X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla przykro, że @ przyszła :(

Ale głowa do góry, tak jak mówią dziewczyny klinika to dobre rozwiązanie i ogromny krok do przodu :) tam są fachowcy którzy na co dzień mają styczność z problemami z zajściem, oni wiedzą co i jak.

Ja sama żałuję, że tak późno poszłam do mojego obecnego lekarza, który też prowadzi klinikę, dzięki niemu wcześniej byłabym mamą.

Życzę Ci Madziulla, żeby klinika to było właśnie to i niedługo będziesz nosiła pod serduszkiem maluszka ;)

A my się dzisiaj triupujemy z rodzinką w poszukiwaniu wózka :D

Miłego dnia dziewczynki :*

Corcula, Madziulla lubią tę wiadomość

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam dziewczyny. Dzwoniłam dzis do swojego gina i kazal mimo @ przyjsc na koncultacje wiec na 14.45 mykam na wizyte. moze jakies zleci mijescze podstawowe hormony czy cos i wtedy klinika.

Demsik kciuki!!

Demsik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! W koncu piateczek piatunio :D w przyszlym tygodniu tylko trzy dni pracy i zwolnienie :-) voraz gorzej jest mi ukryc brzuszek wciaz chce mi sie spac i jestem nie do zycia :-( poza tym syn dostal kolejny antybiotyk i chce z nim trochę posiedziec w domu zeby sie wykurowal bo co pojdzie do zlobka to chory :/ to juz trzeci antybiotyk od wrzesnia w tym raz zastrzyki ...

Qasha Pianistka dolaczam sie do zyczen urodzinowych :)

Co do kremow na rozstepy to ja w poprzedniej ciazy uzywalam palmersa bylam zadowolona, piekny zapach (malo ktory mi odpowiadal) i fajnie nawilzal ale niestety pod koniec ciazy i tak wyszly rozstepy :( takze to chyba genetyka... teraz kupilam z ziaji mamma mia i tez jest ok, slyszalam ze trzeba jes galaretke to mozna uniknac rozstepow ;-)

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki witam sie z rana :)

Madziulle tulę Cię mocno, ale tak jak dziewczyny piszą w klinice się Wami zajma i we wrześniu rodzisz bliźniaki :)

Wszystkim dzisiaj wizytującym zyczę samych dobrych wieści.

A mnie LwD opuścił całkowicie... od środy brudze na brązowo a dzis to już większe plamienie ehhh a do wizyty jeszcze prawie tydzień... najgorsza na ten moment jest ta niepewnosc...

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik powodzenia na wizycie :)

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik powodzenia na wizycie! I mam nadzieje, ze nie przelozyli tobie spotkania i sekretarka wielki mozg zapomniala tpbie tego przez telefon powiedziec ;) wrrrr nadal chce ta babe udusic ;)

ja ide jutro! nareszcie cholera jasna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:43

Corcula lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 28 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, klinika to nie jest zlo, ja chcialam isc po kilku miesiacach staranbo tam sa super specjalisci ale u nas dopiero po dwoch latach mozna isc, na twoim miejscu pozlabym tam jak najszybciej, po co tracic czas:)

Ed. a jak w miedzy czasie pojawi sie groszek niespodzianka to wspaniale :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie traktuje tego jako zlo :)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam z siostrą na Bridget Jones :) Film bardzo fajny i zabawny. Duża dawka humoru, cala sala kinowa śmiała się non stop! Więc to chyba dużo mówi o filmie :D Jedyne co mnie zasmuciło to to, że zwolniono Bridget w 9 miesiącu ciąży z pracy! Żal mi tych kobiet w USA, że nie mają tam takiego prawa ochrony kobiet w ciąży jak u nas w kraju :( To u nas jest Ameryka w tej kwestii ;)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

Wysłany: 28 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze Madziu, niektorzy nie chca isc a okazuje sie, ze jakas pierdola przeszkadzala w zajsciu :) bedzie dobrze - zobaczysz :)

Wysłany: 28 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She!!! kurde no zdradzilas zakonczenie! nieladnie! :D :D teraz wiem co sie stanie kurde! :D a jeszcze nie widzialam! :P

Wysłany: 28 października 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa - ja przy plamieniu poszlabym dzisiaj na usg, na ip, obojetnie gdzie!

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Madziulla, klinika to nie jest zlo, ja chcialam isc po kilku miesiacach staranbo tam sa super specjalisci ale u nas dopiero po dwoch latach mozna isc, na twoim miejscu pozlabym tam jak najszybciej, po co tracic czas:)

Ed. a jak w miedzy czasie pojawi sie groszek niespodzianka to wspaniale :)

Madziulla właśnie jak się zapiszesz do tej kliniki to a nóż może wtedy groszek wyskoczy! Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

Wysłany: 28 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia dziewczyny! :) piatek dzisiaj! hip hip hurra! jutro mamy weekendzik :D

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    She!!! kurde no zdradzilas zakonczenie! nieladnie! :D :D teraz wiem co sie stanie kurde! :D a jeszcze nie widzialam! :P

E no zakończenie jest inne, ale nie zdradzę :D

Edit: zaszła w ciąże na początku filmu, a to dopiero początek, będzie się działo!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:46

bita_smietana lubi tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

Wysłany: 28 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wybaczam! :D :D wiesz w u mnie nie lepiej, kobieta ma 2-3 miesiace macierzynskiego i to tyle :/ a przeciez takie 3-miesieczne to jeszcze okruszek kurde :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:48

• She86 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Haha wybaczam! :D :D wiesz w u mnie nie lepiej, kobieta ma 2-3 miesiace macierzynskiego i to tyle :/ a przeciez takie 3-miesieczne to jeszcze okruszek kurde :/

Bita_smietana moje siedmiomiesięczne dziecko to jeszcze taki okruszek!! Nawet nie siedzi i jak tu ją zostawić obcej osobie, i wogóle zostawić na dłużej niż kilka godzin. Jak wyrwałam się wczoraj do kina to strasznie tęskniłam do córci, zaraz po przyjsciu musiałam ją zobaczyć :D I w kinie ciągle o niej myślałam :D

Nie wyobrażam sobie zostawić 3 miesięcznego dziecka. Przecież dziecko dopiero wtedy zaczyna coś kontaktować. Bardzo Ci współczuje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:58

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

Wysłany: 28 października 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She - ja nie zostawie mojego okruszka :D powiem szefowi, ze chce wiecej czasu wolnego i jak sie nie spodoba to sie zwolnie ;) i tak znajde prace w mojej dziedzinie i tak :D

She86 lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny czy moge dolaczyc do LWD? Nie jestem jeszcze w ciazy ale co tam? Moge miec poki co urojana na rzecz tego watku ;) Staramy sie pare miesiecy o rodzenstwo dla Corki :)

Krucha, She86, ojejku, Corcula, bita_smietana, Demsik, Jagah, Kjopa3, Arwi, Morwa lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ