a jak u Ciebie samopoczucie ?

Paolala, to nie pierwsza podróż dziedzica :-P Ma bardzo bogate życie prenatalne, same imprezy i wojaże :-D

Paolala, bita_smietana lubią tę wiadomość

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha no brak slow na przyjaciolke :-/ najgorsze zs lhdzie naprawde tak mysla i ta wiedze wykorzystują w zyciu, swiadomie (lub nie) szkodzac dzieciom :-( wydaje mi sie ze ona po prostu musiala zle zrozumiec tego ginekologa bo nie wierze ze ktorhkolwiek lekarz moglby cos takiego powiedziec. Obh zmadrzala nim sama zajdzie w ciaze :-/
    Ja dzis wypilam karmi, w sumie moglam sie obejsc ale maz kupil do filmu, wlasnie sie obudzilam bo jak zwykle zasnelam w polowie :P

Styczniowa badz dobrej mysli! Mi ginekolog tlumaczyl ze statystycznie jest naprawde malo poronien! Skoro pojawil sie pecherzyk to sa ogromne szanse za zarodek i zdrowa ciaze :-) u mnie w 6t0d byl tylko sam pecherzyk 11mm dopiero na nastepnej wizycie w 9t0d zobaczylam zarodek 13mm z serduszkiem. Teraz jest najgorszy czas oczekiwania ale mysl pozytywnie :-)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille do dołączam do klubu zasypiających w polowie filmu:D musi mnie film bardzo zainteresowac zeby nie usnac, w innych przypadkach to standart! kolezanki wyciagaja mnie na bridżet dżons, heh wprawdzie nie ogladalam wczesniejszych ale co tam wypad z babskim gronie b.dobrze robi!

Kate to masz małego podróżnika w brucholu:D a właśnie co do brzuchola już coś u Ciebie widać?

Styczniowa wszystko bedzie dobrze:*

dzisiaj od rana zalało mnie bagno białe ehh nie mogło być takiej ilości w trakcie owulki:/ wszystko sie poprzestawialo w tym cyklu, mam nadzieje ze nie bedzie z tego jakiejś infekcji...

udanej niedzieli:)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski! pilna sprawa! Przed wczoraj zaczęłam brać dupka ale wczoraj zapomniałam!!! Co robić? Zawsze biorę wieczorem przed snem. Wziąść teraz ta brakujaca i wieczoremnormalnie druga, wieczorem dwie czy poprostu olać i tylko jedna normalnie wieczorem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Hejka laski! pilna sprawa! Przed wczoraj zaczęłam brać dupka ale wczoraj zapomniałam!!! Co robić? Zawsze biorę wieczorem przed snem. Wziąść teraz ta brakujaca i wieczoremnormalnie druga, wieczorem dwie czy poprostu olać i tylko jedna normalnie wieczorem?
    ja też wczoraj zasnęłam i zapomniałam - wzięłam o świcie, wzięłabym dziś rano zapomnianą dawke a dalej tak jak brałaś

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja też wczoraj zasnęłam i zapomniałam - wzięłam o świcie, wzięłabym dziś rano zapomnianą dawke a dalej tak jak brałaś

Dzięki za pomoc ;*

• kate55 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Kate to masz małego podróżnika w brucholu:D a właśnie co do brzuchola już coś u Ciebie widać?
    Już trochę widać ;-) Zrobię zdjęcie w środę, na początku 18tc i się Wam pochwalę ;-)

Paolala, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wlasnie opuścił mnie lwd :-/
    Wlasnie zdalam sobie sprawe z tego ze przeziernosv karkowa ktora wynosila 0,27 i ktora lekarz ocenil jako w normie w rzeczywistosci to 2,7 a przeciez to za duzo o.O jakos wczesniej sie nad tym nie zastanawialam ateraz taka refleksja mnie naszla. Nosz kurwa mac co z tym lekarzem nie tak? Czy jest mozliwe ze wartosc ta zwiazana jest z wieloscia dziecka? Bo wg usg badanie odbylo sie w 13t1d wymairu CRL nie znam bo juz nie mogl uchwycic zmierzyl AC, HC, BPD, FL. Czy powinnam zmienic lekarza? Mialam o nim takie zdanie dobre ale teraz stracilam kompletnie zaufanie :-/

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwon moze do niego i niech rozwieje twoje wszelkie wątpliwości.zobaczysz co powie

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ