Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane dawno mnie nie było , ale odkąd mój mąz zaczał chodzić i jezdzić samochodem nadrabiamy zaległości
rodzinka się odezwała żebyśmy przyjechali a to po zabawki foteliki dla dziecka to siostra po ciuszkiitp itd
tak wiec bunkrujemy co się da a ja topie się w tonach ciuchów
Śmietanka spokojnienormy NT w tych tyg są do 3
my mielismy 1,9 ale też mysałam czy to na penwo dobrze
tak sie stresowałam zastanwiałam czy robić dodatkowe badania pappe . nimfy ze mały sie wtedy zbuntował i wyladowałam z twardniejaca macicą
i rozwiazał mi problem
Nie wiem jak ja Was nadrobięale spróbuje
Edek: Emaj piekny prog
Demsik wrote:Dziewczynki moje dzidzia ma 6,5cm.wymiaey wszystkie dobre,serducho cudo;)jestem przeszczesliwa.poplakalam sie na usg:)))za chwile wkleje fotke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ecd2bca878d.jpg
ZFolwarku kurcze to FT4 niskotak jak pisze Morwa skoncentrowałąbym się na tarczycy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 19:42
emaj, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ania, u nas to samo... bunkrowanie wszystkiego od rodziny
a ja jeszcze nie mogę sobie odmówić wizyt w lumpexach i ciągle coś przynoszę z Zary, H&M lub Next.... bo to takie ślicznościAnia_84, Paolala lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Ania, u nas to samo... bunkrowanie wszystkiego od rodziny
a ja jeszcze nie mogę sobie odmówić wizyt w lumpexach i ciągle coś przynoszę z Zary, H&M lub Next.... bo to takie ślicznościhahaha zapomnieli o moich pieniazkach
wiec musiałąm przystopowac
-
mitonia wrote:Ania, u nas to samo... bunkrowanie wszystkiego od rodziny
a ja jeszcze nie mogę sobie odmówić wizyt w lumpexach i ciągle coś przynoszę z Zary, H&M lub Next.... bo to takie śliczności
za kazdym razem kiedy jestem w jakims lumpie to sie zachwycam dzieciecymi ubrankami;) wiec wcale Ci sie nie dziwie ze ciagle tam cos kupujesz;) sama pare razy juz prawie przy kasie bylam, no ale jest przesad ze sie nei kupuje na zaś ciuszków dzieciecych wiec nie kupuje;) mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni;]
Ania fajnie Cie slyszec:* wybraliście już imie dla synka?Ania_84 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyO własne Ania
imię dla synka pilnie poszukiwane
Nie uwierzysz ale przed chwilą byłam pod prysznicem i o Was myślałam, nie mogłam się doliczyć kiedy rodzicsz i wyliczyłam sobie że niedługo chyba, a tu jeszcze kawałekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie Camille, spokojnie, martwisz się i tyle, ale macica i wszystko dookoła teraz zacznie solidnie pracować. Ja zawsze łykam 2 nospy i się kładę, z książką lub czymś innym co zajmie umysł.
Głowa do góryCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille to rzeczywiście najpewniej kwestia rosnacej macicy.
Moja juz wycwiczona w rosnieciu i dno w sensie, ze gore macicy mam juz na wysokosci pepka moze ciut nad. Troche jestem zaskoczona takim tempem rozrostu ale gin powiedziała, ze przy kolejnych ciazach tak jest.
Ale tez czuje czasami ciagniecie po bokach i na dole. Jak za szybko wstane to nawet bol.Camille87 lubi tę wiadomość
-
no i widzicie tyle co napisałam i tesciowa prosila czy byśmy przyszli na troche do neij
Imię dla synka wybrane będzie ANtoś
Dziewczyny co do klucia boli takich to normalne wiezadła się rozciagją .. ja miałam tak mniej wiecej w 15tc i chyba pozniej w 18/19 masarka nie mogłam się przekrecic z boku na bok bo czułam jakbym miała wszytsko ponaciągane ..
Ojejku no wiesz jest nam bardzo miło że pod prysznicem o ns myśliszhihih
noo do porodu jeszcze torche ..choc ja licze ze zostały takie 3 miechy .. nawet lutego nie licze bo watpie zebysmy do terminu dotrwali ..w razie co CC mam miec na 9 lutego
Camille87, Corcula, Paolala lubią tę wiadomość
-
Na majowkach wielka nowina!!!!nasza quasha sie zareczyla z Marcinem!!!jupii jej.niech im sie ułoży:)
Madziulla, Arwi, Camille87, Corcula, ojejku, Paolala lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Na majowkach wielka nowina!!!!nasza quasha sie zareczyla z Marcinem!!!jupii jej.niech im sie ułoży:)
Haha, właśnie miałam o tym pisać
Ale najpierw gratuluję udanych wizyt :*
I tak, ja od dziś zaręczona z MarcinemDzień pełen wrażeń, więc wszystko opowiem jutro :*
DobranocAnia_84, Kjopa3, Ania-nowa, Camille87, emaj, ZakreconaŻona, Demsik, She86, starająca się15, zFolwarku, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Haha, właśnie miałam o tym pisać
Ale najpierw gratuluję udanych wizyt :*
I tak, ja od dziś zaręczona z MarcinemDzień pełen wrażeń, więc wszystko opowiem jutro :*
Dobranoc