Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla przykro, że @ przyszła
Ale głowa do góry, tak jak mówią dziewczyny klinika to dobre rozwiązanie i ogromny krok do przodutam są fachowcy którzy na co dzień mają styczność z problemami z zajściem, oni wiedzą co i jak.
Ja sama żałuję, że tak późno poszłam do mojego obecnego lekarza, który też prowadzi klinikę, dzięki niemu wcześniej byłabym mamą.
Życzę Ci Madziulla, żeby klinika to było właśnie to i niedługo będziesz nosiła pod serduszkiem maluszka
A my się dzisiaj triupujemy z rodzinką w poszukiwaniu wózka
Miłego dnia dziewczynki :*Corcula, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! W koncu piateczek piatunio
w przyszlym tygodniu tylko trzy dni pracy i zwolnienie
voraz gorzej jest mi ukryc brzuszek wciaz chce mi sie spac i jestem nie do zycia
poza tym syn dostal kolejny antybiotyk i chce z nim trochę posiedziec w domu zeby sie wykurowal bo co pojdzie do zlobka to chory
to juz trzeci antybiotyk od wrzesnia w tym raz zastrzyki ...
Qasha Pianistka dolaczam sie do zyczen urodzinowych
Co do kremow na rozstepy to ja w poprzedniej ciazy uzywalam palmersa bylam zadowolona, piekny zapach (malo ktory mi odpowiadal) i fajnie nawilzal ale niestety pod koniec ciazy i tak wyszly rozstepytakze to chyba genetyka... teraz kupilam z ziaji mamma mia i tez jest ok, slyszalam ze trzeba jes galaretke to mozna uniknac rozstepow
-
Hej Kobietki witam sie z rana
Madziulle tulę Cię mocno, ale tak jak dziewczyny piszą w klinice się Wami zajma i we wrześniu rodzisz bliźniaki
Wszystkim dzisiaj wizytującym zyczę samych dobrych wieści.
A mnie LwD opuścił całkowicie... od środy brudze na brązowo a dzis to już większe plamienie ehhh a do wizyty jeszcze prawie tydzień... najgorsza na ten moment jest ta niepewnosc... -
Demsik powodzenia na wizycie! I mam nadzieje, ze nie przelozyli tobie spotkania i sekretarka wielki mozg zapomniala tpbie tego przez telefon powiedziec
wrrrr nadal chce ta babe udusic
ja ide jutro! nareszcie cholera jasnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:43
Corcula lubi tę wiadomość
-
Madziulla, klinika to nie jest zlo, ja chcialam isc po kilku miesiacach staranbo tam sa super specjalisci ale u nas dopiero po dwoch latach mozna isc, na twoim miejscu pozlabym tam jak najszybciej, po co tracic czas:)
Ed. a jak w miedzy czasie pojawi sie groszek niespodzianka to wspanialeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:21
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj byłam z siostrą na Bridget Jones
Film bardzo fajny i zabawny. Duża dawka humoru, cala sala kinowa śmiała się non stop! Więc to chyba dużo mówi o filmie
Jedyne co mnie zasmuciło to to, że zwolniono Bridget w 9 miesiącu ciąży z pracy! Żal mi tych kobiet w USA, że nie mają tam takiego prawa ochrony kobiet w ciąży jak u nas w kraju
To u nas jest Ameryka w tej kwestii
Natalia27.03.2016
-
bita_smietana wrote:Madziulla, klinika to nie jest zlo, ja chcialam isc po kilku miesiacach staranbo tam sa super specjalisci ale u nas dopiero po dwoch latach mozna isc, na twoim miejscu pozlabym tam jak najszybciej, po co tracic czas:)
Ed. a jak w miedzy czasie pojawi sie groszek niespodzianka to wspaniale
Madziulla właśnie jak się zapiszesz do tej kliniki to a nóż może wtedy groszek wyskoczy! Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*Natalia27.03.2016
-
bita_smietana wrote:She!!! kurde no zdradzilas zakonczenie! nieladnie!
teraz wiem co sie stanie kurde!
a jeszcze nie widzialam!
E no zakończenie jest inne, ale nie zdradzę
Edit: zaszła w ciąże na początku filmu, a to dopiero początek, będzie się działo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:46
bita_smietana lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
bita_smietana wrote:Haha wybaczam!
wiesz w u mnie nie lepiej, kobieta ma 2-3 miesiace macierzynskiego i to tyle
a przeciez takie 3-miesieczne to jeszcze okruszek kurde
Bita_smietana moje siedmiomiesięczne dziecko to jeszcze taki okruszek!! Nawet nie siedzi i jak tu ją zostawić obcej osobie, i wogóle zostawić na dłużej niż kilka godzin. Jak wyrwałam się wczoraj do kina to strasznie tęskniłam do córci, zaraz po przyjsciu musiałam ją zobaczyćI w kinie ciągle o niej myślałam
Nie wyobrażam sobie zostawić 3 miesięcznego dziecka. Przecież dziecko dopiero wtedy zaczyna coś kontaktować. Bardzo Ci współczuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:58
Natalia27.03.2016
-
Czesc Dziewczyny czy moge dolaczyc do LWD? Nie jestem jeszcze w ciazy ale co tam? Moge miec poki co urojana na rzecz tego watku
Staramy sie pare miesiecy o rodzenstwo dla Corki
Krucha, She86, ojejku, Corcula, bita_smietana, Demsik, Jagah, Kjopa3, Arwi, Morwa lubią tę wiadomość