Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:A ja pozbyłam się raka a zdobyłam bliźniaka
zawsze marzyły mi się bliźnięta to mam przynajmniej w horoskopie
Ha!!!! Morwa bo to znak,że w grudniu w Twojej macicy wgryzą się bliźniakiojejku, Arwi, Paolala, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
-
My po badaniu
wszystko z dzidzia ok, bedzie chłopiec
rośnie, wszystkie organy prawidłowo wykształcone. Ogólnie cud miód badanie, tak ładnie wszystko widać. I machal do nas rączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:20
Kjopa3, Jagah, Corcula, Impresja, ojejku, Ania-nowa, aaandzia, bita_smietana, kate55, Morwa, Demsik, Camille87, Arwi, ktosiowa, She86 lubią tę wiadomość
-
starająca się15 wrote:My po badaniu
wszystko z dzidzia ok, bedzie chłopiec
rośnie, wszystkie organy prawidłowo wykształcone. Ogólnie cud miód badanie, tak ładnie wszystko widać. I machal do nas rączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:23
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Czy Smietana ma dzisiaj wizyte??
A Pani z sekretariatu medycznego skończyła rozmowę ze śmietaną z kijem bejsbolowym w tyłku, z tego co zrozumiał mój cionszowy kalafior
bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
u mnie tak w skrocie sraka ptaka nie widzialam cipki ani wielkiego siusiaka, nie chce mi sie pisac, bo musialabym duzo, bardzo duzo przeklinac wiec
ommmmm, ommmmm, ommmmmm
prenatalne mam w sobote a sekretarka ginekologa ma kija bejsbolowego w dupie
Qasha, Pianistka - sto latduzo zdrowia dla pociech i dla was! i duzo cierpliwosci!
no i duzo milosci, kasy, dobrego sexu i ogolnie wszystkiego naj
starajaca - gratuluje wizyty
Kjopa - udaje, ze nie widze tej wiadomosci o niby siusiaku i jajkach. SODA sie nie moze mylic!
ide spac, szybciej mi czas minie.....
Madziulla - podoba mi sie ten brak @, chucham i zaklinam zebys wysikala dwie kreseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 21:47
starająca się15, Jagah, Kjopa3, Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
Madziulla, bita_smietana dzięki
Bita, do soboty już niedaleko, zleciale babę z repecji bym chyba żywcem pogrzebała
Madziulla, nie trać nadziei dopóki nie ma @. Mi w szczęśliwym cyklu test wyszedł negatywny wtedy kiedy dawno powinien wyjść pozytywny, miałam wszystkie objawy na @ a jej było brak i się okazało, że się tam już aklimatyzował WituśCorcula, Madziulla, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystarająca się15 wrote:Madziulla, nie trać nadziei dopóki nie ma @. Mi w szczęśliwym cyklu test wyszedł negatywny wtedy kiedy dawno powinien wyjść pozytywny, miałam wszystkie objawy na @ a jej było brak i się okazało, że się tam już aklimatyzował Wituś
Starajaca sie tym razem ja dziekuje:*
starająca się15, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Juz jest plamienie... pisze do mojego gina meila ze chce iść do kliniki juz...
Tulę
A może ty chcesz po prostu w grudniu razem z Morwą zaliczyć bliźniaki?
Trzymam kciuki, żeby klinika pomogła :*Madziulla, Corcula, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Juz jest plamienie... pisze do mojego gina meila ze chce iść do kliniki juz...
i są z tym tematem po prostu obyci, mają tylko takich pacjentów, zwykły ginekolog ma nieplodne 3% pacjentek, reszta to przychodzą po anty, przychodzą w ciąży, są grubo po 40 i przychodzą z menopauzą itp itd, ci zwykli lekarze ginekolodzy nie mają prawa wiedzieć tego co ci w klinikach. Powodzenia
Madziulla, Arwi, Impresja, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Tulę
A może ty chcesz po prostu w grudniu razem z Morwą zaliczyć bliźniaki?
Trzymam kciuki, żeby klinika pomogła :*
Ze ja na to wcześniej nie wpadłamMorwaaaaa!!! Rodzimy bliźniaki we wrześniu!! Hahaha
ojejku, Arwi, Corcula, Demsik, Morwa lubią tę wiadomość
-
Witam się Dziewczyny z wami.
1. Nius dnia jest taki, że OF oddało mi w końcu owulkę, którą zabrało w poniedziałek i oddać nie chciało... Plus taki, że oddał w bardzo dobrym stanie, czyli ustawił na ten sam dzień cyklu, z którego wziął
Paolala wrote:wracamy do naszego sprawdzonego planu, w tym cyklu inseminacja, tyle ze w szpitalu na nfz a nie w klinice (klinika dla mnie to samo zło;) )
2. Paolala, czy ty będziesz robić inseminację tam gdzie mnie ostatnio nie przyjęli?
3.Madziulla wrote:Ze ja na to wcześniej nie wpadłamMorwaaaaa!!! Rodzimy bliźniaki we wrześniu!! Hahaha
4. Miłego piąteczku wam życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 08:01
Corcula, ojejku, Kjopa3, Impresja, Morwa lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki!
Czy Wy tez tak macie, ze jak dzwoni budzik to jest tak ciemno, ze myslicie, ze to noc? Gdzie jest slonce???!!
Ja dzisiaj o 17tej mam wizyte u prowadzacej a poza tym rozpoczynamy dlugi weekend.
Madziula przykro mi, ze malpa Cie nawiedzila. Plan na blizniaki z Morwa jest super!
Ktosiowa zatem owocnej odzyskanej owulki! -
Madziulla lec do kliniki tam sie wami zajma jak nalezy:)
Ja zajadal swieza buleczke z maselkiem i herbatka mietowa a potem ide sie oporzadzic bo o 11.30 kierunek gin:)
Milego dzionka:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny