Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeść
Wróciliśmy z Budapesztu, dziedzicowi podobało się w samolocie i na Węgrzech
Czy coś mnie ominęło? Nowe ciążunie?Idę przejrzeć poprzednie posty, mam nadzieję, że zaraz będę mogła komuś gratulować
Edit: No i super!! Villemo, Andzia moje gratulacje !Ciekawe ile ciąż kryje się na wcześniejszych stronach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 16:33
Corcula, bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Camille87 wrote:Andzia witaj:-)
Quasha dawaj zdjecie spodnija musze miec stan bardzo nisko bo mnie wlasnie uciska po srodku miedzy pepkiem a koscia lonwa
dlatego ciezko mi cos znalezc
O nie, teraz to ja się już wyleguję w łóżku, jutro cyknę zdjęcie
Mnie też tak między pępkiem a Bożeną uciska, dlatego chciałam już ciążoweOne sa jakby... jak takie biodrówki rozciągliwe ale później jest taki materiał jakby na przedłużenie aż nad pępek
Taki fajny, bo rozciąga się bardzo, a jednocześnie trzyma spodnie i nie uciska. No dokładnie to, czego szukałam
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Villemo super beta;) a prog jak to prog, wyrzucany jest pulsacyjnie, zaraz wzmocnisz go dupkiem i bedzie git;) jakby Ci bylo blizej do Krakowa to tez Cie moge wspomoc, do wyboru dupek i lutka 50 i 100 jakby co;)
Andzia gratulacje, dawaj znaki jaki przyrost!
Kate to pierwszy wyjazd z dziedzicem zaliczony:)
edit: Qasha czekam na fotke spodni:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 17:10
Arwi, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyQasha wrote:O nie, teraz to ja się już wyleguję w łóżku, jutro cyknę zdjęcie
Mnie też tak między pępkiem a Bożeną uciska, dlatego chciałam już ciążoweOne sa jakby... jak takie biodrówki rozciągliwe ale później jest taki materiał jakby na przedłużenie aż nad pępek
Taki fajny, bo rozciąga się bardzo, a jednocześnie trzyma spodnie i nie uciska. No dokładnie to, czego szukałam
Aaaa czyli ten elastyczny pas jest za pepekmyslalam ze dopiero wlasnie od pepka zaczyna sie guma
Wylegiwuj sie poki mozesz, ja poki co musze biegac za dwulatkiem ktory nieraz tez chce na rece -
Właśnie się pokłóciłam z przyjaciółką... Bo miałam ochotę na piwo pszeniczne, no ale to chyba oczywiste, że na ochocie się skończyło. A ta mi a to, że jak skończę 12 tc to już będę mogła pić, bo wtedy alko już nie szkodzi, jeśli się wypije mało. Że zagrożenie fas jest tylko w pierwszych 12 tygodniach.
No to ja wtf, skąd ona ma takie info, że przecież to bzdura. No jie mówi się, że zero alkoholu w ciąży, bo ktoś ma takie widzimisię...
A ona na to, że ona na PRACY SOCJALNEJ miała wykłady z GINEKOLOGIEM POŁOŻNIKIEM i ona wie, bo on ich tak uczył, a on się znał.
Cóż, jak ona chce ryzykować i jak zajdzie to sobie normalnie spożywać to proszę bardzo. Ale ja nie mam zamiaru i niech mi ciemnoty nie wciska... -
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Hej u nas niestety jakaś jelitowka. W nocy mnie wymeczylo, ale w dzień już tylko mdlilo. Boję się co usłyszę na czwartkowej wizycie ale mimo wszystko jestem dobrej myśli. Proszę kto może niech się za nas modli...
na usg, mam wrażenie ze się nawet nasila
ale spokojnie, będzie dobrze
-
Villemo,Andzia Gratuluję!!!
Villemo ja w Gdańsku też oferuję luteinę dopochwową albo dupka.
Emaj to trzymam kciuki żeby maluszek nie namęczył się przy porodzie i nie miał komplikacji jak u mojej kuzynki. -
Kjopa, a jak u Ciebie samopoczucie ?
Paolala, to nie pierwsza podróż dziedzicaMa bardzo bogate życie prenatalne, same imprezy i wojaże
Paolala, bita_smietana lubią tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualnyQuasha no brak slow na przyjaciolke
najgorsze zs lhdzie naprawde tak mysla i ta wiedze wykorzystują w zyciu, swiadomie (lub nie) szkodzac dzieciom
wydaje mi sie ze ona po prostu musiala zle zrozumiec tego ginekologa bo nie wierze ze ktorhkolwiek lekarz moglby cos takiego powiedziec. Obh zmadrzala nim sama zajdzie w ciaze
Ja dzis wypilam karmi, w sumie moglam sie obejsc ale maz kupil do filmu, wlasnie sie obudzilam bo jak zwykle zasnelam w polowie
Styczniowa badz dobrej mysli! Mi ginekolog tlumaczyl ze statystycznie jest naprawde malo poronien! Skoro pojawil sie pecherzyk to sa ogromne szanse za zarodek i zdrowa ciazeu mnie w 6t0d byl tylko sam pecherzyk 11mm dopiero na nastepnej wizycie w 9t0d zobaczylam zarodek 13mm z serduszkiem. Teraz jest najgorszy czas oczekiwania ale mysl pozytywnie
-
Camille do dołączam do klubu zasypiających w polowie filmu:D musi mnie film bardzo zainteresowac zeby nie usnac, w innych przypadkach to standart! kolezanki wyciagaja mnie na bridżet dżons, heh wprawdzie nie ogladalam wczesniejszych ale co tam wypad z babskim gronie b.dobrze robi!
Kate to masz małego podróżnika w brucholu:D a właśnie co do brzuchola już coś u Ciebie widać?
Styczniowa wszystko bedzie dobrze:*
dzisiaj od rana zalało mnie bagno białe ehh nie mogło być takiej ilości w trakcie owulki:/ wszystko sie poprzestawialo w tym cyklu, mam nadzieje ze nie bedzie z tego jakiejś infekcji...
udanej niedzieli:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyHejka laski! pilna sprawa! Przed wczoraj zaczęłam brać dupka ale wczoraj zapomniałam!!! Co robić? Zawsze biorę wieczorem przed snem. Wziąść teraz ta brakujaca i wieczoremnormalnie druga, wieczorem dwie czy poprostu olać i tylko jedna normalnie wieczorem?
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Hejka laski! pilna sprawa! Przed wczoraj zaczęłam brać dupka ale wczoraj zapomniałam!!! Co robić? Zawsze biorę wieczorem przed snem. Wziąść teraz ta brakujaca i wieczoremnormalnie druga, wieczorem dwie czy poprostu olać i tylko jedna normalnie wieczorem?
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Kate to masz małego podróżnika w brucholu:D a właśnie co do brzuchola już coś u Ciebie widać?
Zrobię zdjęcie w środę, na początku 18tc i się Wam pochwalę
Paolala, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualnyDziewczyny wlasnie opuścił mnie lwd
Wlasnie zdalam sobie sprawe z tego ze przeziernosv karkowa ktora wynosila 0,27 i ktora lekarz ocenil jako w normie w rzeczywistosci to 2,7 a przeciez to za duzojakos wczesniej sie nad tym nie zastanawialam ateraz taka refleksja mnie naszla. Nosz kurwa mac co z tym lekarzem nie tak? Czy jest mozliwe ze wartosc ta zwiazana jest z wieloscia dziecka? Bo wg usg badanie odbylo sie w 13t1d wymairu CRL nie znam bo juz nie mogl uchwycic zmierzyl AC, HC, BPD, FL. Czy powinnam zmienic lekarza? Mialam o nim takie zdanie dobre ale teraz stracilam kompletnie zaufanie